Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas, mokomės toliau :)

QUOTE(waidoshele @ 2010 12 06, 17:54)
as siandien po romenu egzo, is tikruju buvo zymiai sunkiau negu isivaizdavau. net nezinau kokiu rezultatu tiketis, bet jauciu reiks ruostis perlaikymui..   blush2.gif

yra 5 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

keista kad taip greit i knygute suvede smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waidoshele: 06 gruodžio 2010 - 16:49
QUOTE(waidoshele @ 2010 12 06, 16:46)
yra 5  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Man ir ka tik ivede LT Konstitucine, tai pakele nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 12 06, 18:49)
Sveikinu  4u.gif  Man ir ka tik ivede LT Konstitucine, tai pakele nuotaika  thumbup.gif

aciu. sveikinu ir tave 4u.gif
pas ka konstitucine laikei? as siandien rasiau prasyma kad leistu is konstitucines kursini rasyt, bet sake destytoja paskirs savo nuoziura. tai baisu kad negauciau kokio kirvio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 12 06, 16:52)
aciu. sveikinu ir tave  4u.gif 
pas ka konstitucine laikei? as siandien rasiau prasyma kad leistu is konstitucines kursini rasyt, bet sake destytoja paskirs savo nuoziura. tai baisu kad negauciau kokio kirvio  ax.gif

Ant lapelio katedros vedejas buvo uzrasytas, o klausimus dave referente, kas taise net nezinau. Beje, as pas vedeja irgi rasau (tiksliau rasysiu dar) kursini, tai nugasdino merginos mane cia, bet jau is seniau buvau pasirinkus ir dabar nebegaliu temos keisti, tai teks vyniotis smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif Sveikinu islaikusias egzaminus/skolas thumbup.gif
Gal kas ruosiasi artimiausiu laiku perlaikinet tarptautine teise pas Katuoka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 12 06, 16:46)
yra 5  thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif

keista kad taip greit i knygute suvede  smile.gif

Sveikinimai nuveikus dideli darba. 4u.gif
As kankinuos su TI, jau antra savaite neprisiruosiu nueiti-bijau. blush2.gif Ir kiek ziurejau, tai kita savaite kaip ir paskutine iki svenciu,taip? Nes parasyta kazkur buvo, kad studentams atostogos nuo 12 20 d., tai naivu tiketis, kad budejimai vyktu 12 23 d. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 06 gruodžio 2010 - 17:29
QUOTE(Paja @ 2010 12 06, 19:29)
As kankinuos su TI, jau antra savaite neprisiruosiu nueiti-bijau. blush2.gif Ir kiek ziurejau, tai kita savaite kaip ir paskutine iki svenciu,taip? Nes parasyta kazkur buvo, kad studentams atostogos nuo 12 20 d., tai naivu tiketis, kad budejimai vyktu 12 23 d. ax.gif

nu va, o as dar tikejaus vienam egzui pasiruost iki svenciu, bet jau turbut nespesiu g.gif
gal kas turite religijotyros, teises informatikos ir bioetikos konspektus? waidoshele@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(waidoshele @ 2010 12 06, 16:54)
as siandien po romenu egzo, is tikruju buvo zymiai sunkiau negu isivaizdavau. net nezinau kokiu rezultatu tiketis, bet jauciu reiks ruostis perlaikymui..  blush2.gif

o kaip vyko perlaikymas ir pas ka jus laiket? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 12 06, 17:29)

as net neisivaizduoju, kaip teks Ti issilaikyt. O pas ka laikote? Pasilieku sita pabaigai, bet kad jau pabaiga arteja, tai teks kazkaip bandyt laikyt..
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal kuri turi konstitucines lyginamosios konspekta gera, na bet tikrai gera, nes as pati daug turiu, bet jie man kazkokie netinkami blink.gif jei kas turi tai buciau dekinga evelincik@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2010 12 06, 17:45)
as net neisivaizduoju, kaip teks Ti issilaikyt. O pas ka laikote? Pasilieku sita pabaigai, bet kad jau pabaiga arteja, tai teks kazkaip bandyt laikyt..

Pas Dz. Tarvainyte. ax.gif As jau nebeturiu kur jo palikineti, reikia, na, kazkokiu stebuklingu budu issilaikyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2010 12 06, 17:29)

aš ir norėjau TI laikyt 23d. doh.gif Katedroj parašyta, kad čia nuolatinių studijų studentam atostogos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melana: 06 gruodžio 2010 - 18:06