Įkraunama...
Įkraunama...

Guerlain šedevrai - IV tema

QUOTE(Monmorensi @ 2011 10 08, 20:59)
Fragranticoj rašo, kad pasirodys tik spalio 27 d.
limituotas leidimas, 400 buteliukų. kaina apie 570 dol.

Va ten tai nežiūrėjau. Ačiū, Monmorensi blush2.gif
Atsakyti
O kaip Jums naujieji Guerlain Shalimar Initial? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikuxe: 12 spalio 2011 - 10:02
QUOTE(vikuxe @ 2011 10 12, 11:02)
O kaip Jums naujieji Guerlain Shalimar Initial?   g.gif

user posted image

Šiandien testavau, tai man pirmas įspūdis šviežiai tarkuotos morkos su vanile biggrin.gif . Čia tokia asociacija, nesigilinant į sudėtį. Po to kvapas keičiais, šiek tiek panašėja į tradicinį Shalimar, bet silpnai. Kvapas laikosi silpniau ir finale lieka toks išvėsęs (bandžiau ir ant rankos, ir ant lapelio, bet rezultatas labai panašus, nors atrodo pro šalį nenupurškiau). Nors ir bandžiau EDP versiją. To pasekoje pietums užsinorėjau tarkuotų morkų su cukrumi ir buteliukas pasirodė gražus, bet kvapas neypatingas schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 14 spalio 2011 - 13:27
QUOTE(daivameil @ 2011 10 14, 15:26)
Šiandien testavau, tai man pirmas įspūdis šviežiai tarkuotos morkos su vanile  biggrin.gif .

Skamba pobaisiai wacko.gif Netestuosiu nė vieno Shalimar varianto (bent jau kol kas) schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 10 14, 14:29)
Skamba pobaisiai wacko.gif Netestuosiu nė vieno Shalimar varianto (bent jau kol kas) schmoll.gif

Na man tokia asociacija iš vaikystės, kai kimšdavo močiutė tarkuotas morkas su cukrumi. Tai kvapas labai pažįstamas. O va taip pakvipo ant rankos ir popierėlio. Bet gal aš čia tik taip užuodžiau, nes po CdC gal tokios asociacijos kilo Panoramos Kristianoje jų pauosčius biggrin.gif rolleyes.gif Gal jau per daug kvapų mano nosiai ir smegenims per vieną dieną pasirodė, nes prieš tai dar PI su Mitsouko atsiėmiau, tai daugokai, daugokai per dieną. Manau man reikia net ne kelių, o vieno kvepaliuko per dieną pauostinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 14 spalio 2011 - 13:36
Gal kuriai nors pravers http://www.overstock...03/product.html didelis kiekis,kaina nebloga ax.gif http://www.overstock...03/product.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 spalio 2011 - 10:27
gal kas žino, ar Kristianoje yra L'Instant EDP, ar tik EDT?
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2011 10 12, 11:02)
O kaip Jums naujieji Guerlain Shalimar Initial?  g.gif

user posted image

o man visai patiko, net labiau nei tradicinis, klasikinis. Sitas man paciai labiau tiko, tradicinis man per sunkus, man asmeniskai nelimpa.
Atsakyti
QUOTE(vikuxe @ 2011 10 12, 10:02)
O kaip Jums naujieji Guerlain Shalimar Initial?  g.gif
user posted image

man irgi visai nieko tolimas giminaitis Shalimar smile.gif čia turbūt pavadinimas kaltas, dabar lyginam su senuoju, jei būtu kitas pavadinimas - ieškotume panašumu ax.gif buteliukas - gražus bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

mačiau Kristanoje, bet kažkodėl netestavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 10 19, 13:17)
user posted image

mačiau Kristanoje, bet kažkodėl netestavau g.gif

Kas čia per grožis naujas? Ar čia kažkokia ypatinga pakuotė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 10 19, 14:28)
Kas čia per grožis naujas? Ar čia kažkokia ypatinga pakuotė?  ax.gif

http://www.fragranti...Soir-13600.html