Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

user posted image

gal kuri turit ? kokia Jusu nuomone apie suknele ?

aciu
Atsakyti
sveikutės, priminkit ar ši palaidinė atitinka dydį kaip ir kiti merinosų vilnos gaminiai?? ar padidinta kaip paprastai būna su VS rūbeliais?
user posted image
temos albume prie foto yra komentaras dydis XS, bet tiktų ir S, tai spėju, kad padidinta?? Kristela, ten turbūt tavo foto?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 01 10, 10:47)
sveikutės, priminkit ar ši palaidinė atitinka dydį kaip ir kiti merinosų vilnos gaminiai?? ar padidinta kaip paprastai būna su VS rūbeliais?
temos albume prie foto yra komentaras dydis XS, bet tiktų ir S, tai spėju, kad padidinta?? Kristela, ten turbūt tavo foto?? blush2.gif

Man merinai valdo. Dydi atitinka, sakyciau. Ten Kristela.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 10, 11:03)
Man merinai valdo. Dydi atitinka, sakyciau. Ten Kristela.

lotuliukas.gif
taip ir maniau, kad Kristela 4u.gif
Atsakyti
Merginos, noriu jūsų atsiliepimų apie medvilnines liemenėles ax.gif
turiu "stebukla" jis man super patinka ir super dėvisi, bet norėčiau pabandyti ir medvilnines.. bigsmile.gif
pvz http://www.victorias...name=vsdWrapper
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiju: 10 sausio 2011 - 15:29
QUOTE(tiju @ 2011 01 10, 15:29)
Merginos, noriu jūsų atsiliepimų apie medvilnines liemenėles  ax.gif
turiu "stebukla" jis man super patinka ir super dėvisi, bet norėčiau pabandyti ir medvilnines..  bigsmile.gif
pvz http://www.victorias...name=vsdWrapper

keli psl atgal buvo rasyti atsiliepimai butent apie sia liemenele, nepatingekit paieskoti 4u.gif
Atsakyti
Dar kalbant apie veliurines kelnes jei nesioju S imti xs ar s dydi? ir kaip nesiojasi?
as turiu vienas jau 4 metus bet ne vs nu supper kokybe, bet jau pabodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 10 sausio 2011 - 16:25
Mergiukai,jei pasirinkus dydį rašo in stock,tai čia yra ar išparduota g.gif Nes pagal vertimą reikštų,kad sandėlyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 01 10, 19:34)
Mergiukai,jei pasirinkus dydį rašo in stock,tai čia yra ar išparduota g.gif Nes pagal vertimą reikštų,kad sandėlyje unsure.gif

tai ir reiskia kad yra sandelyje 4u.gif kai nebuna daikto dazniausiai rasoma out of stock
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo omny: 10 sausio 2011 - 19:39
QUOTE(*karolina* @ 2011 01 10, 10:02)
user posted image
gal kuri turit ? kokia Jusu nuomone apie suknele ?

aciu

As tokia matavausi tik raudona, ji man tokia skystoka pasirode, nuotraukoj grazsesne nei realybej
Atsakyti
QUOTE(wife @ 2011 01 10, 17:24)
Dar kalbant apie veliurines kelnes jei nesioju S imti xs ar s dydi?

Sakyciau XS
Atsakyti
Mergaites, gal ir kalbeta, bet gal galit pakomentuot situos maudymukus g.gif
Domina kokybe, kaip atrodo gyvai ir dydis.. man su 92 cm krutine ir 96 cm uzpakaliu koki dydi imti ? g.gif Ugis 172 cm ..
Renkuosi tarp situ rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti