Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 14:30)
Man tai siaurino dantis, ir tai darė nes irgi buvo apatiniai atsikišę. Tai poto kai susiaurino ir atsirado vietos jie susistatė beveik jau į vietą. Nes jie atsikiša kaip suprantu del to, jog juos kai tiesina tai jie eina i prieki.  mirksiukas.gif Man vasarą buvo toooks stalčius, yra fotki nuotrauka, gal matėt. Net šveplavau atsimenu  biggrin.gif

Na, man nieko neminėjo apie siaurinimą.. Atsikišo dėl to, kad per mažai vietos turėjo, kai leidos iltys.. Tikrai reikės paklaust, kaip man tos vietos padarys.. smile.gif Ai, bet aš nesigąsdinu, žinau, kad sutvarkys.. smile.gif
Atsakyti
Nu man tai irgi blogiau negali būti... Fotkinu savo dantis ir išsilieja vaizdas nesimato, nervuoja nebegaliu doh.gif iš tolo fotkinu kas iš to priartini ir taspats išsilieja... Išėjo viena nuotrauka tik nukirpt reikia, bet tik pamaęiu koks pas mane sąkandis kreivas išviso dabar pradėjau bijoti kad reiks herbsto... verysad.gif Ir aplamai jau maniau, kad dantukai eina y geresnę padeti, o čia dabar tik viskas blogėja...
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 14:41)
Nu man tai irgi blogiau negali būti... Fotkinu savo dantis ir išsilieja vaizdas nesimato, nervuoja nebegaliu  doh.gif iš tolo fotkinu kas iš to priartini ir taspats išsilieja... Išėjo viena nuotrauka tik nukirpt reikia, bet tik pamaęiu koks pas mane sąkandis kreivas išviso dabar pradėjau bijoti kad reiks herbsto...  verysad.gif Ir aplamai jau maniau, kad dantukai eina y geresnę padeti, o čia dabar tik viskas blogėja...

Ar matei mano foto? Matei, kas pasidarė iš gero sąkandžio? Ir nei trupučio nesijaudinu, o apie herbstą išvis net minčių nekyla.. smile.gif Nereikia gąsdintis.. Daug kam eigoje viskas tik blogėja, tame tarpe ir man, bet juk nepaleis kreiva burna, kol visko nesutvarkys.. Taip, kad nosį aukštyn.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 08, 14:59)
Ar matei mano foto? Matei, kas pasidarė iš gero sąkandžio? Ir nei trupučio nesijaudinu, o apie herbstą išvis net minčių nekyla..  smile.gif  Nereikia gąsdintis.. Daug kam eigoje viskas tik blogėja, tame tarpe ir man, bet juk nepaleis kreiva burna, kol visko nesutvarkys.. Taip, kad nosį aukštyn..  4u.gif

Na tiesa sakant nemačiau, bet iš komentarų aišku, kad ne iš puikiausiųjų tau.. g.gif O man tas herbstas atrodo pats baisiausias dalykas jetau nežinau ką daryt jei dėtu man jį... Bet aišku kur dingsi doh.gif Pati ortodontyė nėra užsiminusi apie herbstą ir, net aplamai apie pačio sąkandžio tvarkyma kaip tvarkys, manau dabar nori ištiesinti lanką. Nu bet jei jau tu taip sakai pasitikėsiu, kad nereik savęs gąsdintis ir, kad bu gerai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kurie jum breketai braize zandus daugiau keramikiniai ar metaliniai? g.gif
Atsakyti
Noriu paklausti,ar 26 metu ne per velu detis breketus ir kuri geresne/pigesne gyd. Latkauskiene ar Damusiene? Damusiene tik kaune kaip supratau dirba? smile.gif
Atsakyti
Siaip sako keramikiniai labiau braizo. Mano metalas dar man nieko neubraize, bet dar nesidziaugiu, nes neilga laika nesioju.

O as istinus kaip burundukas biggrin.gif Atvare drauges arbatos, tai zvenge iki negalejimo, o as juoktis negaliu- skauda. Tai sako kaip memiu meme atrodu, dar su tais breketais biggrin.gif
Bet ir paciai smagu is saves pasijuokt biggrin.gif

Vakar ortodonte tik dvi spyruokles man idejo bet kaip jauciasi dantu tempimas. Man patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 16:24)
Noriu paklausti,ar 26 metu ne per velu detis breketus ir kuri geresne/pigesne gyd. Latkauskiene ar Damusiene? Damusiene tik kaune kaip supratau dirba? smile.gif

Aisku velu, i pensija jau tau. Jokauju biggrin.gif Koks dar velu? Zinoma ne. Man 27, ssidejau pries menesi mirksiukas.gif Cia ir vyresniu merginu yra. Niekada nepervelu buti graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 08, 16:29)
Aisku velu, i pensija jau tau. Jokauju biggrin.gif Koks dar velu? Zinoma ne. Man 27, ssidejau pries menesi  mirksiukas.gif  Cia ir vyresniu merginu yra. Niekada nepervelu buti graziai  4u.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 08, 15:16)
Merginos, kurie jum breketai braize zandus daugiau keramikiniai ar metaliniai?  g.gif

Man, tai metaliniai labiau braižė.. smile.gif

sky-blue eyes, manau pas Latkauskiene ir Damušiene kainos vienodos turėtų būti, nes dirba toj pačioj įstaigoj, o jau dėl gerumo, tai čia niekas nenustatys, kuri geresnė, manau jos abi labai geros gydytojos.. mirksiukas.gif
Atsakyti
MerginoĄ Jau galit eit y fotki pažiūrėti mano pakolkas bjaurią šypseną biggrin.gif Na nedėjau kaip išvis iš pradžių buvo, nes suedęs kompas buvo visos nuotraukos išsitryne, net dabar skaudu prisimint... schmoll.gif Pažiūrėkit kaip kreivai viena puse aukščiau kita žemiau sąkandis... Lyg taip seniau nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(blondie* @ 2010 12 08, 16:42)
Man, tai metaliniai labiau braižė..  smile.gif

sky-blue eyes, manau pas Latkauskiene ir Damušiene kainos vienodos turėtų būti, nes dirba toj pačioj įstaigoj, o jau dėl gerumo, tai čia niekas nenustatys, kuri geresnė, manau jos abi labai geros gydytojos..  mirksiukas.gif

latkauskiene zn kad dirba ir vilniuje ir kaune,o damusiene? gal kas alytuje zino ortodontu,kurie deda breketus? ax.gif
Atsakyti
Bet žiūriu visom daugiau mažiau tas sąkandis išsikreivina ir stalčius išvažiuoja. Nes pirma stebėjausi kodėl, nes nėra mano dantys tragiškai kreivi, bet pasirodo turbūt kreivesni nei maniau biggrin.gif
Atsakyti