Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU, BEARPAW...

QUOTE(siri @ 2010 12 06, 17:07)
Merginos, gal galit pasakyti kur Kaune galiu nusipirkti originalius uggsiukus?

ar jų apskritai LT prekyboj yra? apart ką parduoda per skelbimus?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 06, 17:09)
ar jų apskritai LT prekyboj yra? apart ką parduoda per skelbimus?

Klausimas ar skelbimuose jie originalus?
Atsakyti
QUOTE(siri @ 2010 12 06, 17:11)

na, ko gero atskirti galima
Atsakyti
gavau Bearpaw'us
kokybė geresnė nei Danijos parduotuvėj ax.gif

pasakykit, kaip koja turi jaustis tokio stiliaus batuose? turi spaust iš ilgio? kulne turi būt laisvos vietos ar ne?
bijau, kad didoki sad.gif
Papildyta:
10'' ilgis 26,5 cm
12'' ilgis 31,5 cm

gal kam bus aktualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilla @ 2010 12 05, 11:17)
As purskiau salamander impregnatorium. Pirkau ugg kaip originalus, tai ir galvoju ar vis tik cia as pati kazkaip sugadinau, ar cia neoriginalus ugg  doh.gif

Ir as tuo paciu purskiau nezinau ka ir pasakyt.Svarbu,kad kojytei silta,kad nesiojasi gerai,vis tiek man atrodo,kad galvos nesukit,jei jau sumokejot kaip uz orig tai ir......,o is kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2010 12 05, 21:49)
pirkau tokius giminaitei
bijau db suklysti, bet jei atmintis neapgauna kalis buvo visos pėdos srity, ir iš viršaus iki kauliuko, bei viršuje, o ties tuo megztu dalyku - pašiltinimas
bet sakau, kadangi ne sau pirkau tik apžiūrėjau, galiu ir klysti blush2.gif

Neklystat, butent taip kaip papasakojote mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(siri @ 2010 12 06, 16:11)

Manau, kad nera labai patikima, kas ka nori gali pasakyt... Pas viena pardaveja vaziavau matuotis, teige, kad originalai, net parduotuve minejo is esamu sarasuose, akivaizdziai matesi kad tik kopija....net viduje etiketes nebuvo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 06, 19:53)
gavau Bearpaw'us
kokybė geresnė nei Danijos parduotuvėj  ax.gif

pasakykit, kaip koja turi jaustis tokio stiliaus batuose?  turi spaust iš ilgio? kulne turi būt laisvos vietos ar ne?
bijau, kad didoki sad.gif
Papildyta:
10'' ilgis 26,5 cm
12'' ilgis 31,5 cm

gal kam bus aktualu  smile.gif

As irgi jau nuo penktadienio dziaugiuosi naujais batukais thumbup.gif del kokybes tai man jei toki patys, bet as ne Danijoj matavausi o ESTE pardei (kaune). Bent jau man tai super patogus. Man laisvos vietos nera taciau ir nespaudzia, idealiai nuo pirmos dienos prilipo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2010 12 06, 23:34)
As irgi jau nuo penktadienio dziaugiuosi naujais batukais  thumbup.gif  del kokybes tai man jei toki patys, bet as ne Danijoj matavausi o ESTE pardei (kaune). Bent jau man tai super patogus. Man laisvos vietos nera taciau ir nespaudzia, idealiai nuo pirmos dienos prilipo  wub.gif

papasakokit kokį nešiojat šiaip ir kokį dydį užsisakėt? smile.gif

ant etiketės rašo:
EU39
US8
UK6

sesuo gavo Eva, o aš Emma, nors užsisakiau Eva. Ir jie tikrai skirtingi, Eva siauresni už Emma, nors dydžiai vienodi, bet su Eva mano koja geriau jaučias, o Emma didoki
Atsakyti
Merginos, gal galite pasakyt kokia tarpininke, kuri padeti parsisiusti siuos UGG 4u.gif

http://www.uggaustra...amp;model=Kenly

Ir aisku, kad butu kuo pigiau 4u.gif
Atsakyti
visų jų kainos už tarpinikavimą vienodos. juk yra skyrelis Internetinės parduotuvės, eini ir ieškai, bet kuri padės, juk gauna už tai pinigus
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 10:05)
visų jų kainos už tarpinikavimą vienodos. juk yra skyrelis Internetinės parduotuvės, eini ir ieškai, bet kuri padės, juk gauna už tai pinigus

Aciu, einu bandyti, 4u.gif
zappos.com puslapyje kaip suprantu originalai 4u.gif
Papildyta:
Dar klausimukas, jei nesioju 40-41 LT, tai man reikia imti UGG Kenly
US 9, ar US 10??? 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal galit patarti kokio dydzio pirkti batukus, siaip nesioju 39-40 dydi, peda be keliu mm 25 cm?
user posted image
Atsakyti