Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

QUOTE(MaiMa @ 2011 06 15, 15:33)
O pats darzelis sioje vietoje visai neprisideda?

Tai aisku, kad prisideda, ta mamyte blogai suprato. Is teveliu buvo paprasyta (aisku jei jie gali, niekas nevercia) prisideti tik prie linoleumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantagiro1 @ 2011 06 27, 16:04)
Tai aisku, kad prisideda, ta mamyte blogai suprato. Is teveliu buvo paprasyta (aisku jei jie gali, niekas nevercia) prisideti tik prie linoleumo smile.gif

"ta mamytė" paskui galės pasakyti, po kiek reikėjo prisidėti blink.gif
na ir eina kalba tikrai ne tik apie linoleumą... schmoll.gif
Atsakyti
mes ir gi eisim į Žirniukų grupę ir mano pana gimusi jau antroj metų pusėj. Lyg ir sakė, kad pagal tai skirstė...
Bent jau mums apie jokias dideles išlaidas kalbos nebuvo. Kai rašiau patvirtinimą, kad lankysim tik 2proc. paprašė, jei niekam dar nepaskyrus, tai pervedžiau ir tiek.
Atsakyti
Sveikos,

noriu paklaust gal kas turi atsiliepimu apie parengiamaja klase siame darzelyje, rudeni planuojam lankyt.

Aciu
Atsakyti

Gal kas nors žino apie naujai formuojamą grupę? Kaip ten darbai vyksta? Kaip auklėtojos?
Atsakyti
Laba diena mamytes,

siandien suzinojome, kad patenkame i si darzeli, musu grupe Peledziuku, pradesim lankyti po poros savaiteliu, kol ,bent jau, pabandysim adaptuotis prie naujo ritmo biggrin.gif Gal cia atsiras mamyciu, kuriu vaikai eina i Peledziuku grupe? Norejau pasiteirauti, kokios aukletojos, kada vaikuciai eina pietu miego, kokias pagrindines priemones reiktu isigyti, einant i darzeli, klausimu tiek daug, kazkaip net galva susisuko, nes nesitikejom dar siais metais patekti i darzeli. Butu labai smagu, jei kas nors atsilieptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 09 06, 11:04)
Laba diena mamytes,

siandien suzinojome, kad patenkame i si darzeli, musu grupe Peledziuku, pradesim lankyti po poros savaiteliu, kol ,bent jau, pabandysim adaptuotis prie naujo ritmo  biggrin.gif Gal cia atsiras mamyciu, kuriu vaikai eina i Peledziuku grupe? Norejau pasiteirauti, kokios aukletojos, kada vaikuciai eina pietu miego, kokias pagrindines priemones reiktu isigyti, einant i darzeli, klausimu tiek daug, kazkaip net galva susisuko, nes nesitikejom dar siais metais patekti i darzeli. Butu labai smagu, jei kas nors atsilieptu  4u.gif

Iš mano patirties (vyriausias vaikas buvo pelėdžiukuose ir mažoji dabar ten lanko), Rima su Rita - vienos iš fainiausių auklėtojų darželyje thumbup.gif
Grupėje labai betarpiška ir kūrybiška atmosfera. Vaikai susirinkę tikrai neblogi, ekstremalių įvykių nepasitaikė (lyginu su viduriniuko grupe, kurioje buvo probleminis vaikas ir kentėjo ne tik kiti vaikai, bet ir auklėtojos).

Kol kas iš auklėtojų esu gavusi sąrašiuką: tualetinis popierius, segtuvas vaiko piešiniams, pieštukiniai klijai ir flomasteriai. Pietų miegas yra nuo 13 val. Ko dar reikia grupėje - geriausia klausti pačių auklėtojų. Manau, kad tradiciškai drabužių pamainos ir viskas 4u.gif

