Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 32 tema :)

labas vakarėlis :)na ir greitos jūs smile.gif kiek gražių šypsenų praleidau per tas kelias dienas smile.gif visoms baltai pavydžiu, kurių dantukai jau nuostabūs 4u.gif
na o mano kelionė holivudinės šypsenos link atidėta, bet tikiuosi kad neilgam ax.gif ryt einu į konsultaciją gal ką gero išgirsiu smile.gif

Esha pažystamas jausmas kai esi kaip burundukas ir kas pamato tam kyla šypsena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 08, 16:16)
Merginos, kurie jum breketai braize zandus daugiau keramikiniai ar metaliniai?  g.gif

Nesioju metalinius, visiskai nebraizo man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 12 08, 12:11)
as irgi tikiuos kad iki iteikimo busiu be breketu  rolleyes.gif   drinks_cheers.gif

Aš tai net nesitikiu per įteikimus šypsotis be breketų, nebent diplominio neapsiginčiau ir metams nusikelčiau laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 gruodžio 2010 - 19:14
parašykit prisijungimo duomenis man
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 18:55)
Aš jau su breketais  smile.gif  Žandų nebraižo nei kiek, ir nepanašu, kad kas nors pradėtų braižyt. Bet jau tempimą tai neblogą jaučiu, net galvą skauda.

O panos, kai rašėtės sutartį, tai sau vieną egzempliorių pasiemėt ar ne? Nes aš tai ne, galvoju ryt gal nueit pasiimt

Sveikinu 4u.gif biggrin.gif Taip, viena egzemplioriu dave man, kita pasiliko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 08, 18:21)
Man is pradziu irgi nebraize, tik po keliu valandu pradejo.  ax.gif As nesirasiau jokios sutarties,man nereikejo. smile.gif Primink kokius breketukus tu susidejai?  smile.gif

man jau pusę dienos praėjo, tikiuosiir nebraižys, bet skausmas tai su kiekvienu pusvalandžiu didėja, valgau kugelį, sunkoka biggrin.gif Keramika pas mane. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 08 gruodžio 2010 - 19:18
QUOTE(Mezonė @ 2010 12 08, 16:06)
O man tas herbstas atrodo pats baisiausias dalykas

manau, kad operacija baisiau.
Papildyta:
QUOTE(gabiux25 @ 2010 12 08, 16:16)
Merginos, kurie jum breketai braize zandus daugiau keramikiniai ar metaliniai?  g.gif

Man metaliniai viršuje išvis nebraižė, apačioje sudėjus vieno danties breketas braižė, bet max savaitę matyt. Dabar vėl viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 12 08, 16:24)
Noriu paklausti,ar 26 metu ne per velu detis breketus ir kuri geresne/pigesne gyd. Latkauskiene ar Damusiene? Damusiene tik kaune kaip supratau dirba? smile.gif

Ne, tikrai ne per velu, man 25, o breketus susidejau tik pries kelias savaites biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2010 12 08, 18:55)
O panos, kai rašėtės sutartį, tai sau vieną egzempliorių pasiemėt ar ne? Nes aš tai ne, galvoju ryt gal nueit pasiimt

Aš tai išvis jokios sutarties nesirašiau g.gif
Tau ir viršų, ir apačią sudėjo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 08 gruodžio 2010 - 19:30
ne, tik viršų, apačią po kelių mėnesių dės. smile.gif Prognozavo maždaug metus ir 2mėnesius nešiojimo, jei su elastikais netingėsiu pati dirbti. Bet manau, kad iki pusantrų metų užsitęs.
Atsakyti
[quote=aistuliaa,2010 12 08, 19:20]
manau, kad operacija baisiau.

Tai čia jau ir taip aišku, kad operacija baisiau
Atsakyti
as jau su breketais yahoo.gif labai patinka su jais buti, neskauda ne kiek, nebraizo, zodziu labai viskas patinka (tikiuosi ryt ta pati galesiu pasakyti biggrin.gif
del tu vielu: gyd. pasake, kad nepasiteisines tas reikalas balta viela, vienos kokybe isvis buvo tragedija, kitu - puse velnio, bet po kurio ji tampa tik tik dalies balta, toks jausmas, kaip ji issireiske, kaip butu varskes nuotrupu ant jos smile.gif
zodziu sudejo man virsu, visai net nesimato nieko, labai su dantim susilieja, tik vielute kazkiek matosi smile.gif gyd. iskart idejo priekyje vielute (nzn, ar papildoma, ar kokia), kad jau priekis pradetu trauktis.
beje, paliko 2 galinius dantis be breketu, jums irgi taip dare?
gyd. sake ateiti dabar pries kaledas, apziures ir sake kazka pakeis (gumytes, ar ka g.gif
Atsakyti