Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

Mergaites, ar emu batukus galima impregnuoti tik zomsui skirtu impregnatoriumi? Salamanderyje pardavejos aiskina kad unversalus impregnatorius irgi tinka. bet pabijojau bandyt. gal jus zinot?
Atsakyti
Galima.
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2010 12 23, 15:18)
Mergaites, ar emu batukus galima impregnuoti tik zomsui skirtu impregnatoriumi? Salamanderyje pardavejos aiskina kad unversalus impregnatorius irgi tinka. bet pabijojau bandyt. gal jus zinot?

Pamenu kalbėjo čia mergaitės, kad impregnuoja tiek EMU tiek ir UGG ir tuo Salamanderio impregnatoriumi, universaliu.
Nors aš pati naudoju UGG impregnatorių visiems avikailiniams žieminukams smile.gif Superinis jis man
Atsakyti
Laukiu savuju parvykstant:
http://www.australia...omens/fame.html

Pagaliau issirinkau biggrin.gif Kazi ar juos galima bus impregnatoriumi apipurksti pries nesiojant, g.gif nes zinau Dolita parduoda itin gera toki dalyka.
Atsakyti
Sveikos paneles,

Ar girdejote apie tokius UGG Heimdall batukus? schmoll.gif As juos "este" ir "step top" batu parduotuvese maciau ir atsitiktinai internete uztikau: www.ugsai.lt

Tai jie tokie gal ir nieko pasirode, kokybe nebloga, avies kallis, gal Jus turite juos isigijusios ir turite susidariusios nuomone? Kaip nesiojasi, ar silti, kuo skiriasi nuo UGG australia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vonios Fane @ 2010 12 23, 16:33)
Laukiu savuju parvykstant:
http://www.australia...omens/fame.html

Pagaliau issirinkau biggrin.gif  Kazi ar juos galima bus impregnatoriumi apipurksti pries nesiojant, g.gif  nes zinau Dolita parduoda itin gera toki dalyka.

Dievinu Australia Luxe wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2010 12 23, 16:18)

Aš impregnuoju su ecco 4u.gif, o Salamanderio siūlomas kaip ir netinka verstai odai (aprašyme nurodyta tik lygiai odai ir tekstilei berods)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 24 gruodžio 2010 - 07:56
QUOTE(Ciuple @ 2010 12 24, 08:54)
Aš impregnuoju su ecco  4u.gif, o Salamanderio siūlomas kaip ir netinka verstai odai (aprašyme nurodyta tik lygiai odai ir tekstilei berods)...

Naudoju ta Salamanderio siuloma savo Emu,tai kolkas viskas gerai
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 12 23, 09:15)
tai reiskias jus neteisingai dedate koja su jais. as nesioju trecia sezona ir bato galas tvirtas, neisnesiotas o patys batai atrodo lygiai taip kaip pirma sezona.ir zinau, akd kitiem kuriu eisena taisiklinga, neiskreipia kojos i sonus tokio dalyko neatsitinka.ir jis negali issikraipyti niekaip ir subliuksti, jei eisena gera, nes nera kaip.
tad batai cia tikrai nera blogi.visi tokio tipo batai butu sunesioti jusu.sakau tokio tipo. nes su kulnu siokiu tokiu sito neatsitinka, nes prilaiko tvirciau koja.
o kas del kainos. usa tik karta dabar buvo trumpa nuolaida 35 doleriu, aks su visais siuntimais vsitiek gaunas 150, o siaip su 50% nuolaida ju kaina buvo apie 49 svyravo pagal modeli, kas litais su viskuo gaunasi vos per 200 lt. o taip akciju nesant ju kaina iprasta kaip buvo, seku kainas jau trecius metus, nes norejau dar isigyti ir tik dabar nupirkau per nuolaideles. pries tris emtus kai pirkau dabar nesiojamus kaina buvo lygiai ta.

o jei jus zinoma del to priestaraujat, tai tada pasidalinkit kur batai jau su siuntimu su viskuo kainuotu 30$, labai mielai dar nupirkciau uz tokia kaina...uz tokia galutine kaina, be papildomu mokesciu. 4u.gif

o siaip kiekvienos pasirinkimas. bet teigti, jos visi issinesioja visiem, teigti taip negalima. pasirinkimas yra kiekvieno kojai.

