Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:38)

Visų labai atsiprašysiu už ne vietoje pasisakymą..
Tiesiog norėjau išreikšti susižavėjimą MILERETOS avataru.. kai ateinu į forumą, kartais nesąmoningai akimis ieškau smagaus katinuko.. jis man nuolat pakelia nuotaiką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 12 02, 09:15)
Visų labai atsiprašysiu už ne vietoje pasisakymą..
Tiesiog norėjau išreikšti susižavėjimą MILERETOS avataru.. kai ateinu į forumą, kartais nesąmoningai akimis ieškau smagaus katinuko.. jis man nuolat pakelia nuotaiką  thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nesiginčysiu. notworthy.gif Palauksime kitų žiedų. 4u.gif
Dabar noriu parodyti Nerine, iš amarilinių šeimos. Pirkau kaip kompensaciją už tai, kad neturiu cybster'ių.. biggrin.gif Pirkau raudoną, o gavau rausvą. Bet ji mane sužavėjo ir papirko... wub.gif
user posted image
Ačiū už komplimentus avatarui - MB pasistengė. smile.gif Čia iš interneto platybių...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 02 gruodžio 2010 - 09:28
QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:25)
Dabar noriu parodyti Nerine, iš amarilinių šeimos. Pirkau kaip kompensaciją už tai, kad neturiu cybster'ių.. biggrin.gif

Nebloga kompensacija thumbup.gif thumbup.gif Gražuolis wub.gif
Atsakyti
sveikos,seniai bebuvau cia ,mano lasisiukas jau kisa zieda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:25)
Pirkau raudoną, o gavau rausvą. Bet ji mane sužavėjo ir papirko... wub.gif

jėginė spalvytė wub.gif
Atsakyti
Lewisia,matau kad skaitinėji,kaip Tavo amariliai atrodo po nakties?Gal viskas gerai?
Atsakyti
jeigu koridorius prie šildomos patalpos, tai gal negavo šalčio. Į kokią temperatūrą dabar atnešėt?
Aš juos įnešiau į vėsią patalpą,kad nebūtų staigus atšilimas, jau šiandien viskas matyti, vieną suaugusį svogūną praradau,o trys gal ir atsigaus ,aplupau viršutinius lukštus,šaknelės aišku nušąlo,na matysiu kas dėsis toliau,tik gaila kad jų leliukai ''suvirė'' verysad.gif O kaip jiems po šitokio didelio streso, geriau butų toliau miegoti, ar sodinti į vazoniukus?
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 02, 11:48)
Aš juos įnešiau į vėsią patalpą,kad nebūtų staigus atšilimas,  jau šiandien viskas matyti, vieną suaugusį svogūną praradau,o  trys gal ir  atsigaus ,aplupau viršutinius lukštus,šaknelės aišku nušąlo,na matysiu kas dėsis toliau,tik gaila kad jų leliukai ''suvirė'' verysad.gif O kaip jiems po šitokio didelio streso, geriau butų toliau miegoti, ar sodinti į vazoniukus?

Aš gal nesodinčiau kokią savaitėlę,žiūrėk kas bus,o jei nebeminkštės tada tupdyčiau ant smėliuko.
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 02, 11:48)
O kaip jiems po šitokio didelio streso, geriau butų toliau miegoti, ar sodinti į vazoniukus?

Migdyk. Jei išgyvens - išleis žiedų. smile.gif
Tas, kur po langais radau irgi gavo šaltuko, nuo 0 iki -1. Tai išleido žiedą. 4u.gif
Spėju, temperatūrų kaita buvo lemiamas veiksnys žiedo formavimuisi.
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:38)
80%, kad nusipirkote paprastą raudoną amarilį, o ne pilnavidurį. Atsiprašau... blush2.gif

Ir tiek ? blink.gif o as galvojau bus kazkas baisaus thumbup.gif
O kuo jie skyriasi ? blush2.gif mirksiukas.gif pilnaviduris tai daug grazesnis ar kaip ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Militux @ 2010 12 02, 10:15)

Gail, kad nežinau kokį auginu ax.gif

įdėk foto ir bus krikštynos biggrin.gif
Atsakyti