Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(linusiukas @ 2011 01 06, 20:30)
Kaip ji nesiojasi, as tokia kaip tik noriu isigyti, ar jau teko plauti ? Kaip kokybe ? Ir kaip suprasti jei prie jos reikia pasirinkti stiliu : prints arba solids, jei as noriu butent tokios kokia yra nuotraukoje, kokia man reikia rinktis ?
Papildyta:

As kalbejau butent apie sia suknute... atsiliepkit kas turit, kol seilai vyksta noriu speti isigyti biggrin.gif

Aš turėjau, man ji buvo miela. Ilgis beveik toks pat kaip nuotraukoje ūgis 1.68cm. plonoka, truputį persišviečia, bet man tas netrukdė.
Ploviau ir nieks jai nenutiko.
Miela suknelė, tik aš išmainiau į kitą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *grazuolyte*: 06 sausio 2011 - 19:46
QUOTE(*grazuolyte* @ 2011 01 06, 19:45)
Aš turėjau, man ji buvo miela. Ilgis beveik toks pat kaip nuotraukoje ūgis 1.68cm. plonoka, truputį persišviečia, bet man tas netrukdė.
Ploviau ir nieks jai nenutiko.
Miela suknelė, tik aš išmainiau į kitą  blush2.gif

O dydis atitiko, as siap nesioju S, tai man S ir uzsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(linusiukas @ 2011 01 06, 21:01)
O dydis atitiko, as siap nesioju S, tai man S ir  uzsisakyti ?

Dydis gal šiek tiek į didesnę pusę. Bet aš nešioju S dydį ir turėjau S, tai viskas buvo super.
Atsakyti
QUOTE(linusiukas @ 2011 01 06, 20:30)
Ir kaip suprasti jei prie jos reikia pasirinkti stiliu : prints arba solids, jei as noriu butent tokios kokia yra nuotraukoje, kokia man reikia rinktis ?

Kai pasirinksit ir toliau eisit rinktis, tada ir pamatysit ka reiskia abu tongue.gif Prints reiskia, kad marga, solids, kad vienspalve.
Atsakyti
Laba, gal patartumet koki dydi imti liemenuku, jei LT perkuosi 90D...
Atsakyti
QUOTE(atigila @ 2011 01 07, 19:28)
Laba, gal patartumet koki dydi imti liemenuku, jei LT perkuosi 90D...

40D
Atsakyti
Ar sios dydis atitinka? kaip kokybe?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 01 07, 21:50)
Ar sios dydis atitinka? kaip kokybe?
http://img405.images.../v268275jh9.jpg

Puse dydzio didinta, ir dar po skelbimo kazkiek pasitempia. As su 93 cm nesioju S dydi. Igis su 167 cm kaip pas manekene, gal 1-2 cm trumesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 sausio 2011 - 19:45
Tai man su 175 nedengs uzpakaliuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(bjolla @ 2011 01 02, 15:51)
user posted image
user posted image
o kokia siu kokybe?

Turiu tokią (pirma foto) ir jau antrą sezoną ja labai džiaugiuosi - šiltutė, ilgis iki kelių (esu 165 cm. ūgio), į darbą pats tas thumbup.gif Dydis atitinka, gražiai aptempia, kaklas toks iš didesnių smile.gif
Tiesa, ji burbuliuojasi ties pažastimis, bet tai normalu, juk siūlai iš vilnos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undine2002: 08 sausio 2011 - 18:04
QUOTE(Undine2002 @ 2011 01 08, 19:03)
Turiu tokią (pirma foto) ir jau antrą sezoną ja labai džiaugiuosi - šiltutė, ilgis iki kelių (esu 165 cm. ūgio), į darbą pats tas  thumbup.gif Dydis atitinka, gražiai aptempia, kaklas toks iš didesnių  smile.gif
Tiesa, ji burbuliuojasi ties pažastimis, bet tai normalu, juk siūlai iš vilnos  ax.gif

Vilnos nedaug, didzioji dalis akrilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LUKASNOJUS @ 2011 01 08, 20:13)
Vilnos nedaug, didzioji dalis akrilas smile.gif

Ir 30% vilnos užtenka, kad burbuliuotųsi mirksiukas.gif
Atsakyti