Mano kulno nusinesiojimo esme ta, kad as pirkau dydziu mazesnius, pagal atsiliepimu rekomendacija. Deja, kad ir dydziu mazesni,man ta vilna labai susigulejo, ir pats batas tapo per didelis,pradejo smukcioti. Taip kad visiems rekomenduoju su merino wool pirkti 2 dydziais mazesnius,jei kojos dydis ne pusinis. Ir apskritai buten mano aprasytas modelis turbt skirtas placiai kojai,nes nu tragedija, kokie platus jie man per peda blink.gif
Na zinokit 5$ man dideles esmes neudaro, na ok,buvo ne 30$ o 35$, kainas seku irgi treti metai ne tik emu, bet daugumos intenr parduotuviu.
P.S vaikiski tokie emu buvo po 23$ ir savo vaikams ju nepirkau, nes kaip minejau i batus su merino wool net paziuret nebegaliu,priezastys:
Pirma- po to,kai nekokia asmenine patirtis,
Antra- ta vilna nemalonu jausma kojai sukeldavo,
Trecia- kai pasimatavau batus su sheepskin (kad ir tuos pacius Bearpaw), tai siaubas,nesulyginamas dalykas merino wool ir sheepskin.
Bet jus teisi, kiekvienas ziuri pagal kaina ir savo poreiki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 gruodžio 2010 - 12:49
QUOTE(*Citra* @ 2010 12 24, 12:48)
Mano kulno nusinesiojimo esme ta, kad as pirkau dydziu mazesnius, pagal atsiliepimu rekomendacija. Deja, kad ir dydziu mazesni,man ta vilna labai susigulejo, ir pats batas tapo per didelis,pradejo smukcioti. Taip kad visiems rekomenduoju su merino wool pirkti 2 dydziais mazesnius,jei kojos dydis ne pusinis. Ir apskritai buten mano aprasytas modelis turbt skirtas placiai kojai,nes nu tragedija, kokie platus jie man per peda  blink.gif
Na zinokit 5$ man dideles esmes neudaro, na ok,buvo ne 30$ o 35$, kainas seku irgi treti metai ne tik emu, bet daugumos intenr parduotuviu.
P.S vaikiski tokie emu buvo po 23$ ir savo vaikams ju nepirkau, nes kaip minejau i batus su merino wool net paziuret nebegaliu,priezastys:
Pirma- po to,kai nekokia asmenine patirtis,
Antra- ta vilna nemalonu jausma kojai sukeldavo,
Trecia- kai pasimatavau batus su sheepskin (kad ir tuos pacius Bearpaw), tai siaubas,nesulyginamas dalykas merino wool ir sheepskin.
Bet jus teisi, kiekvienas ziuri pagal kaina ir savo poreiki.  smile.gif

na cia toks nelabai diskutuotinas dalykas. nes reiktu gal; tada konkreciai sneketi apie modeli konkretu ir tt. kainos ju kaip buvo ir yra, visada nuolaidas paskelpdavo.
kas leicia vilna, man jie super, o man asmeniskai Bearpaw visai nepatiko, kai matavausi.tad.
dar vienas dalykas. tokiu batu as vaikui nepirkciau niekada, nebent nauji modeliukai su kieta uzkulne butu vaikiski.o kitaip tai vaiko sveikatos gadinimas,ypac kai viskas formuojasi.
na bet nesvarbu.perkam ta kas kam patinka. tik norejau parasyti ir kitopkia nuomone, akd ne visiem jie tiesiog blogi ir kad kazkam nepatiko reiskia jog jie blogi.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2010 12 24, 12:56)
na cia toks nelabai diskutuotinas dalykas. nes reiktu gal; tada konkreciai sneketi apie modeli konkretu ir tt. kainos ju kaip buvo ir yra, visada nuolaidas paskelpdavo.
kas leicia vilna, man jie super, o man asmeniskai Bearpaw visai nepatiko, kai matavausi.tad.
dar vienas dalykas. tokiu batu as vaikui nepirkciau niekada, nebent nauji modeliukai su kieta uzkulne butu vaikiski.o kitaip tai vaiko sveikatos gadinimas,ypac kai viskas formuojasi.
na bet nesvarbu.perkam ta kas kam patinka. tik norejau parasyti ir kitopkia nuomone, akd ne visiem jie tiesiog blogi ir kad kazkam nepatiko reiskia jog jie blogi.

Taigi ir sakau,kad kiekvienas renkasi pagal save, man jie blogi ir taskas, jums puikus, cia labai normalu 4u.gif
Mano modelis ,rasiau,identiskas fotonuotraukoj, padas,spalva,etikete ant kulno tokia pati. Pavadinimo neparasysiu,nes ten kur pirkau, tokiu pat nebematau.

P.S drauge taip pat praeita ziema pirko Emu su merino wool- siemet isveze i labdara, ir jai labai jie nepatiko.
As tu batu nekeikiu,tiesiog rasau, ko galima is ju tiketis. Labai gaila,kad pries man perkant dar nebuvo tokiu diskusiju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 24 gruodžio 2010 - 13:08
gal galite man paaiskinti, kaip jus valote batukus su tais sepeteliais? pvz.;ka su ta gumine puse valote? ax.gif nesusigadina g.gif
Atsakyti