Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių palata

QUOTE(Steputė @ 2010 12 02, 16:30)
Norėtum... ... ... ... ... ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai NORĖČIAU bigsmile.gif

Nu palyginam
user posted image

user posted image

Bet turbūt tu teisi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 02 gruodžio 2010 - 16:43
QUOTE(Ice tea @ 2010 12 02, 17:23)
Žiedlapių išsidėstymu  tongue.gif Bet tik kaip tundrai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

clap.gif thumbup.gif Didelis tau aciukas good.gif aciuks.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karmenta: 02 gruodžio 2010 - 16:59
Kai turėjau keletą amarilių ir nelabai domėjausi kokių gali būt, tai atskirt galėjau. Dabar, kai susipažinau su plačia jų gimine blink.gif ir pavirtau ligone, tai suprantu, kad ne man jų rūšis atrinkt - per daug jie panašūs kartais būna, kad ir Ice tea pavyzdys
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 12 02, 15:23)
Red Lion  rolleyes.gif

ačiukas 4u.gif ,žinosiu,man kol kas jie tokie panašūs ,kad tikrai neatskiriu ,tų veislių blush2.gif ,o aš greitai žiedais džiaugsiuos:Yellow goddes jau tuoj pumpuras sprogs ir antras žiedstiebis lenda,ir dar antrasis švedukas Flaming peacock irgi du žiestiebius leidžia,be to atsibudo jau mano pirmasis ,bordinis,nuo kurio liga prasidėjo lotuliukas.gif ,šiemet žiemą nežydėjo ,nes lapus nurėžusi buvau pernai blush2.gif ,o dabar snapą kišą,ir dar antrasis irgi žvalgosi į pasaulį,žodžiu matyt gražios Kalėdos man bus wub.gif wub.gif ,kai pražys ,pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
Nevargkit.  Geriau sriūbelės iš pašąlusių cibulių prasivirkit...
Stefanija,jūsų nusivylimui nereikės cibulienės virti,svogūnai jau atgavo normalią formą tongue.gif ir toliau eis miegoti,o kad primiršau juos visko visiems pasitaiko-nėra ko čia šaipytis,be to tai gavosi tarytum ''šalčio testas''juk specialiai tai daryti nerizikuotume....
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2010 12 02, 22:34)
be to tai gavosi tarytum ''šalčio testas''juk specialiai tai daryti nerizikuotume....

aš vieną svogūną su žemėmis vazone buvau prieš kelis metus palikusi šiltnamyje vienai nakčiai (buvo stipri šalna). tais metais nežydėjo, o kitais metais jau žiedų sulaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Karmenta @ 2010 12 01, 23:34)
Lb didelis aciu  wub.gif  4u.gif
Niu o kaip jis vadinasi net nesivaizduoju is tikruju  doh.gif  blush2.gif
Stai kas buvo prie gelytes prideta  ir tiek  bigsmile.gif nebent gal galima kazkaip kitaip suzinoti tikslesni pavadinima  mastau.gif

Skaitineju jau kokia savaite jusu tema, labai suzavejo sios gelytes, kazkaip niekada neatkreipdavau demesi i jas, tai uzejau i Siauliu geliu turgu ir nusipirkau lygiai tokia pacia gelyte kaip ir Karmenta, ji man pirmoji blush2.gif , greit jau isskleis ziedus. ax.gif Kita diena dar nubegau i ermitaza ir nusipirkau tokia nusususe perdziuvusioj zemej pasodinta gelyte ant lapelio parasyta Amarilis Kolibri, ji jau praktiskai visai prazydo, bent jau man labai grazus baltas ziedelis, rytoj bus visai prasiskleidus, jei pavyks ikelti nuotrauka tada pasirodysiu su pirmom savo augintinem ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joka*: 02 gruodžio 2010 - 22:12
QUOTE(*joka* @ 2010 12 03, 00:11)
Amarilis Kolibri, ji jau praktiskai visai prazydo, bent jau man labai grazus baltas ziedelis, rytoj bus visai prasiskleidus, jei pavyks ikelti nuotrauka tada pasirodysiu su pirmom savo augintinem ax.gif

Lauksime foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 12 02, 21:43)
aš vieną svogūną su žemėmis vazone buvau prieš kelis metus palikusi šiltnamyje vienai nakčiai (buvo stipri šalna). tais metais nežydėjo, o kitais metais jau žiedų sulaukiau.

Mano švogerys turėjo kliviją,kuri žiemą-vasarą gyveno balkone. Žydėdavo visad rugsėjo pirmai ir jis nešdavo į mokyklą( švogerys mokyklą baigė 13 m atgal),bet parėjusiais metais į klivijos gyvenimą įsikišo .... mano sesuo- klivijos nebėr doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 03, 00:33)
Mano švogerys turėjo kliviją,kuri žiemą-vasarą gyveno balkone. Žydėdavo visad rugsėjo pirmai ir jis nešdavo į mokyklą( švogerys mokyklą baigė 13 m atgal),bet parėjusiais metais į klivijos gyvenimą įsikišo .... mano sesuo- klivijos nebėr  doh.gif  biggrin.gif

Na va, nepatiko klivijai moteriškės priežiūra cool.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 12 02, 23:33)
Mano švogerys turėjo kliviją,kuri žiemą-vasarą gyveno balkone. Žydėdavo visad rugsėjo pirmai ir jis nešdavo į mokyklą( švogerys mokyklą baigė 13 m atgal),bet parėjusiais metais į klivijos gyvenimą įsikišo .... mano sesuo- klivijos nebėr  doh.gif  biggrin.gif

balkone speju istiklintam..
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2010 12 02, 22:48)
balkone speju istiklintam..

Balkonas tai stiklintas,buvo,bet tarp rėmų tarpai doh.gif ,žo pas mano sesytę auga kaip pablūdusios tik orchidėjos biggrin.gif ,ai dar kažkos fikusinių šeimos atstovas kvepinčiais kokosu lapais mirksiukas.gif
Atsakyti