is viso kazkaip si cikla kaip tycia nebsusigaudau nei pojuciuose, nei isskyrose
praeita men. taip aiskiai jauciau O, ir egwhite buvo, o si nieko nebsuptantu
vat ka reiskia save stebet per padidinamaji stikla, niekas nebeaisku
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 07, 10:17)
is viso kazkaip si cikla kaip tycia nebsusigaudau nei pojuciuose, nei isskyrose
praeita men. taip aiskiai jauciau O, ir egwhite buvo, o si nieko nebsuptantu
vat ka reiskia save stebet per padidinamaji stikla, niekas nebeaisku 
tai vadinasi teks mesti ta padidinamaji stikla ir stebeti savo pojucius be jo
Labas visoms 
Sveika prisijungus
Prisidedu prie sveikinimu
.
Dar iki galo neaisku, tad kol neatejo mm nenukabink nosies!!!
Na, o mano grafikelis toliau durniuoja. Sian pagaliau nusileidau iki normalesnes temperaturos. Bet ir toliaus teplioja man. Visai jau nieko nebesuprantu, kas daros su tuo mano ciklu.
QUOTE(Sumanioji... @ 2010 12 06, 22:54)
Sveika prisijungus
QUOTE(FilMar @ 2010 12 07, 08:20)
Prisidedu prie sveikinimu
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 09:04)
labas rytas ,merginos. tempa vel pakrito,kaip graziai pakilau ,tai taip ir nusileisiu laipteliais ..... NT neigiamas 
Dar iki galo neaisku, tad kol neatejo mm nenukabink nosies!!!
Na, o mano grafikelis toliau durniuoja. Sian pagaliau nusileidau iki normalesnes temperaturos. Bet ir toliaus teplioja man. Visai jau nieko nebesuprantu, kas daros su tuo mano ciklu.
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 11:23)
oi, kad butu tai padaryti lengva
Papildyta:
ypac pirmus ciklus, o tik kai ilgeliau uztrunka planavimas, tada jau nieko nebeimi i galva
Sveikutes visos 
Ziuriu kiek daug nauju nepazistamu vardeliu planuoja stebukliukus. Tikiuosi, kad daugumos su kuriom planavom cia nebera
Jei kas mane prisimena- pas mane nestumas kybojo ant plauko, bet va- stebuklas, vis dar savo pilvuziuka auginu.
Beriu visoms virusiuku kuo daugiau ir sekmes mergytes !
P.S. Aptikau siandien pas save 25 vnt. 30mIU OT- sitie pas mane buvo sekmingi- gal sakau reikia kam nors "virusuotu" testuku- rasykit i AZ. Del kainytes susitarim
Ziuriu kiek daug nauju nepazistamu vardeliu planuoja stebukliukus. Tikiuosi, kad daugumos su kuriom planavom cia nebera
Jei kas mane prisimena- pas mane nestumas kybojo ant plauko, bet va- stebuklas, vis dar savo pilvuziuka auginu.
P.S. Aptikau siandien pas save 25 vnt. 30mIU OT- sitie pas mane buvo sekmingi- gal sakau reikia kam nors "virusuotu" testuku- rasykit i AZ. Del kainytes susitarim
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 07, 09:42)
labas rytas
rodausi ir as http://www.babyplan.ru/profile/56813
angel nosiuka i virsu,dar gi dvi dienos iki mm,tai dar gal nerodo NT
angel nosiuka i virsu,dar gi dvi dienos iki mm,tai dar gal nerodo NT
regis jau po O
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 07, 10:03)
nu nesuprantu kodel man liniuociu nerodo

Papildyta:
tai gal jau ryt nubrez,pradejau siandien dp ziesiu kaip cia bus
Papildyta:
tai gal jau ryt nubrez,pradejau siandien dp ziesiu kaip cia bus
o tu kai parasai zinute uzdedi varnele kad rodytu parasa?
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 07, 11:13)
jamu virusiuka
QUOTE(neirida @ 2010 12 07, 11:22)
regis jau po O
jamu virusiuka
smagu, kad viskas gerai. Bijau pasakyti ar is kitos temutes ar is cia truputuka tave pamenu 
jamu virusiuka
is cia is cia- tave tai irgi pamenu
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 07, 10:13)
Sveikutes visos 
koki jau jus dideli
labas rytas
nu va kaip saunu , lengvu menesiuku
nepamirskit nd
mergyte dar ne viskas prarasta
neliudek , iki mm yra dar dienu , o beja gal dar nerodo nt
QUOTE(FilMar @ 2010 12 07, 08:20)
nu va kaip saunu , lengvu menesiuku
QUOTE(neirida @ 2010 12 07, 08:51)
nepamirskit nd
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 09:04)
labas rytas ,merginos. tempa vel pakrito,kaip graziai pakilau ,tai taip ir nusileisiu laipteliais ..... NT neigiamas 
mergyte dar ne viskas prarasta
dar karta sveikutes,buvau islekusi tai tik surasiau pirma zinute ir isvariau. nu NT isvaziuodama palikau labai aiskiai neigiama,dabar ziuriu visas plemuotas- rausva spalva issiliejus,puse testo visai pagelto
o buvo baltas grazus su vienu rausvu pagaliuku,matyt kai isdziuvo taip pasidare. zodziu nieko nesitikiu jau ,turiu dar viena NT bet nezinau ar verta ryt gadinti
tik siand krutine pradejo skaudeti,pabrinko .kaip pms tai velokai sakyciau... nu nezinau...
beja,aciu mergaites uz begalini tikejima ir palaikyma

Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/58300
nu bet daugumai 12 dpo jau kazka parodo ,aisku jei yra... nu ziuresim kokia bt ryt bus
imu galvoti kad tikrai tas D gali itakoti BT
beja,aciu mergaites uz begalini tikejima ir palaikyma
Papildyta:
http://www.babyplan.ru/profile/58300
nu bet daugumai 12 dpo jau kazka parodo ,aisku jei yra... nu ziuresim kokia bt ryt bus
imu galvoti kad tikrai tas D gali itakoti BT
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 11:26)
as tai ne ryt - o poryt gadinciau, jei siandien labai neigiamas buvo