Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(žvaigždžiukė @ 2012 11 06, 18:17)
išleista pasaulyje 43 vienetai o kainytė 10.200 svarų rolleyes.gif

blink.gif kainyte gasdinanti

Panos, myletis dazniau reikia. biggrin.gif Nebusit tokios piktos, pozityva dazniau matysite. biggrin.gif
Buteliukas kaip buteliukas, o vat kamstelis... man visai nieko wub.gif
Atsakyti

+2 biggrin.gif , tik klausimas - tyčia ar netyčia lotuliukas.gif
Atsakyti
Tuoj ateis Guerlainistes ir bus mum tada.... user posted image
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2012 11 06, 20:44)
Nebusit tokios piktos, pozityva dazniau matysite.  biggrin.gif

tai, kad niekas ir nepyksta nail.gif

pati niekada nebūčiau įžiūrėjus ką įžiūrėjo katalikė ( geras nickas šiuo atveju hihihi.gif )

bet kokiu atveju buteliukas man nuostabus nors nori nenori dabar ir kitokiu kampu jau žiūriu į jį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 11 06, 19:52)
seniai galvojau, bet nedrįsau pasakyti. man jis atrodo kaip vyr. organas su auksiniais plaukais pomidorai2.gif

+3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 07 lapkričio 2012 - 08:36
pačios jūs organai user posted image
Atsakyti
+4 lotuliukas.gif tą pačią sekundę kai pamačiau, tokia mintis šovė galvon.
butelaitis man nei gražus, nei negražus, toks per viduriuką. tamsiai mėlyna spalva graži, tik tų auksinių plaukų gal nereiktų biggrin.gif
Atsakyti
+5
panos, reikia kazka su vaizduote daryti... g.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O gal cia specialiai toks provokuojantis kamstukas sugalvotas? biggrin.gif
Atsakyti
Nu as irgi tik pamaciusi ta iziurejau blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
+6 ir +7 (savo vyriškiui parodžiau tą buteliuką, nekomentuodama nieko. Reakcija: "Otaitau, o kodėl kamštukas pipelio formos? g.gif ") biggrin.gif
Atsakyti

kaip manot ar tinka Guerlain La Petite Robe Noire tiktu ir siltajam sezonui? g.gif man jie tokie saldoki labiau ziemai, kazin kaip vasara skliestusi
Atsakyti