Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

sveikutes, jungiuosi ir as
mano amariliai dabar miega rusyje, nudziovinau lapus ir isnesiau i rusi, bet galvoju ar reikia juos kartais palieti ar taip tegul ir buna? bijau kad nenumirtu, ar reikia juos persodinti ir nestis jau i namus? esu naujoke su jais , tai prasau patarimo
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2010 12 02, 11:38)

mano amariliai dabar miega rusyje, nudziovinau lapus ir isnesiau i rusi, bet galvoju ar reikia juos kartais palieti ar taip tegul ir buna?

neliekit, o kai prabus patys snapus iškiš.
Pasiskaitykit info 1psl. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:25)
Pirkau kaip kompensaciją už tai, kad neturiu cybster'ių.. biggrin.gif Pirkau raudoną, o gavau rausvą. Bet ji mane sužavėjo ir papirko... wub.gif
user posted image
Ačiū už komplimentus avatarui - MB pasistengė. smile.gif Čia iš interneto platybių...

Nu,bet ir gražuolis wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 01, 21:06)
KOKIA BĖDA ATSITIKO TIK ŠIANDIEN PRISIMINIAU AMARILIUS PALIKTUS NEŠILDOMAME KORIDORIUJE.PARSINEŠUS JIE BUVO KIETI LYG AKMENYS,NEŽINAU KAIP JIE RYTOJ ATRODYS NES DAR TIK ATITIRPINĖJA,SAKYKIT O AMARILAMS KENKIA BET KOKIA MINUSINĖ TEMPERATŪRA AR NE.jIE PAS MANE STOVĖJO PRIE -5 TEMP.
      nESKAITAU ŠIOS TĖMOS ,GAL JAU JŪS SŪDARINĖJATE SĄRAŠUS NAUJIEMS AMARILIAMS PIRKTI?iR AŠ NORĖČIAU PRISIJUNGTI NES KO GERO REIKS NAUJŲ UŽSIPIRKTI blush2.gif

O kam vėl naujų pirkti? g.gif Kad vėl sušaldyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 02, 09:48)
Aš juos įnešiau į vėsią patalpą,kad nebūtų staigus atšilimas,  jau šiandien viskas matyti, vieną suaugusį svogūną praradau,o  trys gal ir  atsigaus ,aplupau viršutinius lukštus,šaknelės aišku nušąlo,na matysiu kas dėsis toliau,tik gaila kad jų leliukai ''suvirė'' verysad.gif O kaip jiems po šitokio didelio streso, geriau butų toliau miegoti, ar sodinti į vazoniukus?

Nevargkit. doh.gif Geriau sriūbelės iš pašąlusių cibulių prasivirkit... doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu jungtis, neturiu jokio supratimo auginti amarilius, bet paskutiniu metu kitos minties neturiu, kaip kad ju isigyt lotuliukas.gif tai kaimyne truis pasodino sako kad baltas ir is mamos parsiveziau kaip ir ruzava, neaisku kada zydet sugalvos g.gif , o visa "beda" tame , kad su keturiais gumbeliais apsiribot nezadu, tai gal kuri koki parduot ar keist i koki nores? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2010 12 02, 14:44)
Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu jungtis, neturiu jokio supratimo auginti amarilius, gal kuri koki parduot ar keist i koki nores? 4u.gif

Sveika prisijungusi prie ligonių,kadangi esate naujokė,gal norėtumėte palangių grožio wub.gif galiu padovanoti,dar turiu red lion,bet nesuaugę,vaikučiai,beje iš kur Jūs?O apie amarilių auginimą pirmame puslapyje daug naudingos informacijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 12 01, 23:39)
nu su amariliu dar nepersigask, gal tik susalo, bet neprsalo wink.gif as skaiciua viename angliskame psl, kad netgi norint priverstinai svogunus uzmigdyti rekomeduojama deti juos i saldytuva i vaisiu /darzoviu stalciu ( tik ,kad nebutu salia ar tai obuoliu ar tai kopustu, nes neutralizuoja ziedyna )  doh.gif

tai saldytuve gi plius 8
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 02, 11:33)
įdėk foto ir bus krikštynos biggrin.gif

Kad dar tik nosiukas kyšo ax.gif Nu kai pražys, tai tikrai parodysiu ax.gif Kūdikis jis pas mane mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 12 02, 12:51)
Nu,bet ir gražuolis wub.gif user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 12 01, 22:50)
mano toks ,su lygiai tokia pat etikete buvo nepilnaviduris doh.gif  ,bet už tai su šešiais žiedukais...visi išsiskleidė ir visi pilnai žydėjo thumbup.gif ... va  nuotraukytė ,kai tik prasiskleidė
user posted image

Red Lion rolleyes.gif
Atsakyti
O gal kazkuri is jusu galetu man "tundrai "paaiskinti del idomumo blush2.gif ko skiriasi pilnaviduris nuo paprasto amarilio ? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 02, 16:02)
O gal kazkuri is jusu galetu man "tundrai "paaiskinti del idomumo  blush2.gif ko skiriasi pilnaviduris nuo paprasto amarilio ? blush2.gif  ax.gif

Žiedlapių išsidėstymu tongue.gif Bet tik kaip tundrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

paprastas user posted image

pilnaviduris user posted image
Papildyta:
nila ks bigsmile.gif radau Raudono nežiniuko giminaitį bigsmile.gif
Ar panašus bigsmile.gif
Jo vardas Hippeastrelia 'Durga Pradhan' rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 16:23)
nila ks bigsmile.gif radau Raudono nežiniuko giminaitį  bigsmile.gif
Ar panašus bigsmile.gif
Jo vardas Hippeastrelia 'Durga Pradhan' rolleyes.gif