Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 08, 12:12)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*Reikia maniski pas taviski  apmokymo kursams ("Kaip nustebint mylimaja") siusti lotuliukas.gif
Papildyta:

Saraso nedareme...
Galime pradeti planuojanciu dalyvauti meet'e sarasiuka:
1. Prancuzyte
2. Daiva41
3...

* kad nzn ko primokytu lotuliukas.gif pas mane ant destopo buvo robo ir kristen foto.. vakar pasijungiu.. ziu.. jis ten savo mordecka uzdejas kur su Goda abu.. i sako man.. va kas turi but kompe lotuliukas.gif
O sian .. se.. nuoroda atsiunte.. kazkoks nepastovus lotuliukas.gif
Gerai, kad sarasiuka idejai.. paziuresim kas eis g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 12 08, 11:30)
* kad nzn ko primokytu  lotuliukas.gif  pas mane ant destopo buvo robo ir kristen foto.. vakar pasijungiu.. ziu.. jis ten savo mordecka uzdejas kur su Goda abu.. i sako man.. va kas turi but kompe  lotuliukas.gif
O sian .. se.. nuoroda atsiunte.. kazkoks nepastovus  lotuliukas.gif
Gerai, kad sarasiuka idejai.. paziuresim kas eis  g.gif  4u.gif

o mai gad, paskaiciau su Goda ir pirma mintis buvo-su Alijeva??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 08 gruodžio 2010 - 11:49
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 08, 12:49)
o mai gad, paskaiciau su Goda ir pirma mintis buvo-su Alijeva??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu cia dabar blink.gif Vienintele ir nepakartojama Goda yra mano Goda wub.gif kam mum Alijeva.. mes savo turim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 08, 11:12)

1. Prancuzyte
2. Daiva41
3  Style
4....

Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 12 08, 13:26)
1. Prancuzyte
2. Daiva41
3  Style
4. uzsispyrele27
5. ....

Atsakyti
Labauskis visoms! 4u.gif Ligone grista namo! visai apsileidus as, atitolus nuo kompo visai! Tikiuosi, kad nebebus tokio sunkaus periodo! doh.gif jau ejau su mintim, kad busiu trinta istrinta, ale tikiuosi, kad pasedesiu dbr jau daugiau cia! smile.gif

gal kokiu nors fainu naujienu yra is musu grazuoliu tarpo? gal kada dar kartu buvo pastebeti? ir tt... g.gif
Atsakyti
Kalėdinis vilniečių meetas su dovanėlių keitimu (dovanėlės vertė 20,11Lt) biggrin.gif
Gruodžio 16 d. 19 val. Centro bare

Dalyvių registracija:
1. Prancuzyte
2. Daiva41
3. Style
4. uzsispyrele27
5. Žanė (atvyksiu 20:30)
6. ...

laba diena,
petrike, ir aš žiauriai išsigąsčiau jei man lėktuvas iš penkto karto tik nusileistų...
jei meetą pavėlintume šiek tiek, tai aš vėluočiau palyginti ne tiek daug... sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 08 gruodžio 2010 - 13:04
QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 14:02)
jei meetą pavėlintume šiek tiek, tai aš vėluočiau palyginti ne tiek daug... sad.gif

Man tiktu ir 20 val....kaip kitoms? g.gif
Atsakyti
Daivute, Limpopo žaislų pardėse paspirtukams rašo kažkiek ten daug nuolaidos. ar 30, ar 40 ar 50 proc, nepamenu. bet dėl visa ko pasitiktink tokio paspirtuko kainą ir kur kitur. nes Limpopo apgavikai... nes mačiau "akciją" Littlest Pet Shop žaisliukams (čia tokie kačiukai mergaitėms), tipo nuo 72 Lt nukainuota iki 55 Lt, kai greta parduotuvėje jie po 53 Lt parduodami...

na, tai pasipasakokim apie dovanas ax.gif aš šiemet nupirkau tėvams ir uošviams po knygą, ir plius dar kažką - moterims po kremą, vyrams - po šokoladą. vyrui nardymo rinkinį ir dar gal degtinės mandros butelį nupirksiu. vyresnėlei - mandrą žaidimą-dėlionę, jaunesnei - vonios žaisliukus. broliui su žmona - stalo žaidimą, jų vaikams vyresniems po 30 Lt plius smulkmeną, jaunėliui - modilino. jums - nesakysiu ką biggrin.gif su draugėm susitarusi nesikeist dovanom, nes ir taip galvos skausmo pakanka biggrin.gif
viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 14:32)
Daivute, Limpopo žaislų pardėse paspirtukams rašo kažkiek ten daug nuolaidos. ar 30, ar 40 ar 50 proc, nepamenu. bet dėl visa ko pasitiktink tokio paspirtuko kainą ir kur kitur. nes Limpopo apgavikai... nes mačiau "akciją" Littlest Pet Shop žaisliukams (čia tokie kačiukai mergaitėms), tipo nuo 72 Lt nukainuota iki 55 Lt, kai greta parduotuvėje jie po 53 Lt parduodami...

Dekui uz info...Limpopo salia musu, o as ieskau nezinia kur, o ten kojos nekeliau doh.gif lotuliukas.gif
As dar nieko nepirkau... tik sarasiuka padariau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 gruodžio 2010 - 13:57