Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 08:29)
http://www.babyplan.ru/profile/58300
nu bet daugumai 12 dpo jau kazka parodo ,aisku jei yra... nu ziuresim kokia bt ryt bus
imu galvoti kad tikrai tas D gali itakoti BT g.gif

Palauk dar pora trejeta dienu ir daryk nauja NT. 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs Foxy @ 2010 12 07, 05:21)
Labas rytas  4u.gif

bet ir tu puikiai lakaisi bigsmile.gif thumbup.gif linkiu nesileisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(FilMar @ 2010 12 07, 07:20)

Sveikutes 4u.gif
Aciu visoms uz tylius sveikinimus  wub.gif
prisiduodu...
http://www.babyplan.ru/profile/39778

super wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 07:27)
Labas rytas mergaite  mirksiukas.gif nezinau kaip cia ta siandienine mano BT skaityti tai net neisivaizduoju  schmoll.gif atsibudau pries 6, tai ir nebeuzmigau nors bandziau tai padaryti schmoll.gif pasimatavau BT puse 7, nors visada matuoju 7val  mirksiukas.gif tai rode 36.5, bet kai man vienam puslapely paskaiciavo, tai atseit turetu buti 36.62 -  tai sursiau visur ta 36.62  blush2.gif tikiuosi nenubludijo i lankas ta mano BT labai  blush2.gif

manau viskas cia ciki mirksiukas.gif dabar tik kilk kilk ir nebesileisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 12:29)
nu bet daugumai 12 dpo jau kazka parodo ,aisku jei yra... nu ziuresim kokia bt ryt bus
imu galvoti kad tikrai tas D gali itakoti BT g.gif

nu vienoms ir 9 dpo rodo kitoms tik 17 dpo , visoms skirtingai gi mirksiukas.gif

laikau kumstukus 4u.gif
Atsakyti
tai jau poryt man mmm diena( bus kevirtad) ,tai jei bt nukris tai nt net negadinsiu,o jei per stebukla ketvirtadieni dar laikysis tai sugadinsiu ir kita nt. dabar dariausi rapipreg firmos
http://www.babyplan.ru/profile/58300
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 07:43)
dabar lauksim tavo O  mirksiukas.gif o as bandysiu po truputuka, bet uztikrintai kilti i virsu  mirksiukas.gif  blush2.gif ot savanaude  lotuliukas.gif

juk reikia kazkam pavyzdi rodyti ar ne biggrin.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(neirida @ 2010 12 07, 07:51)
Labas rytas, regis uz poros dienu apturesiu O  bigsmile.gif

thumbup.gif tik ND nepamirskit biggrin.gif
Atsakyti
jau jei sulauksiu tu prakeiktu mmm ,tai nueisiu ir nusipirksiu suknute kur nusiziurejau is tu nervu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 08:04)
labas rytas ,merginos.  tempa vel pakrito,kaip graziai pakilau ,tai taip ir nusileisiu laipteliais ..... NT neigiamas  cray.gif

dar neliudek, tempa tik susvyravo, gal dar anksti rodyti II mirksiukas.gif laikau kumsciukus kad nekristum ir po poros dieneliu isvystum II mirksiukas.gif auksciau nosyte mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele_24: 07 gruodžio 2010 - 12:08
ryt nedarysiu ,o poryt kaip minejau priklausys viskas nuo BT parodymu
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 12 07, 08:26)
o as vel piktas ant BT  unsure.gif maudzia desini sona...
pasiguodziau  verysad.gif

ryt kilsi, pamatysi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 12 07, 08:41)
tai zinoma nepamirsiu  schmoll.gif buciau vakar MB uzsivertusi, bet vargsiukui vakar pepineli eme tai sake "vincuka" maudzia, bet siandien tai tikrai versiu  mirksiukas.gif ziuriu visos guodziasi tai ir as pasiguosiu - nuo  pat akiu praplesimo pilva maudzia, toks jausmas, kad meslungis traukia  doh.gif  lotuliukas.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pelkiuke @ 2010 12 07, 08:42)

thumbup.gif suolis, dabar tik i virsu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vaiduter @ 2010 12 07, 08:43)
o as siryt nepasimatavau BT doh.gif , sunus kaip tik tuo momentu atsibudo, tai automatiskai islipau is lovos eiti pienuko sildyt rolleyes.gif o taip idomu buvo pamatyt sios dienos BT smile.gif

nu tuomet lauksim rytojaus BT, ziurek bent ryt pasimatuok biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Gelyte13 @ 2010 12 07, 10:13)
Sveikutes visos smile.gif
Ziuriu kiek daug nauju nepazistamu vardeliu planuoja stebukliukus. Tikiuosi, kad daugumos su kuriom planavom cia nebera
Jei kas mane prisimena- pas mane nestumas kybojo ant plauko, bet va- stebuklas, vis dar savo pilvuziuka auginu.
Beriu visoms virusiuku kuo daugiau ir sekmes mergytes !

gaudau virusiuka 4u.gif smagu kad Jums viskas gerai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 12 07, 10:49)
Sveikos,  4u.gif
O siandien pagaliau pakritau.  ax.gif

nu tuomet dabar laukiam suolio i virsu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2010 12 07, 08:04)
labas rytas ,merginos.  tempa vel pakrito,kaip graziai pakilau ,tai taip ir nusileisiu laipteliais ..... NT neigiamas  cray.gif

Neliūdėk, juk grafikėlis gražus, gali dar nerodyti, juk 12dpo, 4u.gif
aš tai bandyčiau už kokių 3dienų pakartoti 4u.gif
Atsakyti
Westi, kaip laikaisi, kaip jautiesi? wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
kiek laiko reikia matuoti BT kad pagauti nestuke.gif ?
g.gif Man jau ketvirta para laikosi 37
Atsakyti