Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(eglegle @ 2014 09 08, 20:11)
tai kad nėra tos bazės, išnyko kaip dūmas  blink.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 08, 20:09)
sudaužėt mano viltis, kad gal vis dėl to ta suflė bus faina  biggrin.gif

važiuosim nuomonės formuotis biggrin.gif
nesupratau marketingo - ar taip taikoma į kažkokią ale jaunesnę publiką, ar taupoma medžiagų sąskaita, ar čia tipo "obnovkė" siekiant pritraukti naujų gerbėjų, ar šiaip atėjo į kompaniją "nauja šluota"... g.gif
reikia dar senąja versija mamą aprūpint.
Atsakyti
:bigsmile:gal kartojuos, bet grazu user posted image

Guerlain Shalimar extrait de parfum in Baccarat: Gorgeous Limited Edition

An edition to stop all others in their tracks (remember the Shalimar Fourreau du Soir we posted about the other day?). In deep blue and in no less than heavy, posh Baccarat crystal with a blue tassel and quadrilobe cap. Only 30 bottles will be put in circulation of Shalimar parfum in Baccarat, available at la Maison Guerlain.
Feast your eyes on it! (click to enlarge)
The ultra limited edition was presented during the mind-blowing Guerlain event "les journées particulières" (on 15th and 16th October) during which perfumer Thierry Wasser, makeup artistic director Olivier Echaudemaison and Sylvaine Delacourte opened the doors for the general public, to mystify them into the Guerlain cult.
Among the good news is that Liu (presented for the occasion in its chinese lacquer box from the Art Deco period) is and will still be part of Les Parisiennes line-up, staying in production after all.

user posted image

Atsakyti
o, vėl seksualusis dangtelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 09 10, 23:53)
o, vėl seksualusis dangtelis  biggrin.gif

lotuliukas.gif aha thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

prisiduodu cia kaip Shalimar edp myletoja. Noriu paprasyti jusu pagalbos susigaudant cia edt ar edp? buteliukas 75ml
Atsakyti
QUOTE(Syrah @ 2014 10 01, 23:57)
Sveikos,

prisiduodu cia kaip Shalimar edp myletoja. Noriu paprasyti jusu pagalbos susigaudant cia edt ar edp?  buteliukas 75ml

Mano manymu, plokščias Shalimar edp būna su tamsiu kamšteliu, o visi L'eau ir pan - šviesiu ar dryžuotu (bet čia tik šie plokšti)
Atsakyti
QUOTE(Syrah @ 2014 10 01, 23:57)
Sveikos,

prisiduodu cia kaip Shalimar edp myletoja. Noriu paprasyti jusu pagalbos susigaudant cia edt ar edp?  buteliukas 75ml

Manau, kad EDP, kaip ir rašoma skelbime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 02 spalio 2014 - 10:26
Ir dar.... kai palyginu siuos abu, kyla abejoniu ar antrasis originalus? Gal tai testeris, todel be kodo ir stiklo kokybe kiek prastesne? Ka jus manote?

Pirmasis:
user posted image

Antrasis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pink Pepper @ 2014 10 02, 11:24)
Manau, kad EDP, kaip ir rašoma skelbime.

Hmm, o gal ir ne
user posted image

Bet ebay nuotraukoj buteliuko kaklelis auksinis, todėl visai gali būti, kad ten EDP.
Papildyta:
QUOTE(Syrah @ 2014 10 02, 11:30)
Ir dar.... kai palyginu siuos abu, kyla abejoniu ar antrasis originalus? Gal tai testeris, todel be kodo ir stiklo kokybe kiek prastesne? Ka jus manote?

Nesiimčiau spręsti vien iš šių foto, nes gali skirtis pagaminimo metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 02 spalio 2014 - 10:38
Ir as ziurineju interneto platybese buteliuku nuotraukas, bet dar neradau sau atsakymo. Va jusu, Pink_Pepper, idetas ir pvz sis:

user posted image

kamsteliai abieju melyni su auksiniu ziedu, o ant dezuciu skirtingi uzrasai. Mano turimo edp 30ml (tikrai originalus) kamstelis taip pat melynas su auksiniu ziedu. Be to, kai kur matyti skylute pro kuria kvepalai purskiami tiesiai melynuose kamsteliuose, t.y. jie nenuimami tada iseina? Atrodo kad toks su skylute ir jusu idetame pav. ir mano minetame skelbime.

g.gif Painiava!
Atsakyti
QUOTE(Syrah @ 2014 10 02, 11:58)
Ir as ziurineju interneto platybese buteliuku nuotraukas, bet dar neradau sau atsakymo. Va jusu, Pink_Pepper, idetas ir pvz sis:

user posted image

kamsteliai abieju melyni su auksiniu ziedu, o ant dezuciu skirtingi uzrasai. Mano turimo edp 30ml (tikrai originalus) kamstelis taip pat melynas su auksiniu ziedu. Be to, kai kur matyti skylute pro kuria kvepalai purskiami tiesiai melynuose kamsteliuose, t.y. jie nenuimami tada iseina? Atrodo kad toks su skylute ir jusu idetame pav. ir mano minetame skelbime.

g.gif Painiava!

Taip, ten kitokie buteliukai.
Atsakyti