Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(eglegle @ 2014 06 19, 22:51)

Oho. Tikrai toks buvęs? Gražus visai smile.gif .
Laukiu eksperčių komentaro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 20, 07:43)
Oho. Tikrai toks buvęs? Gražus visai  smile.gif .
Laukiu eksperčių komentaro  rolleyes.gif

Man toks i antikvaro puse traukia, ne i vintazo g.gif Ryt perversiu savo knygas, gal ka i tema rasiu.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 06 20, 22:01)
Man toks i antikvaro puse traukia, ne i vintazo  g.gif Ryt perversiu savo knygas, gal ka i tema rasiu.

drinks_cheers.gif

O, sakykit, kokia jūsų manymu, tokia enciklopedinė knygela būt apie kvepalus? [nu be tos Luca Turin'o] smile.gif Tokia kaip konspektas gal labiau; esminė info, o ne tik pop paveiksliukai su prierašėlių tipo straipsniukais, kaip kad tas nūdien, būna, nutinka biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 06 20, 22:11)
drinks_cheers.gif

O, sakykit, kokia jūsų manymu, tokia enciklopedinė knygela būt apie kvepalus? [nu be tos Luca Turin'o]  smile.gif Tokia kaip konspektas gal labiau; esminė info, o ne tik pop paveiksliukai su prierašėlių tipo straipsniukais, kaip kad tas nūdien, būna, nutinka  biggrin.gif  smile.gif

Nemaciau dar tokios, tik paveiksliukines su daugybe nuotrauku.
Atsakyti
kažką čia išskaičiau:

" If you love Shalimar Parfum Initial as much as I do, consider stocking up, because Guerlain is discontinuing this gourmand perfume with an iris twist (along with its flanker, Parfum Initial L’Eau)." This is a post from Boisdejasmin.com today. The new Shalimar Souffle will take their place.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 06 30, 21:18)
kažką čia išskaičiau:

" If you love Shalimar Parfum Initial as much as I do, consider stocking up, because Guerlain is discontinuing this gourmand perfume with an iris twist (along with its flanker, Parfum Initial L’Eau)." This is a post from Boisdejasmin.com today. The new Shalimar Souffle will take their place.

Ir čia:
http://www.fragranti...ic.php?id=96304
Atsakyti
čia kepa, čia jau nutraukia. ir supaisyk, kad nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 06 30, 20:50)
čia kepa, čia jau nutraukia. ir supaisyk, kad nori  biggrin.gif

Guerlain FB puslapyje buvo paskelbta, kad nutraukiama Shalimar initial produkcija, bet kazkaip keistai dingo tas postas ir po poros dienu nebegalejau jo rasti biggrin.gif
Atsakyti
http://www.fragranti...rfum-26132.html

siaubas, total košmar, kas čia??? vanduo su cukrum??? aš apakus blink.gif (Kristėj yra)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 09 08, 19:55)
http://www.fragranti...rfum-26132.html

siaubas, total košmar, kas čia??? vanduo su cukrum??? aš apakus  blink.gif (Kristėj yra)

Rusiškoj fragrantikoj rašo, jog bazėje panašus į Magie Noir. Ar tiesa?
Atsakyti
sudaužėt mano viltis, kad gal vis dėl to ta suflė bus faina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2014 09 08, 21:07)
Rusiškoj fragrantikoj rašo, jog bazėje panašus į Magie Noir. Ar tiesa?

tai kad nėra tos bazės, išnyko kaip dūmas blink.gif
Atsakyti