Kadangi internete nebeliko mano dydzio/ilgio/spalvos norimos pizamos per viena diena nuo sale'o pradzios, tai laukiau sale'u VS parduotuvese - nu ir sulaukiau. Ir beje, ten geresni jie (pizama vietos $30 internete, parduotuvej $25, megztinukas $20 vietoj $45 ir pan). Tai dalinuosi nuomonem, pirkiniais ir siaip pasimatuotais dalykais:
1. Flaneline pizama - emiau dydziu mazesne ir vistiek laisvoka (bet tokia ir turi but pizama). Turiu is pernai metu flaneline pizama, tai pastebejau kelis skirtumus: si atrodo lengvesne, sagutes didesnes (pernai metu man kartais bemiegant atsisega), pati pizama didesne (tiek pernai, tiek dabar prikau S dydi ir pernai metu labiau prigludus yra), sioje rankoves yra sagute ir galima pasidaryt 3/4 ilgio. Emiau tokia pat spalvyte kaip foto.

2. Flaneliniai naktinukai - sie atitinka dydi. Labai faini, mieli ir patogus. Spalvyte emiau kaip antroje foto.
SPALVA3. Megztinukai (realiai graziau atrodo nei foto, o ir $20 verti) - jie skaitosi is lounge serijos (t.y. tampyt po namus, prie pizamos ir pan), bet man labai patinka ir labai tinka isejimui, nes pasipuost (pernai metu turiu viena toki, tai prie little black dress jis idealus). Sudetis paprastai ju puiki buna (viskoze, kasmyras, medvilne ir pan). Pasiemiau juoda ir tamsiai pilka - alyvine man nepatiko (ir isvis tik vienoj VS parduotuvej ji ivena vieninteli maciau), o sviesiai pilko net nemaciau gyvai. Emiau toki dydi, koki ir neisoju, t.y. M. Matavausi ir S, skirtumo didelio nemaciau, bet sitas vos vos laisvesnis (tiksliau laisviau su juo jauciuosiu), tai pgalvojau, jei po skalbimo pasitrauktu ar ka, tai liktu sis patogesnis.
FOTO4. Itin suzavejo sis
Incredible serijos liemenukas - be galo lengvutis, uzsidejus nieko nesijaucia (t.y. nejauti, kad su liemenuku esi), tik man kazkaip neitin graziai sustato krutine, tokia maza lieka.

Nors kasdienai manau puikus variantas savo lengvumu.
FOTO - kazkodel neleidzia sios ikelt paprastai i tema