Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

Merginos, nusipirkau Bearpaw, bet nezinau su kokiu impregnantu impregnuoti g.gif Gal yra koks is paprastu Salamande ar kt.. kad kur Maximoje butu galima nusipirkti ir ilgai neieskoti? Ir kaip jus druskas is batu isvalote? g.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
As su Salamander zomsai purskiau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 04, 17:32)
As su Salamander zomsai purskiau.

O dar parasykit, nes jus tikrai zinot, kiek daznai purkst, o kaip tos druskos? GAl impregnavus neisigeria?
Atsakyti
Kiek pamenu, Tiffany rase, kad naujus ispurskia tris kartus, po para padziovindama, ir paskui kas menesi. As taip daznai nepurskiu. Po druskuota sniega nevaikstau, tik pasalus arba po balta sniega. Drusku zymiu kol kas nematau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 gruodžio 2010 - 18:54
Gal galite kas nors padėti. Žinau, kad tai tinginystė, pačiai nepasiieškot, bet kad jau esu tokia, tai gal galit parašyt, 40 dydžio lietuviškai lapcei, kokie Emai tiktų? Koks būtų dydis.
Ir ar turi reikšmės dydžiui, su vilna viduj jie, ar su kailiu.

Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 12 04, 20:42)
Gal galite kas nors padėti. Žinau, kad tai tinginystė, pačiai nepasiieškot, bet kad jau esu tokia, tai gal galit parašyt, 40 dydžio lietuviškai lapcei, kokie Emai tiktų? Koks būtų dydis.

40 dydi atitinka 8,5 US/6,5 UK. Pati nesioju 40-41, nors kartais ir 39 buna geras, tai emu US9. Su vilna gal kiek labiau issiguli vidus, negu su kailiu, bet vistiek siulau imt didesni, ty US9 dydi, kojine galesit uzsimaut mirksiukas.gif
Atsakyti
gal žinot kuri ar įkiščiau savo 39 koją į kurią nors emu vaikišką išmiera?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2010 12 04, 19:42)

Su vilna US9, su kailiu US10. Su kailiu EMU dydis is esmes atitinka.
QUOTE(logika @ 2010 12 04, 21:45)

Ne, maksimum iki 37,5 dydzio.
Atsakyti
[quote=linamog,2010 12 04, 23:26]
Su vilna US9, su kailiu US10. Su kailiu EMU dydis is esmes atitinka.

Mano 40,5 dydis, su kailiu EMU nesioju 9, ir tikrai ne per mazas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bolesiukas @ 2010 12 03, 21:52)
Nesioju trecia sezona savo UGGsus( orig),tai spalva raides pakeite del purskalo,kuriuo valau zomsa.Tai tu raidziu ir nelabai matosi,bet savaime man nenusidaze g.gif

As purskiau salamander impregnatorium. Pirkau ugg kaip originalus, tai ir galvoju ar vis tik cia as pati kazkaip sugadinau, ar cia neoriginalus ugg doh.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2010 12 04, 21:45)

QUOTE(linamog @ 2010 12 04, 22:26)
Ne, maksimum iki 37,5 dydzio.

o gal 6 Youth su vilna tiktų ?
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2010 12 05, 12:19)
o gal 6 Youth su vilna tiktų ?

Su vilna drasiai galit imt 2 dydziais mazesnius
Atsakyti