sveikutes, jungiuosi ir as
mano amariliai dabar miega rusyje, nudziovinau lapus ir isnesiau i rusi, bet galvoju ar reikia juos kartais palieti ar taip tegul ir buna? bijau kad nenumirtu, ar reikia juos persodinti ir nestis jau i namus? esu naujoke su jais , tai prasau patarimo
QUOTE(augustautve @ 2010 12 02, 11:38)
mano amariliai dabar miega rusyje, nudziovinau lapus ir isnesiau i rusi, bet galvoju ar reikia juos kartais palieti ar taip tegul ir buna?
neliekit, o kai prabus patys snapus iškiš.
Pasiskaitykit info 1psl.

QUOTE(milereta @ 2010 12 02, 09:25)
Pirkau kaip kompensaciją už tai, kad neturiu cybster'ių..
Pirkau raudoną, o gavau rausvą. Bet ji mane sužavėjo ir papirko...

Ačiū už komplimentus avatarui - MB pasistengė.
Čia iš interneto platybių...

Ačiū už komplimentus avatarui - MB pasistengė.

Nu,bet ir gražuolis

QUOTE(Lewisia @ 2010 12 01, 21:06)
KOKIA BĖDA ATSITIKO TIK ŠIANDIEN PRISIMINIAU AMARILIUS PALIKTUS NEŠILDOMAME KORIDORIUJE.PARSINEŠUS JIE BUVO KIETI LYG AKMENYS,NEŽINAU KAIP JIE RYTOJ ATRODYS NES DAR TIK ATITIRPINĖJA,SAKYKIT O AMARILAMS KENKIA BET KOKIA MINUSINĖ TEMPERATŪRA AR NE.jIE PAS MANE STOVĖJO PRIE -5 TEMP.
nESKAITAU ŠIOS TĖMOS ,GAL JAU JŪS SŪDARINĖJATE SĄRAŠUS NAUJIEMS AMARILIAMS PIRKTI?iR AŠ NORĖČIAU PRISIJUNGTI NES KO GERO REIKS NAUJŲ UŽSIPIRKTI
nESKAITAU ŠIOS TĖMOS ,GAL JAU JŪS SŪDARINĖJATE SĄRAŠUS NAUJIEMS AMARILIAMS PIRKTI?iR AŠ NORĖČIAU PRISIJUNGTI NES KO GERO REIKS NAUJŲ UŽSIPIRKTI

O kam vėl naujų pirkti?

Papildyta:
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 02, 09:48)
Aš juos įnešiau į vėsią patalpą,kad nebūtų staigus atšilimas, jau šiandien viskas matyti, vieną suaugusį svogūną praradau,o trys gal ir atsigaus ,aplupau viršutinius lukštus,šaknelės aišku nušąlo,na matysiu kas dėsis toliau,tik gaila kad jų leliukai ''suvirė''
O kaip jiems po šitokio didelio streso, geriau butų toliau miegoti, ar sodinti į vazoniukus?

Nevargkit.

Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu jungtis, neturiu jokio supratimo auginti amarilius, bet paskutiniu metu kitos minties neturiu, kaip kad ju isigyt
tai kaimyne truis pasodino sako kad baltas ir is mamos parsiveziau kaip ir ruzava, neaisku kada zydet sugalvos
, o visa "beda" tame , kad su keturiais gumbeliais apsiribot nezadu, tai gal kuri koki parduot ar keist i koki nores?

QUOTE(Žvaigždėta_naktis @ 2010 12 02, 14:44)
Sveikos merginos, noreciau ir as prie jusu jungtis, neturiu jokio supratimo auginti amarilius, gal kuri koki parduot ar keist i koki nores? 

Sveika prisijungusi prie ligonių,kadangi esate naujokė,gal norėtumėte palangių grožio

QUOTE(Mader @ 2010 12 01, 23:39)
nu su amariliu dar nepersigask, gal tik susalo, bet neprsalo
as skaiciua viename angliskame psl, kad netgi norint priverstinai svogunus uzmigdyti rekomeduojama deti juos i saldytuva i vaisiu /darzoviu stalciu ( tik ,kad nebutu salia ar tai obuoliu ar tai kopustu, nes neutralizuoja ziedyna ) 

tai saldytuve gi plius 8
QUOTE(diasaja @ 2010 12 02, 11:33)
Kad dar tik nosiukas kyšo

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2010 12 02, 12:51)

O gal kazkuri is jusu galetu man "tundrai "paaiskinti del idomumo
ko skiriasi pilnaviduris nuo paprasto amarilio ?

QUOTE(Karmenta @ 2010 12 02, 16:02)
O gal kazkuri is jusu galetu man "tundrai "paaiskinti del idomumo
ko skiriasi pilnaviduris nuo paprasto amarilio ?

Žiedlapių išsidėstymu

paprastas

pilnaviduris

Papildyta:
nila ks

Ar panašus

Jo vardas Hippeastrelia 'Durga Pradhan'

QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 16:23)
nila ks
radau Raudono nežiniuko giminaitį
Ar panašus
Jo vardas Hippeastrelia 'Durga Pradhan'