Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(sakura_ @ 2010 12 19, 11:08)
Gal, kad EMU bent jau LT parduotuvese yra tik su vilna, tame ir yra kabliukas, kad ale neprilygsta UGG'sam. EMU avikailiniai ir UGG ne ka (niekuo) nesiskiria nei kaina, nei kokybe.

Salamander parduotuvėje platus EMU pasirinkimas su avikailiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 12 19, 11:03)
Salamander parduotuvėje platus EMU pasirinkimas su avikailiu  smile.gif

Gal zinot kokios kainos mazdaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 12 19, 12:09)

As parsisiunciau Emu per tarpininke, bet radau toki pati modeli ir Salamanderi, idomumo delei paziurejau tai kaina virsijo 600 lt, pilki su avikailiu, o modelis ne pats trumpiausias, tie ilgesni ax.gif
Vyriski trumpi su avikailiu 593 lt kiek pamenu rolleyes.gif
Atsakyti
papirkau tokius deichmane,beje ne Lietuvoje. odiniai su tikru kailiu už 40 eurų,tai negaliu atsidžiaugti http://4.bp.blogspot...00/CIMG3925.JPG
Atsakyti
Man taip šalta kojoms, taip šalta, kad nebežinau ką daryt. Tikrų ugg neįpirksiu, o ir siųs ilgai. Radau tokių ne originalų, bet iš odos ir kailio, pardavinėja ir čia, SM, ir Facebooke, ugg batukai vadinasi, po 250 lt. Gal kas tokius turi, ir gali pasakyt, ar jie išsiklaipo, ar gerai nešiojasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2010 12 19, 12:09)

Salamandery kainos labai dideles, yra Vilniui firmine parduotuve viena, kur kainos truputi mazesnes. Pardavineja visus naujus modelius- tiek spalvu, tiek paciu modeliu pasirinkimas labai didelis. Ir su kailiu, ir su vilna.
Jeigu dar pas vyra pardaveja uztaikysit, tai ir pasideret galima, visai neblogai nuleidzia kaina. Pati besimatuodama batus maciau kaip vienai moteriai kokiu 100lt nuleido, nes ji pasake, kad kazkur mate pigiau biggrin.gif aisku, turbut cia toks vienetinis atvejis, kad tiek daug nuleido, bet pardavejas tikrai labai draugiskas. Gal pravers vilnietem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabuze @ 2010 12 19, 13:59)
Man taip šalta kojoms, taip šalta, kad nebežinau ką daryt. Tikrų ugg neįpirksiu, o ir siųs ilgai. Radau tokių ne originalų, bet iš odos ir kailio, pardavinėja ir čia, SM, ir Facebooke, ugg batukai vadinasi, po 250 lt. Gal kas tokius turi, ir gali pasakyt, ar jie išsiklaipo, ar gerai nešiojasi? smile.gif

tai gal labiau tada apsimoka pirkti emu. dabar jiem nuolaidos amazon.com, 6pm.com.per atrpininke, ant sausio pradzios ir turesit siltus gerus batukus. kelios savaites ir bus pas jus, o kainuos apie 200 lt su viskuo. mirksiukas.gif
Atsakyti
kai nusprendziau isigyt UGG tai tikrai norejau originaliu ir is pradziu vos ne nusipirkau padelkos doh.gif gerai kad mane paprotino 4u.gif ir tikrai jei UGG tai turi but originalai, man net nesmagu butu nesiot kazkokia padelke kur uzdasyta UGG doh.gif o del grozio man jie labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2010 12 19, 16:10)
kai nusprendziau isigyt UGG tai tikrai norejau originaliu ir is pradziu vos ne nusipirkau padelkos doh.gif gerai kad mane paprotino 4u.gif ir tikrai jei UGG tai turi but originalai, man net nesmagu butu nesiot kazkokia padelke kur uzdasyta UGG doh.gif o del grozio man jie labai grazus wub.gif

pritariu. bet ir emu geru modeliuku yra pigesniu, gal verta tada tuos paziuret jei neiperkami ugg. nes padielkos, sorry, kas nesutiks, tikrai nesigincysiu, bet taip sviecia..ir batai baisuokliskai nunesioti buna.niekaip nesuprantu vardo vaikymosi...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 12 19, 18:19)
pritariu. bet ir emu geru modeliuku yra pigesniu, gal verta tada tuos paziuret jei neiperkami ugg. nes padielkos, sorry, kas nesutiks, tikrai nesigincysiu, bet taip sviecia..ir batai baisuokliskai nunesioti buna.niekaip nesuprantu vardo vaikymosi...

jei ne UGG originalai tada tikrai emu imciaciau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kiek laiko po impregnavimo reikia palaukti prieš nešiojant? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bembyze @ 2010 12 19, 16:21)
jei ne UGG originalai tada tikrai emu imciaciau drinks_cheers.gif

As irgi pagailejau siltiems UGG pinigeliu,nes turiu cardy,tai galvoju dbr ziemai uzteks ir EMU blush2.gif
Atsakyti