Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(galima7 @ 2010 12 07, 11:04)
Sveikos,
kiek laiko reikia matuoti BT kad pagauti  nestuke.gif ?
g.gif  Man jau ketvirta para laikosi 37

O koki nors grafikeli vedi, kiek dienu iki mm ar jau veluoja?
Atsakyti
jei temperatūra nekrenta 18 dienų po ovuliacijos, galima įtart nėštumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 07, 15:10)
O koki nors grafikeli vedi, kiek dienu iki mm ar jau veluoja?

blush2.gif Niekada nevedžiau, tiesiog sukilo įtarimai, pasiskaičiau ir dabar jau ketvirta diena stebiu, iki mėnesiniu beliko pora dienų. Bet prieš mmmm mano organizmas nesikrausto taip iš proto schmoll.gif Kai laukiausi mažosios tai apie ja sužinojau kai tuna pradėjau valgyt kibirais, o dabar ant bangos pomidorų padažas- šaukštais, be nieko galiu valgyt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 07, 11:13)
P.S. Aptikau siandien pas save 25 vnt. 30mIU OT- sitie pas mane buvo sekmingi- gal sakau reikia kam nors "virusuotu" testuku- rasykit i AZ. Del kainytes susitarim smile.gif

griebiu virusiuka wub.gif thumbup.gif zinai paimciau jei tikrai zinociau, kad nieko nebus, bet kirba kazkokia mintis kad bus nestuke.gif or ir pati uzsisakiau 22 OT is ebay'jaus praita penktadieni lotuliukas.gif

QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 07, 12:39)
manau viskas cia ciki  mirksiukas.gif  dabar tik kilk kilk ir nebesileisk  mirksiukas.gif

tikekimes kad viskas ciki, ir MB sake jau cia butu pati geriausia dovana kaledom II blush2.gif
QUOTE(sypsenele_24 @ 2010 12 07, 12:41)
juk reikia kazkam pavyzdi rodyti ar ne  biggrin.gif  lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

nu taip, bet cia pries mane dar yra kam rodyti mirksiukas.gif
QUOTE(galima7 @ 2010 12 07, 15:17)
blush2.gif  Niekada nevedžiau, tiesiog sukilo įtarimai, pasiskaičiau ir dabar jau ketvirta diena stebiu, iki mėnesiniu beliko pora dienų. Bet prieš mmmm mano organizmas nesikrausto taip iš proto  schmoll.gif Kai laukiausi mažosios tai apie ja sužinojau kai tuna pradėjau valgyt kibirais, o dabar ant bangos pomidorų padažas- šaukštais, be nieko galiu valgyt.  doh.gif

o tu nenoretumei NT pasidaryti kad butu kazkas aiskiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 15:31)
griebiu virusiuka  wub.gif  thumbup.gif zinai paimciau jei tikrai zinociau, kad nieko nebus, bet kirba kazkokia mintis kad bus  nestuke.gif or ir pati uzsisakiau 22 OT is ebay'jaus praita penktadieni  lotuliukas.gif
tikekimes kad viskas ciki, ir MB sake jau cia butu pati geriausia dovana kaledom II  blush2.gif
nu taip, bet cia pries mane dar yra kam rodyti  mirksiukas.gif

o tu nenoretumei NT pasidaryti kad butu kazkas aiskiau?  mirksiukas.gif

g.gif Kad ankstoka dar, gali nieko neparodyt.
Bijau šoko, bet dar labiau bijau nusivilimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(galima7 @ 2010 12 07, 14:04)
Sveikos,

kad pagauti nestuke.gif reikia ne BT gale ciklo matuoti, o ND per O atlikineti biggrin.gif

BT gera, ale neaisku kokia pirmoj fazej buvo, kad galima butu kazka spresti smile.gif NT arba HCG kraujo tyrimas viska pasakytu wink.gif
Atsakyti
Galima, geriausia butu NT pagadinti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 07, 16:21)
Galima, geriausia butu NT pagadinti.  4u.gif

tai as ir sakiau, bet sake nenori nusivilti mirksiukas.gif tai tokiu atveju belieka arba laukti mmm ir galvoti pastojau ar ne, arba pasidaryti testuka, pora dienu iki mmm man regis tikrai jau turetu ka nors parodyti jei yra - nemanot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 12:24)
tai as ir sakiau, bet sake nenori nusivilti  mirksiukas.gif tai tokiu atveju belieka arba laukti mmm ir galvoti pastojau ar ne, arba pasidaryti testuka, pora dienu iki mmm man regis tikrai jau turetu ka nors parodyti jei yra - nemanot?  bigsmile.gif

Na tai laukiam, kol apsispres daryti NT. bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

ir as griebiu virusiuka ! blink.gif

o man jau ~ 4 dienas labai stipriiai maudzia pilvo apacia, nu net baisu kas darosi .
Kas cia galetu buti g.gif

http://www.babyplan.ru/profile/80051

na ziuresim, ka mano BT rodys. Beje siandien is smalsumo sugadinau OT ir jis teigiamas. Na nera jau toks labai jau ryzkus, bet tikrai teigiamas. Idomiai cia:)smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 12 07, 18:06)

na ziuresim, ka mano BT rodys. Beje siandien is smalsumo sugadinau OT ir jis teigiamas. Na nera jau toks labai jau ryzkus, bet tikrai teigiamas. Idomiai cia:)smile.gif

oi mergyt tikiuosi tas OT nemaluoja wub.gif laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(galima7 @ 2010 12 07, 15:04)
Sveikos,

jau mergytes atsake smile.gif is keletos pamatavimu nepasakysi ar pavyko ar ne. Reikia stebeti kaip laikysis BT po menamu mm. Jei jau po O 18d laikosi vadinasi tikrai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti