Įkraunama...
Įkraunama...

Druskų lempos

Ieskau pirkti siu lempu, gal kam nebereikalinga yra?
Atsakyti
Ir mane domina druskos lempos,tik neramina kad kaskart is elektros tinklo reikia jas isjunginet(taip instrukcijoje parasyta).
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 11 27, 00:36)
Ar jos ilgalaikes,ar po kiek laiko sunyksta?ta prasme baigia atlikt savo funkcija?Daugmaz kokia kaina ju?

Turiu jau kokius 5 metus, ir pas brolį 4 metai - dar nesunyko biggrin.gif Tiesa, siena, šalia kurios stovi lempa, drėqnoka, tai ant grindų toks ratilas iš kristaliukų ilgainiui susidaro
Atsakyti
Isigijau is as drusku lempa,na nezinau ar ji valo ta ora ar koki kitoki poveiki duoda,bet kad jaukumo namams suteikia- tai 100proc.smile.gif
Atsakyti
Kažkaip ir aš užsinorėjau šitos lempos, pamačiau pas draugus, tai tokia maloni, jauki švieselė smile.gif
Tik dabar ruošiamės namie grandijoziniam remontui, tai kai viskas bus baigta tada pirksiu smile.gif
Atsakyti
aš, žinokit, labai užsinorėjau vienu metu kristalo, kur į elektrą ir valo teigiamus jonus (bloguosius) bei labai jaukiai šviečia už šešiasdešimt litų. mb sakė : nesamonė, netikiu, nereikia. Bet aš labai norėjau, žinokite nieko gero, kol švietė tai gal nieko, bet labai blanku, o forma jo buvo kaip antkapis, dar ir žvakei vieta buvo, žodžiu visai nepataikiau, ir jau seniai išardytas ir išdangintas... Nepataikiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gatu @ 2012 02 29, 13:28)
aš, žinokit, labai užsinorėjau vienu metu kristalo, kur į elektrą ir valo teigiamus jonus (bloguosius) bei labai jaukiai šviečia už šešiasdešimt litų. mb sakė : nesamonė, netikiu, nereikia. Bet aš labai norėjau, žinokite nieko gero, kol švietė tai gal nieko, bet labai blanku, o forma jo buvo kaip antkapis, dar ir žvakei vieta buvo, žodžiu visai nepataikiau, ir jau seniai išardytas ir išdangintas... Nepataikiau. biggrin.gif

Jūsų buvo pasirinkimas ax.gif Aš tikiu, kad poveikis yra, bet namuose vietos neatsiranda blush2.gif
Atsakyti
Pries pora dienu isigijau ir as sia lempa. Pirkau 9-12 kg. Jaukumo labai suteikia, gal ir poveikis bus... smile.gif
Atsakyti
Turime sita lempa, pirkome Velickose, prie druskos kasyklu suvenyru parduotuveleje. Mokejome tik 20 zlotu. Kai pasiziuriu i tokias pacias cia esancias uz 50-60 litu, tai tikrai jokio noro isigyti nejauciu. Jeigu teks vel tuose krastuose buti, butinai uzsuksiu dar kelias nusipirkti- labai jaukia sviesa skleidzia...
Atsakyti
Jaukumo ir romantikos, tai priduoda, esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
O 2 kg himalajų druskos lempa kokio dydžio gaunasi? g.gif
Atsakyti
domina tos lempos ir mane g.gif
Atsakyti