Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 08, 21:26)
beje, paliko 2 galinius dantis be breketu, jums irgi taip dare?

Sveikinu pagaliau ssidejus breketus.
Man virsuje ant protinuku neuzdejo, bet todel, kad juos salinsim
Atsakyti
as jau su breketais yahoo.gif labai patinka su jais buti, neskauda ne kiek, nebraizo, zodziu labai viskas patinka (tikiuosi ryt ta pati galesiu pasakyti biggrin.gif
del tu vielu: gyd. pasake, kad nepasiteisines tas reikalas balta viela, vienos kokybe isvis buvo tragedija, kitu - puse velnio, bet po kurio ji tampa tik tik dalies balta, toks jausmas, kaip ji issireiske, kaip butu varskes nuotrupu ant jos smile.gif
zodziu sudejo man virsu, visai net nesimato nieko, labai su dantim susilieja, tik vielute kazkiek matosi smile.gif gyd. iskart idejo priekyje vielute (nzn, ar papildoma, ar kokia), kad jau priekis pradetu trauktis.
gyd. sake ateiti dabar pries kaledas, apziures ir sake kazka pakeis (gumytes, ar ka g.gif

Sveikinu :)man virsuj vienas paliktas laisvas gale , apacioje abu galiniai 4u.gif
Atsakyti
as jau su breketais yahoo.gif labai patinka su jais buti, neskauda ne kiek, nebraizo, zodziu labai viskas patinka (tikiuosi ryt ta pati galesiu pasakyti biggrin.gif
del tu vielu: gyd. pasake, kad nepasiteisines tas reikalas balta viela, vienos kokybe isvis buvo tragedija, kitu - puse velnio, bet po kurio ji tampa tik tik dalies balta, toks jausmas, kaip ji issireiske, kaip butu varskes nuotrupu ant jos smile.gif
zodziu sudejo man virsu, visai net nesimato nieko, labai su dantim susilieja, tik vielute kazkiek matosi smile.gif gyd. iskart idejo priekyje vielute (nzn, ar papildoma, ar kokia), kad jau priekis pradetu trauktis.
gyd. sake ateiti dabar pries kaledas, apziures ir sake kazka pakeis (gumytes, ar ka g.gif

Pakeis gal lanką smile.gif
Man viršuje paliktą po vieną dantį irgi, o apačioje sudėrta iki pabaigos, tik ant protinių ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 08, 19:26)

Sveikinu. 4u.gif

Pas mane virsuj ant protiniu nera,o apacioj vienoj pusej and 7-uko nera ir protinio,o kitoj tik ant protinio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 08, 21:30)

QUOTE(Emukas21 @ 2010 12 08, 21:30)

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 08, 21:34)
Pakeis gal lanką smile.gif

aciu, merginos! man is abieju pusiu palikti po 2, uzklausiu jos, kai vaziuosiu - kodel bigsmile.gif
o kam tas lankas keiciamas?
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 08, 22:40)
aciu, merginos! man is abieju pusiu palikti po 2, uzklausiu jos, kai vaziuosiu - kodel bigsmile.gif
o kam tas lankas keiciamas?

Pas mane breketai iki 6tuku, ant 7tuku nera.
Lankas keiciamas i didesni tam, kad stipriau spaustu dantukus ir juos tiesintu smile.gif
Atsakyti
o charisima, vienodai susidėjom smile.gif man tą patį sakė dėl baltų vielų. smile.gif Ir taip pat gerai jaučiuosi, tikėjausi, kad ir atrodysiu blogiau, ir kad skaudės labiau. rolleyes.gif Man ant protinių irgi neuždėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 gruodžio 2010 - 20:50
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 12 08, 21:43)
Pas mane breketai iki 6tuku, ant 7tuku nera.
Lankas keiciamas i didesni tam, kad stipriau spaustu dantukus ir juos tiesintu smile.gif

man ant 5tuku sudeta, 6-7 be breketu ax.gif

QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 21:50)
o charisima, vienodai susidėjom smile.gif  man tą patį sakė dėl baltų vielų.  smile.gif Ir taip pat gerai jaučiuosi, tikėjausi, kad ir atrodysiu blogiau, ir kad skaudės labiau.  rolleyes.gif Man ant protinių irgi neuždėjo.

jo, jo, vienodai drinks_cheers.gif ziuresim, kuriai pirmai nuims mirksiukas.gif valgau surelius ir sokolada, tai jau sunkoka priekiniais kasti, tai sedizu kaip bobute - lauzau i gabaliukus biggrin.gif
Atsakyti
As is vis tik su priekiniais dabar kramtai, nes vienoj pusej dantis rautas, kitoj dantys stumiasi, negaliu net dantu sukast. nieko, linksma biggrin.gif

Del breketu ant galiniu dantu tai manau viskas nuos ituacijos priklauso. Man kaip kruminius stums i protiniu vieta, tai turejo ir ant ju sudet. O jei protiniu nesalina, tai ga ir nereikia kruminiams breketu
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 18:21)
kuo toliau tuo labiau as jau ryztuosi visa tam,tik dabar gyd reik issirinkti ir miesta i kuri patogiau vazineti bus g.gif o per kelinta karta uzdeda tuos breketus,gal kaip nevietinei ir antra karta uzdetu po konsultacijos? biggrin.gif

Man kadangi toloka važinėtis, tai pirmą kartą nuvykus padarė visas nuotraukas, atspaudus, pasakė kokius dantis rautis ir kada atvykt susidėti. Tai jau antrą kartą nuvykus išėjau su breketais biggrin.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2010 12 08, 20:20)
Man metaliniai viršuje išvis nebraižė, apačioje sudėjus vieno danties breketas braižė, bet max savaitę matyt. Dabar vėl viskas gerai.

Ojergau kaip pavydžiu.. Aš gerą savaitę šypsotis nelabai galėjau kaip nubraižę buvo, tai ir vašką ir vatą dėjaus, dar ir dabar tai vienur tai kitur pabraižo šiek tiek, bet jau nieko baisaus, vaškas pamirštas stovi.. biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jeigu pradeda braizyti, tai nuo pat pirmos dienos ar labai ivairiai? nes man dabar nei kabina kazkur, nei braizo, nei panasu, kad braizys g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 12 08, 22:45)
merginos, jeigu pradeda braizyti, tai nuo pat pirmos dienos ar labai ivairiai? nes man dabar nei kabina kazkur, nei braizo, nei panasu, kad braizys g.gif

Man apačią nuo pirmo dienos smile.gif
Atsakyti