Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Žanė @ 2010 12 07, 17:08)
egliosh, knygas dovanok.

kad skaityt megstam tik mama ir as biggrin.gif sesem net neisivaizduoju ka reiks padovanot biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakariukas,

Niu ka kolkas nieko naujo, blevyzgojat ir tiek... biggrin.gif

O mums sventes siemet vel seip sau, teks pas anyta svest o taip norejosi pas mama vaziuot su sese pasimatyt... doh.gif su vaiku savaite ligonineje pragulejau, dar i sanatorija vaziuosim baigt sveikt, zodziu linksmokai...

Pasiguodziau... blush2.gif

Myliu kristen ir Robertuka wub.gif
Atsakyti
kristinaa, na sanatorijoj jau bus geriau 4u.gif
o ko ne pas saviškius važiuosit? ar ne moterys šeimoj tokius dalykus pareguliuoja? biggrin.gif

mėgstu brangakmenį vieną ypač wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 07, 15:50)
Jau juokinga lotuliukas.gif
donata222, nekelk nuorodu, nes cia  Roberto fanu nera arba beveik nera ... doh.gif  biggrin.gif
O tie kurie tikri fanai, tai patys nuorodas susiras ir prabalsuos mirksiukas.gif  biggrin.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif As Roberto fane ax.gif ax.gif ax.gif Tikrai tikrai tikrai... Bet zinau, kad galiu ir kitas izymybes palepinti demesiu, nes Robukas jau taip nupopintas 4u.gif

Myliu ROBERTA!heart.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 07, 18:37)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  As Roberto fane  ax.gif  ax.gif  ax.gif  Tikrai tikrai tikrai... Bet zinau, kad galiu ir kitas izymybes palepinti demesiu, nes Robukas jau taip nupopintas  4u.gif

Myliu ROBERTA!heart.gif

patiko liemenėlė? lotuliukas.gif
daivulė teisi, parodyk nuorodą, tuoj kokia blogietė atiduos balsą savo Bradui lotuliukas.gif
Atsakyti
ZANEE bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif As tik dabar pamaciau man skirtus triusikelius bigsmile.gif bigsmile.gif Bet zinai pas mane Robke, kad ir su dviraciu atvaziuotu butu swoon.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 07, 19:34)
kristinaa, na sanatorijoj jau bus geriau  4u.gif
o ko ne pas saviškius važiuosit? ar ne moterys šeimoj tokius dalykus pareguliuoja?  biggrin.gif

mėgstu brangakmenį vieną ypač  wub.gif

tai tikiuosi kad galutinai pasveiksim... 4u.gif

Kad ir labai noreciau bet neiseina uzsitesia sanatorijoje buvimas galvojau pavyks greiciau isvaziuoti, bet va tik pirmadieni isvaziuosim... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2010 12 07, 16:12)
šiandien aš ypatinga vampyrė su raudonom nuo žliumbimo akim. būna dienų, kai taaaaaaaip stogą rauna.. tai va ji šiandien.. nu jau taip sunku, atrodo, kad net per ašaras vaikui pasakos negalėjau paskaityt normaliai.. bet kai jis apsikabinęs savo nosyte į mano pasitrynė, tai vos nesutraiškiau iš meilės

Laikykis, Uogyte, 4u.gif Žinok, po blogų dienų visada būna geros, nes blogiau juk būti negali... console.gif

QUOTE(donata222 @ 2010 12 07, 16:22)
Prabalsuojam už Robą čia
Kas čia dar  g.gif  aiiiii, šiandien "Stiliaus" priede apie Roberto stilių parašyta  biggrin.gif jis minimas prie stilingiausių vyrų

Prabalsuota bigsmile.gif bet kažin ar Robertėlį kas aplenks thumbup.gif

QUOTE(kristinaa @ 2010 12 07, 19:15)
O mums sventes siemet vel seip sau, teks pas anyta svest o taip norejosi pas mama vaziuot su sese pasimatyt... doh.gif su vaiku savaite ligonineje pragulejau, dar i sanatorija vaziuosim baigt sveikt, zodziu linksmokai...

Pasiguodziau... blush2.gif
Myliu kristen ir Robertuka wub.gif

Įsivaizduok, kad šventės puikios ir taip ir bus biggrin.gif Juk koks džiaugsmas, kad vaikutis jau kaip ir pasveiko, o sanatorijoj visai jėgos atsistatys ir daugiau nereiks sirgti : 4u: 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kristinaa, i kokia sanatorija leksit?

Mes tai Abromiskiniai esam thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Tylit....Nekalbadieniai g.gif
Atsakyti
Tai jūs patylėkit, o aš pakalbėsiu biggrin.gif

Visi rėkia rūkymas blogis rolleyes.gif Ot ir nė velnio lotuliukas.gif Nerūkyčiau, būčiau nesugalvojus kaip vis gi man įgyvendint idėją bigsmile.gif
Nesvarbu, kad vakar jau pradėjau galvot, ką čia kita sumąsčius...

Jei Žanė rūkytų, gal irgi būtų sumąsčius kaip tas pirštines padaryti bigsmile.gif
Atsakyti
David Slade paaiškina, kodėl Eclipse yra perkamiausias sagos filmas
jis sako, kad filme yra geriausia istorija, ir žinoma veiksmas.

taip pat jis sako, kad Užtemimas yra mėgiamiausia fanų knyga po Saulėlydžio. taip pat jam patiko, kad Eclipsėj buvo daug filmų filme - daug vidinių istorijų. Ir žinoma, labiausiai jam patiko Belos emocinės transformacijos linija.

labanakt
Papildyta:
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 07, 22:51)

Jei Žanė rūkytų, gal irgi būtų sumąsčius kaip tas pirštines padaryti bigsmile.gif

lotuliukas.gif aš ir sumąsčiau, bet laiko tam nepakako.
bet sumąsčiau kai ką kitą, nė velnio ne prasčiau biggrin.gif

o be to, rūkanti ir maitinanti mama nesuderinama. o šiaip aš rūkiau, 14 metų gal.

labanakt
Atsakyti