Įkraunama...
Įkraunama...

Lazdynai: Ryto darželis

Sveiki ax.gif noreciau suzinoti kaip del laisvu vietu darzelyje ar yra laisvu vietu ar priemimas tik nuo rugsejo menesio? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((miliviki) @ 2012 01 10, 13:42)
Sveiki  ax.gif noreciau suzinoti kaip del laisvu vietu darzelyje ar yra laisvu vietu ar priemimas tik nuo rugsejo menesio? blush2.gif

Sveiki,

o Jus i darzeli nebandet pasiskambint?
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif Tik nesenai prisijungiau prie šios svetainės ir noriu paprašyt pagalbos smile.gif Mamytės, gyvenančios lazdynų mikrorajone, padėkit smile.gif Planuoju užrašyt savo vaikutį į darželį...tik nežinau kokį rinktis blush2.gif padėkit smile.gif
Atsakyti
Gal atsilieps mamytės gyvenančios darželio (na ta prasme prie "arklio") pusėje 9 -čiuose namuose? labai reikia patarimo. į až. ačiū
Atsakyti
Sveikos,
dukra lankome Ryto darzeli, jokiu nusiskundimu neturiu, tik geriausi atsiliepimai.
lankome jau 4.5 metu
4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nuo šiandien ir mes lankome šį darželį, Svirpliukų grupę. Gal yra ir daugiau tėvelių iš šios grupės?
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2012 04 17, 09:40)
Sveiki,

Nuo šiandien ir mes lankome šį darželį, Svirpliukų grupę. Gal yra ir daugiau tėvelių iš šios grupės?

Labas labas 4u.gif
Sveiki prisijungę prie "Svirpliukų" smile.gif
aš sesyčių dvynukių mama.
daug linkėjimų, geros pradžios Tadui 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra nuo šių metų rudens lankys smile.gif Šiandien pasakė, kad jau patekom į grupę paskutiniu nr. biggrin.gif Kol kas nežinom nei grupės pavadinimo, nei auklėtojų. Birželio 4d. rodos bus susirinkimas ar tik informuos apie jį smile.gif Žodžiu, laukiu nesulaukiu thumbup.gif ir atsiliepimų apie šį darželį daugiau geresnių, nei blogesnių smile.gif

Tiesa, kai padavinėjau prašymą sakė, kad naikins savaitines grupes, bet bus galima reikalui esant rodos iki 21h palikti. Va šitas man labai patinka smile.gif Nors tikiuosi, kad neteks tuo pasinaudoti.
Atsakyti
QUOTE(xstule @ 2012 05 15, 21:12)
Mano dukra nuo šių metų rudens lankys smile.gif Šiandien pasakė, kad jau patekom į grupę paskutiniu nr.  biggrin.gif Kol kas nežinom nei grupės pavadinimo, nei auklėtojų. Birželio 4d. rodos bus susirinkimas ar tik informuos apie jį smile.gif Žodžiu, laukiu nesulaukiu thumbup.gif ir atsiliepimų apie šį darželį daugiau geresnių, nei blogesnių smile.gif

Atrodo, kad ir mes patenkam. Ana savaite buvom 14 sarase, o kiek priima?
Atsakyti
Man sake, kad 20...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xstule: 16 gegužės 2012 - 07:51
QUOTE(xstule @ 2012 05 16, 08:50)
Man sake, kad 20...

Sveikos, mes irgi nuo rugsejo menesio lankisyme si darzeli.

Man sake bus 2 grupes po 15 vaiku
Atsakyti
Ir mes nuo rugsėjo lankysime šį darželį 4u.gif
Atsakyti