Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 09:33)
o jos netycia nebuna padidintos siek tiek? nes pvz as lasenzos perku apatinius, is anglijos man dydis kaip tik, is jav kiek siunciausi toki pati dydi, per dideles blink.gif tai vis ziuriu i vs apatinius, bet vel bijau prasaut, kad nebutu didele.. nes is uk imu 36b, sakau gal is cia 34b imti? g.gif

Reiktu namie i etikete paziuret, jei likusi, nesu tikra, kokia apimtis.
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 10:33)
o jos netycia nebuna padidintos siek tiek? nes pvz as lasenzos perku apatinius, is anglijos man dydis kaip tik, is jav kiek siunciausi toki pati dydi, per dideles blink.gif tai vis ziuriu i vs apatinius, bet vel bijau prasaut, kad nebutu didele.. nes is uk imu 36b, sakau gal is cia 34b imti? g.gif

Mano akimis VS liemenukai nera padidinti. O vat Lasenza kiek teko susidurti daznai turi pamazintu modeliu, ypac su push-up.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 01 05, 10:45)
Mano akimis VS liemenukai nera padidinti. O vat Lasenza kiek teko susidurti daznai turi pamazintu modeliu, ypac su push-up.

su push tai tikrai pamazinti, bet tarkim paprasti modeliai lasenzos is uk ir jav labai skyresi dydziai.. is uk man idealiai, pabandymui is jav tuos pacius dydzius parsisiunciau, dideli blink.gif vienintelis push buvo per mazas lotuliukas.gif tai tada man vis del to imti 36b is vs? g.gif
Atsakyti
vakar tokį užsisakiau, gal kas turit - padidintas, pamažintas? labiausiai rūpi, ar liemenėlė nors kiek pakietinta, nes puslapyje rašo tik kad ,,lined cups''. Ir dar - ar XS apačia 92 cm klubams nebus maža g.gif

http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saimona: 05 sausio 2011 - 13:37
QUOTE(saimona @ 2011 01 05, 13:18)
vakar tokį užsisakiau, gal kas turit - padidintas, pamažintas? labiausiai rūpi, ar liemenėlė nors kiek pakietinta, nes puslapyje rašo tik kad ,,lined cups''. Ir dar - ar XS apačia 92 cm klubams nebus maža  g.gif

buvo įdėta kažkada reali foto. nėra tokio gero vaizdo kaip internetinėj foto.
lygtais Atira turėjo, ir pardavė

nu ar labai panos išlaidaijuoat per tuos sale'us.
ką papirkot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 05 sausio 2011 - 13:39
QUOTE(žvarba @ 2011 01 05, 09:22)
mamkos pasidalinkit nuomonėm apie cotton serijos liemenėles, kaip jos nešiojasi??? kokrečiai domina ši

sita lyg ir is cotton lingerie push up? tai tokia ir as uzisakiau ziuresiu ar tiks ir patiks ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 05 sausio 2011 - 14:21
QUOTE(saimona @ 2011 01 05, 13:18)
vakar tokį užsisakiau, gal kas turit - padidintas, pamažintas? labiausiai rūpi, ar liemenėlė nors kiek pakietinta, nes puslapyje rašo tik kad ,,lined cups''. Ir dar - ar XS apačia 92 cm klubams nebus maža  g.gif

Manau, kauselis tik su pamusaliuku, pakietinimo nebus.
Atsakyti
QUOTE(migle111 @ 2010 12 28, 20:06)
sveikos...na va, gavau snd sita...imiau XS dydi, tai vos itilpau, nors siaip nesioju XS-S, taigi nepadidinta nei kiek.mano juodos spalvos.rastas grazus, mezgimas storas, siulas storas, siaip modelis gana "storina" blush2.gif bet siaip labai grazi ir labai silta.dabar isvykus tai neturiu galimybes nufotografuoti, nors atitinka nuotrauka.man su 1.63 ilgis vos vos ilgesnis nei ant modelio.

