Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(Gafsa @ 2011 11 26, 19:16)
Va tai tau,o man ten gryni žali hiacintų stiebai ir nieko daugiau.Nebent per karščius daugiau gėlių pasirodo,o kitu metu ir stovi užmiršti,šilumos laukia g.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 26, 19:48)
Man šiaip jau irgi juose ryškiausia nata yra hiacintai  drinks_cheers.gif

Aš matyt hiacintų neišskiriu, o man asociacija ne su gėlėmis, o su medum ir oda ax.gif Nors hiacintus prieš velykas visada prasižydinu nusipirkus dar nežydinčius, na einu dar uostyt, gal dar atrasiu jų kvapą. Arba uoslė mano "sugedo" ir iš daug uostymų jau nieko neišskira rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 26 lapkričio 2011 - 18:58
Sveikos,

visų pirma, viešas ačiū Gafsai, kad padėjo man geriau susipažinti su Guerlain kvepalais 4u.gif

Antra, tai vakar vis dėlto nusprendžiau, kad L'heure bleue ir EDT, ir EDP yra nuostabūs ir vienas kito nepakeičiantys, todėl geriausia turėti abu variantus.
Kai norisi sodresnio kvapo ir kuo šalčiau lauke, tai tik EDP, o kai ko nors lengvesnio ir nostalgiškesnio, tai EDT... Tik nežinau, kaip paveš mano piniginė g.gif

Kadangi susipažinau ir su Chamade, tai galiu pasakyti, kad man jie irgi labai hiacintiški ir saldūs, bet nors aš nesu saldžiųjų gerbėja, šie turi kažkokio protu nesuvokiamo žavesio ir aš juos ant savęs bandžiau jau keletą kartų...

Ir su atėjusia žiema visas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja @ 2011 12 03, 16:13)
Antra, tai vakar vis dėlto nusprendžiau, kad L'heure bleue ir EDT, ir EDP yra nuostabūs ir vienas kito nepakeičiantys, todėl geriausia turėti abu variantus.
Kai norisi sodresnio kvapo ir kuo šalčiau lauke, tai tik EDP, o kai ko nors lengvesnio ir nostalgiškesnio, tai EDT...

Dėl L'heure Bleue visiškai pritariu drinks_cheers.gif Man būtent šių Guerlain kvepalų irgi būtinai reikia abiejų koncentracijų (ir plius svajonėse - jų PP).

O va dėl Chamade tai man jie neatrodo saldūs mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 12 03, 17:37)

O va dėl Chamade tai man jie neatrodo saldūs mastau.gif

Man irgi ne... unsure.gif man kaip tik saldumo norėtųsi g.gif .Keistas organas ta nosis g.gif
Atsakyti
Gal nosis, o gal ant mano odos taip skleidžiasi g.gif Pavyzdžiui, prieš kelias dienas Visokių daiktų krautuvėlėjė ant mano rankos vienas kvapas "kvepėjo" tualeto gaivikliu blink.gif

Vakar specialiai dar kartą pratestavau ir lieku prie tos pačios nuomonės. Aišku, to saldumo ar salsvumo nepavadinčiau švelniu ar saldaininiu. Po kiek laiko man dar labai gerai jaučiasi jazminai, kvapas sodrus ir turi dar kažkokio prieskonio, kurio neidentifikuoju, bet jaučiu smile.gif O laikosi super smile.gif
Atsakyti
Mano neišprususiai nosiai Chamade kvepia tokiu geru, labai prabangiu gėliniu muiliuku. Na, yra kažkokio "muiliškumo" juose. Iš šiek tiek saldumo, bet gėlinio. Labai ramūs, nuosaikūs, jokiu būdu ne maištininkai. Tokie mamiški, kilnūs.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 03, 17:54)
Man irgi ne... unsure.gif man kaip tik saldumo norėtųsi g.gif .Keistas organas ta nosis g.gif

Gafsa, pilnai sutinku. Kiek uostauu jie man vis kitokie tie Chamade. Gal išties pataikiau su kažkuo sumaišyti, kai testavau pirmąkart. blush2.gif Ir visokiais momentais patinka, kad ir kaip bekvepėtų smile.gif

QUOTE(Passero @ 2011 12 04, 21:20)
Mano neišprususiai nosiai Chamade kvepia tokiu geru, labai prabangiu gėliniu muiliuku. Na, yra kažkokio "muiliškumo" juose. Iš šiek tiek saldumo, bet gėlinio. Labai ramūs, nuosaikūs, jokiu būdu ne maištininkai. Tokie mamiški, kilnūs.

Man jie irgi labai elegantiški kvepalai. Kurie "nedusina" aplinkinių, nesudaro šleifo ir su kuriais nelabai prašausi pro šalį einant ir į vakarėlį, ir į darbą, ir tiesiog šiaip sau pasikvėpinus.
Atsakyti
Pasiskaitymui
Guerlain
Atsakyti
pasikeituos uoslei biggrin.gif gelciau keisti i kokius kitus,arba parduoti si geri 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Toks klausimas.
Užsigeidžiau Apres l'Ondee.
Ar įmanoma jų įsigyt originalioj taroj, t.y. ar jie gaminami dar? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 12 21, 21:31)
Toks klausimas.
Užsigeidžiau Apres l'Ondee.
Ar įmanoma jų įsigyt originalioj taroj, t.y. ar jie gaminami dar?  blush2.gif

http://www.escentual...ain25/?b=100021
Atsakyti