Ar kam nors buvo alergija nuo druskų lempos? Gavau dovanų, bet tik pasidedu ir kita dieną išberta, degina ir niežti odą... Taip jau 3 kartus. Dabar jau nestatau kambaryje. Ar čia toks poveikis ir paskui praeina? Esu daug kam alergiška, bet nežinau ar ir druskai gali būti alergija... o rašo, kad alergiją gydo...
Turiu - jokio poveikio nepajutau..

Sveiki ir mes įsigyjom tokią lempą, tik va noriu pakalust kokio stiprumo lemputes jūs į jas sukat? Mes įsukom 15w, bet sakė, kad per silpna tipo tokios neprišildo lempos pakankamai, kad nuo jų būtų kažkoks poveikis.
QUOTE(Vytauciuke @ 2011 11 22, 13:47)
gal galit išsamiau. Nes tada koks dregmės lygis namie? Pas mane langai labai rasoja,balutes ant palanges susidaro. Ir prie langu siena, pelyja. Jei saulainiai paguli,tai pasidaro drėgnesni. Tai ar jau yra tikimybė,kad gali pradėti tirpti.
nenuostabu, kad vaikas serga...
Turim šitą lempą jau treti metai, laikom nuolat įjungta, esam įdėję taupančia energija lemputę, mūsų pastebėjimas toks, kad vaikai labai gerai miega
. Katė nagus mėgsta pasigalasti ir palaižyti

Kažkodėl galvoju, kad žvakidė geriau
, gal tikra ugnelė mane jaukiau veikia

QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 29, 15:17)
Turiu ir labai dziaugiuosi, kiekviena vakara idedu zvakute ir uzmiegu romantiskai

QUOTE(Villnietis @ 2014 10 21, 09:32)
sakykit, o ar normalu, kad mano visa ta zvake slapia ir bega is jos vanduo, ar kazkas panasaus? zvakidei irgi tas pats darosi 

Tai nera normalu.
Dirbu pati prie tu lempu. Tai ka galiu pasakyti..kazkokio stebuklingo/kardinalaus poveikio tikrai NEPAJUSIT...ten pvz nesulieknesit per menesi, ar netaps oda svaresne ar kazkas panasaus, bet poveikis yra. Jisai grynina kambario ora, padeda atsipalaiduoti jeigu tarkim miegamajame pastatyta, geriau miegama (kai kuriem nuo nemigos padeda), palengvina nuovargi, itampa susikaupusia po sunkios darbo dienos, naudinga tiems zmoniem kurie didziaja dali praleidzia prie visokiu techniku..kompu, sviestuvu, lempu, blogai vedinamose patalpose ir pan. Na toks malonus, svelnus poveikis

Dar priedo yra maistine himalaju druska, kuria galima naudoti vietoj paprastos..yra 100% naturali be visokiu priedu, kurie buna paprastoj druskoj ir pan. Jinai neuzsilieka tiek organizme ir netgi ji valo

Papildyta:
QUOTE(Pamaiviuke @ 2013 04 15, 13:21)
Sveiki ir mes įsigyjom tokią lempą, tik va noriu pakalust kokio stiprumo lemputes jūs į jas sukat? Mes įsukom 15w, bet sakė, kad per silpna tipo tokios neprišildo lempos pakankamai, kad nuo jų būtų kažkoks poveikis.
Jeigu pirkot lempa su visu tuo sviestuvu specialiu tai ant jo turi buti parasyta kokia lempute dedas.