na atrasau kas praset ismatuoti visa ilgi-taigi nuo peties iki apacios apie 90-91 cm.
Atsakyti
QUOTE(Draugiška @ 2011 01 05, 11:48)

Maqn vienetai liemenuku buve, kad VS neatitinka dydzio - visada imu toki, koki LT nesiodavau ir be problemu. Bet siaip kitu firmu ar noname'iniai buna, kad neatitinka dydzio (bet tai velgi firmos specifika).
Atsakyti
Kadangi internete nebeliko mano dydzio/ilgio/spalvos norimos pizamos per viena diena nuo sale'o pradzios, tai laukiau sale'u VS parduotuvese - nu ir sulaukiau. Ir beje, ten geresni jie (pizama vietos $30 internete, parduotuvej $25, megztinukas $20 vietoj $45 ir pan). Tai dalinuosi nuomonem, pirkiniais ir siaip pasimatuotais dalykais:

1. Flaneline pizama - emiau dydziu mazesne ir vistiek laisvoka (bet tokia ir turi but pizama). Turiu is pernai metu flaneline pizama, tai pastebejau kelis skirtumus: si atrodo lengvesne, sagutes didesnes (pernai metu man kartais bemiegant atsisega), pati pizama didesne (tiek pernai, tiek dabar prikau S dydi ir pernai metu labiau prigludus yra), sioje rankoves yra sagute ir galima pasidaryt 3/4 ilgio. Emiau tokia pat spalvyte kaip foto.
user posted image

2. Flaneliniai naktinukai - sie atitinka dydi. Labai faini, mieli ir patogus. Spalvyte emiau kaip antroje foto.
user posted image
SPALVA

3. Megztinukai (realiai graziau atrodo nei foto, o ir $20 verti) - jie skaitosi is lounge serijos (t.y. tampyt po namus, prie pizamos ir pan), bet man labai patinka ir labai tinka isejimui, nes pasipuost (pernai metu turiu viena toki, tai prie little black dress jis idealus). Sudetis paprastai ju puiki buna (viskoze, kasmyras, medvilne ir pan). Pasiemiau juoda ir tamsiai pilka - alyvine man nepatiko (ir isvis tik vienoj VS parduotuvej ji ivena vieninteli maciau), o sviesiai pilko net nemaciau gyvai. Emiau toki dydi, koki ir neisoju, t.y. M. Matavausi ir S, skirtumo didelio nemaciau, bet sitas vos vos laisvesnis (tiksliau laisviau su juo jauciuosiu), tai pgalvojau, jei po skalbimo pasitrauktu ar ka, tai liktu sis patogesnis.
user posted image
FOTO

4. Itin suzavejo sis Incredible serijos liemenukas - be galo lengvutis, uzsidejus nieko nesijaucia (t.y. nejauti, kad su liemenuku esi), tik man kazkaip neitin graziai sustato krutine, tokia maza lieka. biggrin.gif Nors kasdienai manau puikus variantas savo lengvumu.
user posted image
FOTO - kazkodel neleidzia sios ikelt paprastai i tema
Atsakyti
gal kas tokia palaidine turit?
user posted image
Atsakyti
Kaip ji nesiojasi, as tokia kaip tik noriu isigyti, ar jau teko plauti ? Kaip kokybe ? Ir kaip suprasti jei prie jos reikia pasirinkti stiliu : prints arba solids, jei as noriu butent tokios kokia yra nuotraukoje, kokia man reikia rinktis ?
Papildyta:
QUOTE(kicule @ 2010 12 29, 09:38)
Laba 4u.gif

Mergaitės, ka galite pasakyti dėl šios tunikos? Ar atitinka dydį?

http://media.victori...V306129_Q17.jpg

As kalbejau butent apie sia suknute... atsiliepkit kas turit, kol seilai vyksta noriu speti isigyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 06 sausio 2011 - 20:40