Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 17:21)
kuo toliau tuo labiau as jau ryztuosi visa tam,tik dabar gyd reik issirinkti ir miesta i kuri patogiau vazineti bus g.gif o per kelinta karta uzdeda tuos breketus,gal kaip nevietinei ir antra karta uzdetu po konsultacijos? biggrin.gif

Dėkis tikrai, paskiau turėsi gražia šypseną visą likusį gyvenima argi malonu slepti kreivą šypseną.. mirksiukas.gif Žiurint kokios problemos pas tave ar labai susigrūdę dantys. Man praitais metais gruodžio mėnėsio buvo pirma konsultacija reikėja raut 2 dantukus laukė kol sugis ir viršuje priklijavo tik vasario gale g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 18:21)
kuo toliau tuo labiau as jau ryztuosi visa tam,tik dabar gyd reik issirinkti ir miesta i kuri patogiau vazineti bus g.gif o per kelinta karta uzdeda tuos breketus,gal kaip nevietinei ir antra karta uzdetu po konsultacijos? biggrin.gif

Geriausiai butu nusivezti savo panoramine nuotrauka jau, tada nuimtu anstpaudus, ir paskirtu data dejimui. Bet cia pirklauso nuo to pas kokia gyd eisi, nes pas tas populiariausias tenka ir po du menesius laukt pirmos konsultacijos biggrin.gif as kai sugalvojau detis breketus, tai po pirmo skambucio gydytojai per dvi savaites jau turejau juos. smile.gif o is kur esi jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 19:21)

Man vietinei per antra karta sudejo biggrin.gif Bet man nereikejo nieko traukti, as tik susitvarkiau dantukus ir man suklijavo virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 18:16)
Na sakė, kad padės, bet atseit , kad atitiktu palei visą veido profilį reik operacijos. Bet pati kažkaip kaip ir pamurmėjo, kad nėra taip baisiai maždaug, kad lyg ir be tos operacijos galima apseiti, nu aišku buvo mano sprndimas pasirinkt, bet ačiū ne, tų operacijų kainos baisiausios ir aplamai, bijau ir nesiryžčiau. Nebent jau veidas būtų jau begalo baisus.

Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet man keista kad tau ortodontė pasakė kad galima apseiti be operacijos.. Na vis tik mano tokia pozicija kad jei jau pradedi gydymą tai reik iki galo smile.gif tu dar labai jauna kaip suprantu, tai gal tik dabar tau atrodo kad čia nieko baisaus, bet patikėk, kai sutvarko sakandį ištikro net veido bruožai pasikeičia į gerą smile.gif bet kai sakiau čia tik mano subjektyvi nuo monė biggrin.gif
Atsakyti
Aš jau su breketais smile.gif Žandų nebraižo nei kiek, ir nepanašu, kad kas nors pradėtų braižyt. Bet jau tempimą tai neblogą jaučiu, net galvą skauda.

O panos, kai rašėtės sutartį, tai sau vieną egzempliorių pasiemėt ar ne? Nes aš tai ne, galvoju ryt gal nueit pasiimt
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 19:55)
Aš jau su breketais  smile.gif  Žandų nebraižo nei kiek, ir nepanašu, kad kas nors pradėtų braižyt. Bet jau tempimą tai neblogą jaučiu, net galvą skauda.

O panos, kai rašėtės sutartį, tai sau vieną egzempliorių pasiemėt ar ne? Nes aš tai ne, galvoju ryt gal nueit pasiimt

Sveikinu 4u.gif Gal nori parodyt mum savo dantukus?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 17:55)
Čia tik mano asmeninė nuomonė, bet man keista kad tau ortodontė pasakė kad galima apseiti be operacijos.. Na vis tik mano tokia pozicija kad jei jau pradedi gydymą tai reik iki galo  smile.gif tu dar labai jauna kaip suprantu, tai gal tik dabar tau atrodo kad čia nieko baisaus, bet patikėk, kai sutvarko sakandį ištikro net veido bruožai pasikeičia į gerą  smile.gif bet kai sakiau čia tik mano subjektyvi nuo monė  biggrin.gif

Taip jauna esu smile.gif Gerai žinau ir daug skaitinėjau dėltų operacijų ir aplamai apie breketus tai tikrai operacija stulbinančiai pakeičia visą veido profilį. Man dabar yra mokslai ta operacija užtruktų koki pusę metų kol užgytų veidas, ir tam tiek pinigų nėra kaip ir drąsos, aš tų video prisižiūėjau tikrai baisu, bet aišk rezultatai puikūs. Man breketai ir sutvarkys sąkandi tik ne taip kaip galėtų sutvarkyti operacija.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 18:55)
Aš jau su breketais  smile.gif  Žandų nebraižo nei kiek, ir nepanašu, kad kas nors pradėtų braižyt. Bet jau tempimą tai neblogą jaučiu, net galvą skauda.

Man dave sutarti per pirma vizita, kai sutarem deti breketus. tada ja turejau per savaite perskaityt, pasirasyt iir atiduot. ir lygtais kazkur metosi namie.. bet nezinau ar tikrai man ja dave. gaaal.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 19:02)
Taip jauna esu  smile.gif  Gerai žinau ir daug skaitinėjau dėltų operacijų ir aplamai apie breketus tai tikrai operacija stulbinančiai pakeičia visą veido profilį. Man dabar yra mokslai ta operacija užtruktų koki pusę metų kol užgytų veidas, ir tam tiek pinigų nėra kaip ir drąsos, aš tų video prisižiūėjau tikrai baisu, bet aišk rezultatai puikūs. Man breketai ir sutvarkys sąkandi tik ne taip kaip galėtų sutvarkyti operacija.

Aisku tai didziulis darbas ta operacija.. o Herbsto nesiule?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 12 08, 18:05)
Man dave sutarti per pirma vizita, kai sutarem deti breketus. tada ja turejau per savaite perskaityt, pasirasyt iir atiduot. ir lygtais kazkur metosi namie.. bet nezinau ar tikrai man ja dave. gaaal.. g.gif
Papildyta:

Aisku tai didziulis darbas ta operacija.. o Herbsto nesiule?

Ne,net nebuvo užsiminusi dėl herbsto, bet dabar pačiai labai įdomu paliko kaip man jin tvarkys ta sąkandi ar tik su elastikais, tikrai per kitą paveržimą paklausiu dėlto g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 16:21)

Ziurint ar tau reiketu dantis rauti, jei ne visi sutaisyti tektu dar ir tai pasidaryti. Isrovus reiketu leisti sugyti zaizdom. Bet jeigu nieko nereiketu daryti,tai gal ir uzdetu jau per antra vizita. Aisku butu gerai i vizita pasiimti su savimi bent panoramine dantu nuotrauka. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kartais dantis salina gydymo metu. Pvz man taip. Bet gal cia nuo gydytojos priklauso. Pries savaite isrove viena protini, vakar jau pradejo stumt krumini i jo vieta. Viskas pas mus greitai vyksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 16:55)

Man is pradziu irgi nebraize, tik po keliu valandu pradejo. ax.gif As nesirasiau jokios sutarties,man nereikejo. smile.gif Primink kokius breketukus tu susidejai? smile.gif
Atsakyti