Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 11:26)
pamačiau pas natale koks tarpas tarp priekinių dantų ir sunerimau, pas mane irig panašus tarpas darosi...  blink.gif  bet man nesake nieko ar reiks herbsta nesiot  g.gif
kaip manot?

kaip ikelt foto i foruma?  ax.gif

Pas mane irgi dviejose vietose tarpai pasidarę, bet čia manau nieko bendro su herbstu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 10:42)
niekas man čia nesigauna  doh.gif

Jei turi foto savo kompe, pirmiausia turi įkelti į netą, aš keliu per www.radikal.ru, tada nukopijuoji duotą nuorodą (gale nuorodus turi būti .jpg) ir atsidarius SM langą spaudi viršuje langelį IMG, į tą langelį įmeti savo nuorodą ir viskas.. 4u.gif Ir rodys tau foto iškart..
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 11:22)
Oi kaip džiaugiuosi už Kavyte  thumbup.gif *****, aš taaaip norėčiau kad man nuimtų iki diplomo įteikimų... Gal jau bent magistro įteikimo nuotaukose galėčiau šypsotis  doh.gif Tuo metu turėtų būtų pusantrų metų... bet jaučiu nelabai, nes jaučiu kol man vien centrą atstatys tai bus ką paveikti....  doh.gif

as irgi tikiuos kad iki iteikimo busiu be breketu rolleyes.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 11:26)
pamačiau pas natale koks tarpas tarp priekinių dantų ir sunerimau, pas mane irig panašus tarpas darosi...  blink.gif  bet man nesake nieko ar reiks herbsta nesiot  g.gif
kaip manot?

kaip as visus prigazdinau su savo tarpu ir Herbstu,nebijokite. apie toki dalyka pacioj pradzioj turejo paminet wink.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 08, 12:11)
as irgi tikiuos kad iki iteikimo busiu be breketu  rolleyes.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

kaip as visus prigazdinau su savo tarpu ir Herbstu,nebijokite. apie toki dalyka pacioj pradzioj turejo paminet wink.gif

Ir dar Herbtus tik D.L deda biggrin.gif tai jei jūs ne pas ją, jum geriausiu atveju tik porą dantų išraus lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 09:26)

as dedu per www.tinypic.com
nuejus tenai paspadi ant Browse, surandi savo nuotrauka ir spaudi ant Upload. tada ten paprasys suvesti parodyta zodi/simboliu rinkini ir duos kelias nuorodas, tai reikia ta kuri prasideda [img] nukopijuoti tiesiai tenai kur rasai zinute, o forume matysis foto. jei kas neaisku klausk 4u.gif
Atsakyti
va čia tarpas
user posted image

o čia dantenos, kai šypsausi...
user posted image

ar neįmanoma jas paklet tuo būdu kaip anksčiau minėjau? g.gif

ale kokios big foto biggrin.gif kaip manot? dėl hrbsto tai nesakė nieko , nei dėl dantų rovimo... aš pas D.L smile.gif 16dieną apsilankymas smile.gif noriu, kad apčią dėtų.., kaip manot ar jau galėtų ? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 08 gruodžio 2010 - 12:02
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 12:00)
va čia tarpas
user posted image

o čia dantenos, kai šypsausi...
user posted image

ar neįmanoma jas paklet tuo būdu kaip anksčiau minėjau? g.gif

ale kokios big foto  biggrin.gif  kaip manot? dėl hrbsto tai nesakė nieko , nei dėl dantų rovimo... aš pas D.L  smile.gif 16dieną apsilankymas  smile.gif noriu, kad apčią dėtų.., kaip manot ar jau galėtų ?  biggrin.gif

Mano dantys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 11:00)

ale kokios big foto  biggrin.gif  kaip manot? dėl hrbsto tai nesakė nieko , nei dėl dantų rovimo... aš pas D.L  smile.gif 16dieną apsilankymas  smile.gif noriu, kad apčią dėtų.., kaip manot ar jau galėtų ?  biggrin.gif

pamirsau pasakyti doh.gif tenai kai jau padarai Browse pries spaudziant Upload gali pasirinkti dydi, kur Resize parasyta, man atrodo as renkuosi website/email dydi, tai normaliai gaunasi
Papildyta:
gydytoja nuspres kada jau virsu deti. man atrodo dauguma atveju apacia greiciau issitiesina, todel ja veliau deda. as issiprasiau, kad man kartu uzdetu, bet paskutinius kelis men apacios visai nejudino blush2.gif
kartais apacios iskart nededa, kad netrukdytu virsutiniam dantim judeti.
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 13:00)

siaip tai ji perspeja jei des breketus smile.gif nes vizitas ilgesnis buna ir daugiau litu reikia atnesti smile.gif man ji apacia dejo per antra vizita, paverze virsu ir uzklijavo apacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 08, 10:09)
siaip tai ji perspeja jei des breketus smile.gif nes vizitas ilgesnis buna ir daugiau litu reikia atnesti smile.gif man ji apacia dejo per antra vizita, paverze virsu ir uzklijavo apacia smile.gif

na man sakė apie sekantį vizitą: žiūrėsim kaip dantys juda, ar dėsim apačią ar ne, bet mano viršus jau beveik lanke, o apčioj irgi nedaug problemų, pagrinde sakandis. man sakė, kad dantis išitesins per 8 mėn, tai sakau, kad ko gero net greičiau biggrin.gif
svajaaa kodėl kaip tavo? ax.gif
Atsakyti
TacTic, gal nori mano tarpą pamatyt? biggrin.gif Tai iškart apsiraminsi.. biggrin.gif Aš į albumą įmesiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 08, 10:03)
Mano dantys biggrin.gif

katik pažiūrėjau... smile.gif labai panašūs.
tave ir turėjau omeny, kad pakėlė dantenas thumbup.gif šaunu thumbup.gif ir kaip gražiai atrodo blush2.gif jei ir mano bus toks galinis rezultatas tai super 4u.gif
o pas ką tu dėjaisi? ir kaip dabar jausmas turėt tokius nuostabius dantukus? blush2.gif
papasakok kaip ten su tom dantenom, nes man žiauriai negražiai atrodo...
Atsakyti