Beje, spalio pradžioje numatytas susirinkimas (iš pradžių - bendras viso darželio, vėliau eisime į grupes). Būtų malonu, kad dalyvautumėte prašau kaip tėvų komiteto atstovė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 rugsėjo 2011 - 12:00
mano berniukas lanko peledziuku grupe.labai patenkintas, greit priprato, tik praeitais metais mazai lankemes, siais daznesni sveciai smile.gif aukletojos labai geros ir seimininke faina smile.gif vis kazka lipdo, piesia, per pusrycius klausosi muzikos smile.gif geriau isivaizduot negalejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky* @ 2011 11 11, 15:13)
mano berniukas lanko peledziuku grupe.labai patenkintas, greit priprato, tik praeitais metais mazai lankemes, siais daznesni sveciai smile.gif aukletojos labai geros ir seimininke faina smile.gif vis kazka lipdo, piesia, per pusrycius klausosi muzikos smile.gif geriau isivaizduot negalejau smile.gif

mes taip pat esam patenkinti siuo darzeliu,aukletojomis Rima ir Rita, labai smagu, kad turim tokias nuostabias aukletojas, kurios moka ir, kas svarbiausia, sugeba vaikus ismokinti eilerastuku, skaiciu, daineliu, nes kiekviena diena sunus papasakoja kazka naujo. Is tiesu, kaip sakoma, sirdis dainuoja.
Siaip smagu, kai vaikas grista ir vis nesustodamas kazka pasakoja, kai paklausi su kuo labiausiai draugauji, tai kai pradeda vardint, bet labiausiai man isimine Grantas, Lukas, Danielius, o kai paklausi, kokia mergaite patinka, tai vienareiksmiskai Karolina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 11 lapkričio 2011 - 15:33
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 11, 15:29)
mes taip pat esam patenkinti siuo darzeliu,aukletojomis Rima ir Rita, labai smagu, kad turim tokias nuostabias aukletojas, kurios moka ir, kas svarbiausia, sugeba vaikus ismokinti eilerastuku, skaiciu, daineliu, nes kiekviena diena sunus papasakoja kazka naujo. Is tiesu, kaip sakoma, sirdis dainuoja.
Siaip smagu, kai vaikas grista ir vis nesustodamas kazka pasakoja, kai paklausi su kuo labiausiai draugauji, tai kai pradeda vardint, bet labiausiai man isimine Grantas, Lukas, Danielius, o kai paklausi, kokia mergaite patinka, tai vienareiksmiskai Karolina  biggrin.gif

Maniskis Dziugas smile.gif jam Karina patinka, geriausias draugas Rytis biggrin.gif Karolina kepure amzinai atiminedavo, valdinga mergaite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky* @ 2011 11 11, 16:55)
Maniskis Dziugas smile.gif jam Karina patinka, geriausias draugas Rytis biggrin.gif Karolina kepure amzinai atiminedavo, valdinga mergaite biggrin.gif

vat vat, dabar prisiminiau Dziuga ir Ryti, dar Marija, Luka. Fainiai, grazus man tas ju pasaulelis, pripasakoja visko, kartais ir prifantazuoja, ko iki galo neatsimena biggrin.gif
Reiks siandien uzklausti saviskio, kas jam yra geriausias draugas bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 12 lapkričio 2011 - 06:34
QUOTE(aistuzele @ 2011 11 12, 06:32)
vat vat, dabar prisiminiau Dziuga ir Ryti, dar Marija, Luka. Fainiai, grazus man tas ju pasaulelis, pripasakoja visko, kartais ir prifantazuoja, ko iki galo neatsimena  biggrin.gif
Reiks siandien uzklausti saviskio, kas jam yra geriausias draugas  bigsmile.gif

man irgi idomu, kai pasakoja, tik kad maniskis nelabai megsta pasakotis, jei jau pradedu klausineti sako: nu mama, kiek galima klausineti biggrin.gif minimaliai koki ivyki papasakoja ir tiek smile.gif ir nelabai nori dainuoti, deklamuoti, kai buvo kazkokia svente drebejau kad isvis pasakys ne, bet viskas praejo sklandziai bigsmile.gif isvis namie su isdykavymais yra problemu, labai vadovauja, barasi, bijojau kad darzely irgi velnius daro, bet kalbejausi su Rima, sake auksinis vaikas, klauso ir padeda biggrin.gif
Atsakyti