Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Jo, berods kad zirniukai vadinasi smile.gif o kazka sake ka butu naudinga zinoti? jei netingit pasidalinkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 06 17, 16:49)
Jo, berods kad zirniukai vadinasi smile.gif o kazka sake ka butu naudinga zinoti? jei netingit pasidalinkit  4u.gif

buvo psichologe pakviesta,kuri pasakojo apie vaiko adaptacija darzelyje. o daugiau kaip ir nieko ipatingo aprode grupe,dave lankstinuka ir tiek.

mes irgi zirniukai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 17 birželio 2011 - 13:23
O tokias smulkmenas kaip ka reik atsinest i darza is rubu, kokiu dar daiktu jau aptarinejot ar ne? jauciu dar ne 4u.gif o dabar gal ne i tema biski, o jusu vaikai jau moka patys valgyti? man didziausias galvos skausmas kaip ismokyt paciam valgyt iki darzo, nes tikrai visu 15 nepamaitins viena aukletoja smile.gif o nenori ne pro kur g.gif
Atsakyti
valgo pati,nesileidzia jau senokai maitinama... aisku kokia sriuba kai valgo tai ten duok D keli saukstai patenka i burna doh.gif
kaip direktore sake,tai viska vaikai ismoks darzelyj,nes viska darys kartu,ims pavyzdi is kitu ir pan. tas pats ir su puodo reikalais..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 17 birželio 2011 - 13:28
QUOTE(techno @ 2011 06 17, 14:25)
O tokias smulkmenas kaip ka reik atsinest i darza is rubu, kokiu dar daiktu jau aptarinejot ar ne? jauciu dar ne  4u.gif  o dabar gal ne i tema biski, o jusu vaikai jau moka patys valgyti? man didziausias galvos skausmas kaip ismokyt paciam valgyt iki darzo, nes tikrai visu 15 nepamaitins viena aukletoja smile.gif o nenori ne pro kur  g.gif

vaikučiui reikia įdėt visų rūbų atsarginę pamainą, pižamą ir tapkytes.
turim dvynukes mergytes - valgo pačios, su puodukais draugauja, tik miegui dar pampersą dedam.
Atsakyti
A tai super, maniskis is jusiskes gales valgyt mokintis o jis gal kam nors pavyzdi del puodo parodys 4u.gif
Atsakyti
mane tai labiau neramina pietų užmigimo reikalas kolektyvinis doh.gif
jos užmiega savo lovytėse, namie nėra bėdos, bet kai ten ne namai, daug vaikų, žmonių, tai neįsivaizduoju kaip čia bus...
Atsakyti
gal pradzioj bus sunku,bet manau ipras prie kitu vaiku. beto kai visi issduks tai grius kaip lapai miegot smile.gif
beto pirma savaite galvoju tik iki pietu miego palikinet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarrra: 17 birželio 2011 - 13:34
mes tai sakem is karto visai dienai, gal kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 06 17, 14:39)
mes tai sakem is karto visai dienai, gal kaip nors  rolleyes.gif

aš kiek save pačią prisimenu, tai nė karto nesu miegojusi darželyje. gulėt gulėdavau atvirom akim ir tiek doh.gif
aš irgi galvoju iš karto tik daliai dienos vesti, pirmą savaitę...
Atsakyti
Mes irgi patekom i Zirniuku grupe. Gimem antroje 2009 m. puseje, be to, uzsirasem, kai buvo 7 men, kai dar buvo kita direktore. Net nzn nuo ko cia priklauso, gal kas ansciau uzsiregistravo, lankys Zirniuku grupe g.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 06 17, 14:25)
O tokias smulkmenas kaip ka reik atsinest i darza is rubu, kokiu dar daiktu jau aptarinejot ar ne? jauciu dar ne  4u.gif  o dabar gal ne i tema biski, o jusu vaikai jau moka patys valgyti? man didziausias galvos skausmas kaip ismokyt paciam valgyt iki darzo, nes tikrai visu 15 nepamaitins viena aukletoja smile.gif o nenori ne pro kur  g.gif

Maniske labai anksti reiske nora pati valgyti. Koses valgo labai seniai pati, o graziai sriubyte valgyti ir atsigerti is paprasto puodelio pradejo kazkur 1,8 men. smile.gif
Atsakyti