Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(Minerva @ 2011 11 05, 23:05)
Ciooce, geras klausimas g.gif Mano turima EDT versija iš geresnių laikų serijos g.gif

Tau ir Chanel kvepalai patinka biggrin.gif

Tai va. Aš turiu modernią EDP, o EDT amžius nežinomas, nes atomike, bet įtariu, kad jau irgi primakaluota visko su ja.

Man dar ir Lutensai be proto patinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2011 11 06, 00:47)
Turint omeny, kad EDP laikosi tiesiog mirtinai įsikibę(nors EDT irgi gerai), gal juos ir ekonomiškiau pirkti.

drinks_cheers.gif Jei taupant pinigus - irgi pirkčiau EDP (nors man jie per stiprūs, net kvapą užimantys, panašiai kaip ir Mitsouko EDP (EDT versija abiejų priimtinesnė dėvėjimui) - bet čia jau asmeninė bėda ta, kad man išvis ne prie širdies nei L'Heure Bleue, nei Mitsouko) smile.gif
Atsakyti
Asmeniškai man L'Heure Bleue EDT ir EDP labai skiriasi. Dabar turiu EDP, bet jau seniai norų sąrašuose stovi ir EDT, nes bent man sukelia visai kitokius vaizdinius ir asociacijas. Iš savo varpinės patarčiau prieš perkant EDP pabandyti (galima juk išparduotuvėje susimedžioti lašelį).
Beje, pati manydama bus labai panašu, padariau klaidą - belaukdama EDP, EDT pardaviau, ir iki šiolei gailiuosi. Turbūt vieninteliai kvepalai, kurių noriu turėti abi koncentracijas (o idealu - dar ir PP smile.gif ).

O konkretizuojant jų skirtumus, pritariu Gafsos postui - EDT tikrai liūdnesnis, labiau melancholiškas kvapas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 06 lapkričio 2011 - 12:09
Ačiū visoms! Supratau, kad idealiausia būtų pačiai išbandyti ir "L'heure bleue" EDP, tik nežinau, ar pavyks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja @ 2011 11 07, 22:30)
Ačiū visoms! Supratau, kad idealiausia būtų pačiai išbandyti ir  "L'heure bleue" EDP, tik nežinau, ar pavyks  g.gif

Kodėl? g.gif Mes ne tokios žadnos jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 07, 23:08)
Kodėl? g.gif Mes ne tokios žadnos jei ką mirksiukas.gif

Gafsa,
tuomet noriu noriu ax.gif Kaip tai būtų galima padaryti? Apšvieskit mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svaja @ 2011 11 09, 22:56)
Gafsa,
tuomet noriu noriu  ax.gif Kaip tai būtų galima padaryti? Apšvieskit mane  blush2.gif

Galiu pasidalint.Parašysiu AŽ 4u.gif
Atsakyti
Guerlain Chamade EDP kvapas net labai patiko, pradžioje pirmas įspūdis buvo vaškas arba bičių vaškinis korys su trupučiu medaus, o po to pradėjo skleistis kaip ir gerai išdirbtos odos kvapas, kai kažkada jodinėjau tokį kvapą duoda gera balno oda. Tai jau sukėlė malonias asociacijas, nes žirgus labai myliu. Kažkuriuo metu lyg tai užuodžiau jazminą ir pakalnutę, nes šiuos kvapus pažįstu, skirtingai nei daugelio kitų gėlių, (kai pati auginu tik orchidėjos hibridus felenopsius), gale jaučiu lyg tai vanilę, prieskonius. O šiaip man kvapas visumoje primena odos kvapą, kažkiek panašus į Vol de Nuit EDP versiją. Ačiū, Ingėnui, už suteiktą galimybę pratestuti šį kvapą. Labai patiko, manau ateityje ieškosiu didesnio kiekio...
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 11 26, 12:34)
Guerlain Chamade EDP kvapas net labai patiko, pradžioje pirmas įspūdis buvo vaškas arba bičių vaškinis korys su trupučiu medaus, o po to pradėjo skleistis kaip ir gerai išdirbtos odos kvapas, kai kažkada jodinėjau tokį kvapą duoda gera balno oda. Tai jau sukėlė malonias asociacijas, nes žirgus labai myliu.  Kažkuriuo metu lyg tai užuodžiau jazminą ir pakalnutę, nes šiuos kvapus pažįstu, skirtingai nei daugelio kitų gėlių, (kai pati auginu tik orchidėjos hibridus felenopsius), gale jaučiu lyg tai vanilę, prieskonius. O šiaip man kvapas visumoje primena odos kvapą, kažkiek panašus į Vol de Nuit EDP versiją.  Ačiū,  Ingėnui, už suteiktą galimybę pratestuti šį kvapą.  Labai patiko, manau ateityje ieškosiu didesnio kiekio...

Nėr už ką 4u.gif Džiaugiuosi, kad ir tau patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 11 26, 15:30)
Nėr už ką  4u.gif Džiaugiuosi, kad ir tau patiko  mirksiukas.gif

Ačiū, labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 11 26, 13:34)
Guerlain Chamade EDP kvapas net labai patiko, pradžioje pirmas įspūdis buvo vaškas arba bičių vaškinis korys su trupučiu medaus, o po to pradėjo skleistis kaip ir gerai išdirbtos odos kvapas, kai kažkada jodinėjau tokį kvapą duoda gera balno oda. Tai jau sukėlė malonias asociacijas, nes žirgus labai myliu.  Kažkuriuo metu lyg tai užuodžiau jazminą ir pakalnutę, nes šiuos kvapus pažįstu, skirtingai nei daugelio kitų gėlių, (kai pati auginu tik orchidėjos hibridus felenopsius), gale jaučiu lyg tai vanilę, prieskonius. O šiaip man kvapas visumoje primena odos kvapą, kažkiek panašus į Vol de Nuit EDP versiją.  Ačiū,  Ingėnui, už suteiktą galimybę pratestuti šį kvapą.  Labai patiko, manau ateityje ieškosiu didesnio kiekio...

Va tai tau,o man ten gryni žali hiacintų stiebai ir nieko daugiau.Nebent per karščius daugiau gėlių pasirodo,o kitu metu ir stovi užmiršti,šilumos laukia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 11 26, 18:16)
Va tai tau,o man ten gryni žali hiacintų stiebai ir nieko daugiau.Nebent per karščius daugiau gėlių pasirodo,o kitu metu ir stovi užmiršti,šilumos laukia g.gif

Man šiaip jau irgi juose ryškiausia nata yra hiacintai drinks_cheers.gif
Atsakyti