Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

Mano Bearpaw isejo visi druskomis, kaip valote? Mes centre gyvename, tai tik koja is namu ir vien druskos doh.gif Niekaip ju neisvengsime... bet kaip priziureti, inpregnantas man siuo atzvilgiu nepadeda...
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2010 12 05, 12:19)
o gal 6 Youth su vilna tiktų ?

EMu turi tik iki Youth4.
Atsakyti
QUOTE(EglėGabrielė @ 2010 12 04, 23:14)
40 dydi atitinka 8,5 US/6,5 UK. Pati nesioju 40-41, nors kartais ir 39 buna geras, tai emu US9. Su vilna gal kiek labiau issiguli vidus, negu su kailiu, bet vistiek siulau imt didesni, ty US9 dydi, kojine galesit uzsimaut  mirksiukas.gif

QUOTE(linamog @ 2010 12 05, 00:26)
Su vilna US9, su kailiu US10. Su kailiu EMU dydis is esmes atitinka.

Ačiū Jums labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 12 04, 19:53)
Kiek pamenu, Tiffany rase, kad naujus ispurskia tris kartus, po para padziovindama, ir paskui kas menesi. As taip daznai nepurskiu. Po druskuota sniega nevaikstau, tik pasalus arba po balta sniega. Drusku zymiu kol kas nematau.

aš visus purškiau UGG originaliu drinks_cheers.gif thumbup.gif tikrai nekimba visokie brudai
Atsakyti
user posted image
Kaip sie ugg'sai? ju viduje avikailis per visa ilgi ar tik ant pado?
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 12 05, 22:18)
user posted image
Kaip sie ugg'sai? ju viduje avikailis per visa ilgi ar tik ant pado?

pirkau tokius giminaitei
bijau db suklysti, bet jei atmintis neapgauna kalis buvo visos pėdos srity, ir iš viršaus iki kauliuko, bei viršuje, o ties tuo megztu dalyku - pašiltinimas
bet sakau, kadangi ne sau pirkau tik apžiūrėjau, galiu ir klysti blush2.gif
Atsakyti
Aciu, kad pasidalinote, o kaip nesiojosi? Noriu juos pirkti, bet bijau suklysti doh.gif
Atsakyti
LAbas vakaras, nesupranu iki siolei kuom skiriasi originalus ugg g.gif
Turiu originalius kingsbridge ar kaip ten vadinasi, ir dabar nusipirkau replica tuos trumpucius us sagute, aisuk maniskiu skirtingi modeliai, nu bet vistiek nesuprantu, kuom replicos blogesni, ziuriu ziuriu, bet man atrodo viskas tvarkoje su jais g.gif smile.gif
Atsakyti
Kailis juose nera naturalus, ir manau oda nera tokia atspari. Ne isvaizdoj skirtumu reiktu ieskot.
Atsakyti
QUOTE(S@lsa @ 2010 12 06, 00:58)
Kailis juose nera naturalus, ir manau oda nera tokia atspari. Ne isvaizdoj skirtumu reiktu ieskot.

raso tai kad sheep skin
bet jo man tas kailis biski keistas g.gif
Atsakyti
tokius pirkau vakar
user posted image
QUOTE(dolly` @ 2010 12 03, 18:44)
as tai nesuprantu kaip dar zmonems kyla klausimas apie maximoj pardavinejamus "UGG" doh.gif  nebent visi batai su avikailiu vadinami UGG`ais biggrin.gif
originalusUGGai buna dezeje su sertifikatu!

na tai beveik bendrinis zodis tapo biggrin.gif rase. kad 'tipo' ugsai. kaip ir croksais vadina, nebutinai tikruosius, kaip ir pampersais vadina nebutinai tik 'pampers'.

QUOTE(linamog @ 2010 12 03, 20:32)
A tai Maxej neoriginalai, taip iseina? mastau.gif

doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit pasakyti kur Kaune galiu nusipirkti originalius uggsiukus?
Atsakyti