Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(Vlastimila @ 2010 12 18, 12:50)
Turiu keletą UGG, ypač džiaugiuosi Knightsbridge, nu nerealūs batai per šalčius, kiek pardėje čiupinėjau EMU, tai nieko panašaus, o BEARPAW kaip dydžiai, nes čia aviu 41-pirkau 10, norėčiau paimti dukrai, bet jie lygtai atitinka dydį?
Tiesa, prisiminiau pažįstama turi UGG'sus podielkas, nors pirko kaip original ir buvo įsitikinus, kad tokie yra, nesiginčijau, bet buvo keista, kad taip pigiai pirko g.gif ką gali žinoti-visko juk pasitaiko, aišku batų net nečiupinėjau, vizualiai panašūs į "tikrus" buvo, tai šiemet jos tie batai klaikūs, išsimynę, kai mano  thumbup.gif

Na mano 38,5 tai 8 ideliai tiko. Siaip merginos forume sake kad modelis eva yra siauresni ir per blauzda irgi siauresni, o emma yra platesni (na man kaip placiakojai tiko idealiai emma, ir nezinodama netgi skirtumo tarp emma ir eva tuos uzsisakiau).

Siaip man dar labai grazus Victorian ir abigail modeliukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos, gal patarsit, kur psasiskaityti apie Bearpraw prieziura, ar butina juo impregnuoti, ar galima tiesiog autis ir tiek, ar butinai kazka jiems daryti?Aciu
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2010 12 19, 19:42)
Sveikos, gal patarsit, kur psasiskaityti apie Bearpraw prieziura, ar butina juo impregnuoti, ar galima tiesiog autis ir tiek, ar butinai kazka jiems daryti?Aciu

mano nuomone visus naujus batus reiktu impregnuoti, nesvarbu tai ugg, bearpow ar seip eiliniai batai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gendre: 19 gruodžio 2010 - 19:05
QUOTE(S@lsa @ 2010 12 18, 14:45)
Dirbtinis kailis niekada nesildys taip kaip naturalus, be to koja prakaituoja sintetikoj. Cia viskas priklauso nuo jusu poreikio silumai, gal jusu kraujas cirkuliuoja puikiai ir silta, man, kaip saltmirei nepakaktu to dirbtinio kailiuko.

As lygiai lygiai tokia pati drinks_cheers.gif Visiskai saltimire.
Tai beabejo ,kad ne, o kas kalba apie dirbtini? manuju "padielku" kailis visiskai naturalus,nekarta sakiau kad esu pries dirbtini
Atsakyti
Labukas, esu uzsisakius Bearpaw Emma 7 dydi, koja 23,5 cm. Dydi rinkausi pagal Bearpaw lentele. Tos kurios Bearpaw turit ar atitiko dydziai pagal ju lentele? Labai lauksiu atsakymu 4u.gif nes ant dienu gausiu EMU, bet zadu parduoti, nes labiau noriu pasilikti Bearpaw, bet jie veliau atkeliaus... bijau kad EMU parduosiu, o paskui ir situos reiks parduot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 12 19, 11:03)
Salamander parduotuvėje platus EMU pasirinkimas su avikailiu  smile.gif

O Emu padas labai nusinesioja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2010 12 20, 14:21)
O Emu padas labai nusinesioja? g.gif

Ne, padas issilaiko puikiai, nesusinesioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien sulaukiau savuju UGG wub.gif wub.gif labai patinka! super siltuciai ir tikrai neisivaizdavau batus nesiot be kojines, bet su jais tikras malonumas! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas pirkot, nesiojat Emu vaikiskos linijos 3 dydi? Ten raso EUR 35, o realiai ir 36 EUR tinka ? Nes turiu atliekamus, noriu parduoti ir bijau apgauti pirkeja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2010 12 20, 20:31)
Mergaites, gal kas pirkot, nesiojat Emu vaikiskos linijos 3 dydi? Ten raso EUR 35, o realiai ir 36 EUR tinka ? Nes turiu atliekamus, noriu parduoti ir bijau apgauti pirkeja  doh.gif

Pamatuokit vidpadi, kiek ten cm, bus aiskiau pirkejoms.
Atsakyti
Gal kuri pirkote EMU AVOCA ilgaaulius baciukus 9 US dydi?.. Gal galetumete pamatuoti kiek mazdaug vidpadukas cm?...ACIU!!!

user posted image
Atsakyti
http://www.6pm.com/e...-bordeaux-black
As siuos turiu gauti.Tikiuos gerai nesiosis smile.gif
Atsakyti