Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(simre @ 2013 04 11, 06:06)
Nors apskritai, norėčiau rast ką nors, kas kvapu būtų panašu į meteoritų kvapą. Žinau, kad turbūt neįmanoma.

Tai kad yra sukurti Guerlain 'Meteorites' kvepalai. Bet juos labai sunku jau rasti, nes buvo isimti is gamybos.

user posted image

O jai ne sie tai yra tiesa sakant menazai kveplu priminanciu si kvapa. Jum reik jieskoti kad butu natuose pudra ir naslaites. Jie duoda ta kvapa.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2013 04 11, 09:40)
Tai kad yra sukurti Guerlain 'Meteorites' kvepalai. Bet juos labai sunku jau rasti, nes buvo isimti is gamybos.
O jai ne sie tai yra tiesa sakant menazai kveplu priminanciu si kvapa. Jum reik jieskoti kad butu natuose pudra ir naslaites. Jie duoda ta kvapa.

Žinau, kad "meteoritų" prekyboj nebėra sad.gif Todėl ir klausiau apie kažką panašaus (turėdama mintyje net ne Guerlain, o kokį nors kitą gamintoją).
Atsakyti
Mergaites ,ar esate bandzius AQUA ALLEGORIA TIARE MIMOSA , koks kvapas ?
Eskau Tiare ,bet netokia kaip Intense Tiare Montalio ...o tokia kremine , svelni ,lengva ... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 04 11, 06:06)
Pirmą kartą pauosčiusi buvau susižavėjusi kažkuriuo iš variantų - EDT ar EDP, nepamenu jau. Bet kitą kartą uostant jie visai nepatiko.

Įdomu ar abu kartus tikrai tą patį variantą uostėte. Nes nepaisant bendrų natų, vis tik pakankamai skirtingi kvapai ir galiu pasakyti pagal savo klientes - 90% pasiteisina - jei patinka EDT, tai visai nepatiks EDP ir atvirkščiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2013 04 13, 01:27)
Įdomu ar abu kartus tikrai tą patį variantą uostėte. Nes nepaisant bendrų natų, vis tik pakankamai skirtingi kvapai ir galiu pasakyti pagal savo klientes - 90% pasiteisina - jei patinka EDT, tai visai nepatiks EDP ir atvirkščiai.  smile.gif

Dar pakartojau "uostymo procedūrą" - dabar tvirtai žinau, kad EDP man nepatinka, EDT patiko. Tik kol kas ne tiek, kad jų labai užsimanyčiau.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2013 04 13, 10:24)
Dar pakartojau "uostymo procedūrą" - dabar tvirtai žinau, kad EDP man nepatinka, EDT patiko. Tik kol kas ne tiek, kad jų labai užsimanyčiau.

Na va smile.gif Bet realiai nei EDP, nei EDT nesilaiko... EDT dar suprantu, bet iš EDP daug daugiau tikėjausi, bet pradžiai stiprus kvapas, po to dingsta kaip vandenėlis. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, man labai patiko GUERLAIN Shalimar Parfum Initial. Įdomu ar gerai laikosi, kur būtų galima šiek tiek pigiau įsigyt?
Atsakyti
Ko tais nebesuprantu nieko..nuo 15 metų sėkmingai naudojau ir svaigau nuo Samsaros, o paskutiniu metu kažkaip jie per plokšti atrodo kaip popieriaus lapas padėtas ant odos. Kas su manim negerai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2013 07 13, 15:18)
Ko tais nebesuprantu nieko..nuo 15 metų sėkmingai naudojau ir svaigau nuo Samsaros, o paskutiniu metu kažkaip jie per plokšti atrodo kaip popieriaus lapas padėtas ant odos. Kas su manim negerai? blink.gif

Man tas pats buvo su GUCCI RUSH tiesiog metai padarė savo smile.gif pasikeitė skonis g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 07 13, 20:12)
Man tas pats buvo su GUCCI RUSH tiesiog metai padarė savo  smile.gif pasikeitė skonis  g.gif

Na nežinau, nėra taip, kad jie man visai nebepatiktų, bet pasidarė kažkokie skurdoki kompozicijos prasme. Iš vienos pusės ir gaila, iš kitos ir džiugu, kad atsidaro keliai kitų kvepalų paieškoms. Nors Samsara saugau ir neišsižadu, visa dalis gyvenimo jame užkoduota:)
Atsakyti
Sveikos merginos. Labai reikia Shalimaro gerbeju patarimo. Vis galvoju apie Habit Rouge. Klaipedoje nera kur "paragauti", bet skaiciau, kad panasus i Shalimar. ax.gif Ar tai tiesa? Jei taip, tai i kokia koncentracija? Jei yra skirtumas, tai koks? Ar isvis gal nepanasus? blush2.gif Dekoju isanksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mike5: 23 liepos 2013 - 14:15
QUOTE(pilkoji28 @ 2013 07 13, 14:01)
Sveikos, man labai patiko GUERLAIN Shalimar Parfum Initial. Įdomu ar gerai laikosi, kur būtų galima šiek tiek pigiau įsigyt?

Ech, pražiopsojau Karmėlavos oro uoste... Buvo nukainoti edp, kaina net bijau rašyt, kokia juokinga... O aš nenusipirkau... Gėda... Bet kokiu atveju, patinka šie biggrin.gif
Atsakyti