Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(blondie* @ 2010 12 08, 13:14)
TacTic, gal nori mano tarpą pamatyt?  biggrin.gif  Tai iškart apsiraminsi..  biggrin.gif  Aš į albumą įmesiu..  4u.gif

Cia pas tave pilnai sukandus toks tarpas???? doh.gif nu jooo....
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 12:00)
va čia tarpas
user posted image

mergaites, cia jus kalbat apie ta tarpa tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio? g.gif
pas mane irgi visa gyvenima toks yra, bet as maniau, kad cia kaip ir normalu blush2.gif lotuliukas.gif o siaip jei taisyklingas sakandis, tai virsutiniai priekiniai dantys turetu sueiti su apatiniais?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 12:30)
Cia pas tave pilnai sukandus toks tarpas????  doh.gif nu jooo....

Taip, čia pilnai sukandus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 13:00)
va čia tarpas
user posted image

ar neįmanoma jas paklet tuo būdu kaip anksčiau minėjau? g.gif

Pas mane irgi panašus tarpas atsiradęs biggrin.gif
O kad pas tave man visai nekrenta į akis dantenos, būna kur ir priekį dantenų daug tikrai matosi, va ten jau įmanoma pastebėti, pas tave man gražu lb wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2010 12 08, 10:35)
Pas mane irgi panašus tarpas atsiradęs biggrin.gif
O kad pas tave man visai nekrenta į akis dantenos, būna kur ir priekį dantenų daug tikrai matosi, va ten jau įmanoma pastebėti, pas tave man gražu lb wub.gif

na ačiū, bet kitoj foto pažiūrėk, kur šypsaus doh.gif nu man negražiai, kai matosi dantenos... schmoll.gif
o tarpas tai atsirado, nes atlenkti tie dantys į priekį biggrin.gif ar kaip čia išsireiškus. anksčiau sukandus liesdavosi priekiniai dantys o dabar nebe smile.gif bet kadangi žinau, jog galutinis rezultatas bus dėkingas, tai labai nesirūpinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera negra @ 2010 12 08, 11:30)
mergaites, cia jus kalbat apie ta tarpa tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio?  g.gif
pas mane irgi visa gyvenima toks yra, bet as maniau, kad cia kaip ir normalu  blush2.gif  lotuliukas.gif  o siaip jei taisyklingas sakandis, tai virsutiniai priekiniai dantys turetu sueiti su apatiniais?

man atrodo taisyklingas sakandis buna tada, kai priekiniai virsutiniai truputi/iki puses dengia apatinius priekinius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 12 08, 13:44)
man atrodo taisyklingas sakandis buna tada, kai priekiniai virsutiniai truputi/iki puses dengia apatinius priekinius  ax.gif

Aha, taip ir yra. Kazkiek virsutiniai turi uzeit ant apatiniu. Mano tieisiai daba sueina, tai nesioju elastikus nes gyd sake kad turi dar apatiniai pasislinkt i vidu kazkiek. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 12 08, 12:18)
katik pažiūrėjau...  smile.gif  labai panašūs.
tave ir turėjau omeny, kad pakėlė dantenas  thumbup.gif  šaunu  thumbup.gif ir kaip gražiai atrodo  blush2.gif  jei ir mano bus toks galinis rezultatas tai super  4u.gif
o pas ką tu dėjaisi? ir kaip dabar jausmas turėt tokius nuostabius dantukus?  blush2.gif
papasakok kaip ten su tom dantenom, nes man žiauriai negražiai atrodo...

Pas Trakimaviciu,Vilniuje,antar karta pas ji gal nesideciau smile.gif Del kelimo,tai jis bande pakelti,bet nezinau ar pakele..Kai su breketais buvau,tai ziauriai pergyvenau del dantenu,kad labai bus negrazu,bet kai nueme bendras rezultatas super,tikrai neuzkliuna daugiau man tos dantenos.
Taip nesinori deti visos foto,bet neturiu dabar galimybiu dantis nukirpti doh.gif idedu bendra vaizda,kai naturaliai sypsausi.
http://sphotos.ak.fb...34_775527_n.jpg

Dantenos man tikrai nekliuva g.gif
Atsakyti
Svajaaa, ir pati grazi esi, ir sypsena thumbup.gif
mano liko kelios valandos iki breketu, tai mastau, gal paskutini karta kokio kieto maisto pagrauzti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 08, 12:53)

Man tai viskas pas tave super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 12 08, 13:53)
Pas Trakimaviciu,Vilniuje,antar karta pas ji gal nesideciau smile.gif Del kelimo,tai jis bande pakelti,bet nezinau ar pakele..Kai su breketais buvau,tai ziauriai pergyvenau del dantenu,kad labai bus negrazu,bet kai nueme bendras rezultatas super,tikrai neuzkliuna daugiau man tos dantenos.
Taip nesinori deti visos foto,bet neturiu dabar galimybiu dantis nukirpti doh.gif idedu bendra vaizda,kai naturaliai sypsausi.
http://sphotos.ak.fb...34_775527_n.jpg

Tai jau tikrai kad ne tik sypsena bet ir pati Holivudine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 11:49)
Aha, taip ir yra. Kazkiek virsutiniai turi uzeit ant apatiniu. Mano tieisiai daba sueina, tai nesioju elastikus nes gyd sake kad turi dar apatiniai pasislinkt i vidu kazkiek.  mirksiukas.gif

man irgi buvo vienu metu, kad virsutiniai su apatiniais tiesiai sueidavo smile.gif
Atsakyti