Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

Gaila, o tai paprasciau butu jus pasikviesti i svecius. biggrin.gif

Dabar pagalvojau kad visi panasus kvepalai neparsiduoda musu parduotuvese. Tad jus neturesit galimybes nueit ir ismeginti. unsure.gif

Labiausia kurie man primena Meteorites tai Violettes de Toulouse Berdoues (EDT ir EDP) jie truputi skyresi bet mano nosiai tikrai ir vieni ir kiti savotiskai panasus.

Mergaites fragrantica.com Labai padeda, galima pagal naslaite surasti panasiu kvapu. Bet naslaites vien maza, nes Meteorites tai pudruota naslaite. Tu naslaitiniu kvapu до фига и маленькая тележка biggrin.gif SaulynaSon gal jum butent naslaite patinka?

heliotropas kvepe kaip Amaretas. biggrin.gif
Atsakyti
Siandiena apsilankiau Creme de la creme ir suzinojau , kas man labiausiai patinka, o gi IRISAS ! Nes pati naslaite yra labai astri, tai kai jos nedaug nebent man patinka , o heliotropas yra saldesnio tokio kvapo. Kaip tik radau pas juos gan panasaus kvapo kvepalus Heeley - Irei de Nuit , tik jie gal galetu saldesni biski butu, bet va sudetyje yra irisas ir naslaites biski, todel tikrai panasus kvapas. Bet irisas tai mmmm wub.gif wub.gif wub.gif grynai pudrinis kvapas smile.gif))
Atsakyti
Naslaite nera astri ji kaip tik svelni tili ir liudna, arba dar buna zalia. Ta astri nata tai kazkas kitas. Rimtai. biggrin.gif Irisas geris, jis netik duoda pudriskumo bet ir toki morkiskuma, arba slapios zemes kvapa. O Heeley Irei de Nuit nuostabus kvepalai, labai juos myliu. Labai labai. biggrin.gif
Atsakyti
Va jie man ir panasus yra, tikrai labai skanus kvepalai - jie jau mano planuose thumbup.gif
O del naslaites tai paprasiau , kad duotu tokius , kur ji labiausiai uzuodziama , tai kiek dave - buvo nu labai astrus kvapai ir ji pati sake , kad naslaite astri, tai atbaide mane is karto todel net nezinau kaip cia istikro, gal tikrai tiesiog tokioje kombinacijoje buvo ideta ir astri pasirode smile.gif
Bet vis gi sios dienos paieskos buvo pagaliau vaisingos thumbup.gif
Be va vel pauosciau Guerlain Insolence po tiek laiko ir irgi visai patikti pradejo - ko pradzioje nebuvo biggrin.gif Tai suku minti , gal is ko nors isigyti maza kieki pabandymui blush2.gif
Atsakyti
Dėkoju, moterys, už pasufleravimus, pudriškumą be galo myliu kvepaluose drinks_cheers.gif

SaulynaSon, kokia jų kaina/kiekis? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marokietė: 15 rugpjūčio 2012 - 22:03
Na tikrai nesutiksiu kad naslaite astri. biggrin.gif Aisku visi mes skirtingai tuos kvapus jauciam, bet man naslaite svelnumo isikunijimas. biggrin.gif
Insolence manau daug kas turi tad drasiai prasykite ispardavikloje, tikrai kazkas nupurks jum i atomika.
Dziugu kad sendienos pajieskos buvo sekmingos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 08 15, 22:53)
Va jie man ir panasus yra, tikrai labai skanus kvepalai - jie jau mano planuose  thumbup.gif
O del naslaites tai paprasiau , kad duotu tokius , kur ji labiausiai uzuodziama , tai kiek dave - buvo nu labai astrus kvapai ir ji pati sake , kad naslaite astri, tai atbaide mane is karto todel net nezinau kaip cia istikro, gal tikrai tiesiog tokioje kombinacijoje buvo ideta ir astri pasirode smile.gif  
Bet vis gi sios dienos paieskos buvo pagaliau vaisingos  thumbup.gif
Be va vel pauosciau Guerlain Insolence po tiek laiko ir irgi visai patikti pradejo - ko pradzioje nebuvo  biggrin.gif  Tai suku minti , gal is ko nors isigyti maza kieki pabandymui  blush2.gif

jeigu cremoje "budejo" juodaplauke, galit visa, ka ji pasakojo padalinti bent is 2-ju. man ji ne karto nepataike! vengiu i krautuvele eiti, kai ji ten viena. ji labai aktyviai pasakoja, bet priesingai jusu norams parenka kvapa. pati is v-i-k-os (pas ja) girdejau ne viena svelniausia naslaite. verta pameginti dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 15 rugpjūčio 2012 - 22:04
Dar, tiesa, kokias našlaites turite omenyje, pansy ar violet? Violet turbūt švelnesnės g.gif
Atsakyti
Butent Violet. O mergaite buvo ne tamsi , as ja zinau, man ji irgi nelabai, buvo sviesiu plauku. Vadinasi reikes dar karteli nueiti ir pratestuoti 4u.gif Nes as seip ejau pauostyti Annick Goutal la violette , deja siuo meu butent siu jie ir neturi.
O kaina tai yra tik 100ml ir kainuoja apie 440 ar tai 420 , nu kazkas tokio wink.gif EDP
Atsakyti
Annick Goutal la violette ne pati graziausia naslaite. Man sie kvepalai nepatinka. Nors esu dyyyyyyyydele naslaiciu gerbeja biggrin.gif . Tikrai patarciau ismeginti kazka kito. Ir pamatisit jusu nuomone pasikeis.
Atsakyti
Tikiuosi. O kokiu dar pudriniu tokiu kvepalu zinote, kad ir ne meteoritu kvapo? biggrin.gif
Labai jau tie pudriniai uzkabino, idomus visokie variantai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaulynaSon @ 2012 08 15, 23:40)
Tikiuosi. O kokiu dar pudriniu tokiu kvepalu zinote, kad ir ne meteoritu kvapo?  biggrin.gif
Labai jau tie pudriniai uzkabino, idomus visokie variantai smile.gif

pati paciausia pudra, labai-labai saldi ir tikra - Teint de Neige Lorenzo Villoresi
dar jos yra (ir ji mane ten ziauriai erzina) Citizen Queen Juliette Has A Gun (abu CdC)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 15 rugpjūčio 2012 - 22:58