Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 12 07, 23:51)
Tai jūs patylėkit, o aš pakalbėsiu biggrin.gif

Visi rėkia rūkymas blogis rolleyes.gif Ot ir nė velnio lotuliukas.gif Nerūkyčiau, būčiau nesugalvojus kaip vis gi man įgyvendint idėją bigsmile.gif
Nesvarbu, kad vakar jau pradėjau galvot, ką čia kita sumąsčius...

Jei Žanė rūkytų, gal irgi būtų sumąsčius kaip tas pirštines padaryti bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rūkyti nesveika, vaikučiai nono.gif nono.gif nono.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
čia senimui, Zizija, Daivut wink.gif

англичане никогда не поймут почему хуево - это
плохо, а охуенно - это хорошо. и почему пиздовато это хуже чем хуево,
а пиздато это лучше чем охуенно.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nu dabar tikrai labanakt
Atsakyti
Sveikutes.Ziuriu pries sventes mazai plepat, speju viska perskaityt thumbup.gif thumbup.gif Zane, geras cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pas mane vakar sesuo su vaikais is Anglijos atskrido, tai irgi yra ka veikt. Bet lektuvas kol nusileido... Bande leistis kokius 5 kartus, viena karta buvo visai prie zemes, bet vel pakilo... Ant galo man jau tokios mintys, kad tegu skrenda i kokia Ryga ar kur, nes jei cia tokios salygos prastos, gal geriau nereikia... doh.gif doh.gif doh.gif Aciu Dievui, viskas baigesi laimingai.

Myliu Roberta! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 00:12)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu dabar tikrai labanakt

Oi, prajuokinai tu čia thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Petrike, labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir labanakt bye1.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 07, 17:13)
doh.gif Dievuliauuuuuuu  doh.gif Style davai paskolink fantazijos? ax.gif Nes blembaaaaaaa, jei taip ir nesugalovsiu, ka pirkt neeisiu i meet'a unsure.gif nu nieks nesauna i galva verysad.gif

Net nebandyk neiti i meet'a schmoll.gif biggrin.gif
Turiu plana mirksiukas.gif , nes panasu, kad fantazija miega tik pas tave ir mane blush2.gif biggrin.gif
Reikia su mergickom tartis ax.gif
Merginos, kurios istrauks mano ar Nikos dovana, bukit tikros aktrisos, suvaidinkite nustebusias...net zodzius galiu parasyti, kuriuos reiketu istarti gavus dovana. Pvz." vajeeeeeeeeeeee...nesitikejau....oiiiiiiiiiiiiiiiiii kaip nuostabuuuuuuuuuuuuuu..." ir t.t lotuliukas.gif
Nika89, jau ramiau, ania? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2010 12 07, 19:02)
kad skaityt megstam tik mama ir as biggrin.gif sesem net neisivaizduoju ka reiks padovanot biggrin.gif

As sugalvojau Kaledine dovana mamai...mazas, kokiu 10 nuotrauku albumiukas ir ten sudedu foto is seimos sventes, kuriu jai dar neatidaviau.
Su vaikais paprasciau...
Jokiu siurprizu... smile.gif
Didziajai siusiu i Skotija zieda arba auskarus(sidabrinius),tik dar nenupirkau, nes jos gimtadienis ir Kaledos, tai vos ne ta pacia diena, o papuosalus dovanoju kasmet...tradicija tokia...
Mazajai panelei i koki grazu puodeli idesiu 50 Lt, nes jai patinka pinigeliai, o niekelius perkasi pati..irgi tradicija...
Mazajam vyrukui ieskom paspirtuko, kaip pas Teletabi, nes tokio paprase Kaledu senio...
Vyrui...puodeli dideli ( darbe toki aptrupejusi turi, tai jau reikia keisti ) ir i puodeli pridesiu jo megstamiausiu saldainiu "Raudonoji aguona"...
Vyro seimai dar nieko nesugalvojau, bet mintis kirba, kad pirksiu pakvietimus i kino teatra, o filma jau patys gales rinktis... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 12 08, 00:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Dar i teksta gilinausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 gruodžio 2010 - 05:29
Robertas ir jo gitaros biggrin.gif
"Gibson Brad Paisley J45"
user posted image
user posted image
"Gibson Epiphone Acoustic Performer ME "

user posted image
user posted image
"Gibson Acoustic J-45 True Vintage"
user posted image
user posted image
Papildyta:
Sia pirko neseniai biggrin.gif
"Fender Stratocaster John English Masterbuilt Zebrawood Guitar"
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labas rytas ax.gif Daiva, pagal tradicija oro_buckis.gif Kazkokia sian nuotaika labai gera bigsmile.gif assa.gif Galiu visom po trupiniuka padalint, kam truksta didis.gif
QUOTE(Žanė @ 2010 12 07, 23:12)
čia senimui, Zizija, Daivut

nu dabar tikrai labanakt

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif As irgi niekaip nipaimu mastau.gif biggrin.gif

QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 08, 05:07)
Labas rytas 4u.gif

Net nebandyk neiti i meet'a  schmoll.gif
Turiu plana mirksiukas.gif , nes panasu, kad fantazija miega tik pas tave ir mane  biggrin.gif 
Reikia su mergickom tartis ax.gif
Merginos, kurios istrauks mano ar Nikos dovana, bukit tikros aktrisos, suvaidinkite nustebusias...net zodzius galiu parasyti, kuriuos reiketu istarti gavus dovana. Pvz." vajeeeeeeeeeeee...nesitikejau....oiiiiiiiiiiiiiiiiii kaip nuostabuuuuuuuuuuuuuu..." ir t.t lotuliukas.gif
Nika89, jau ramiau, ania?

thumbup.gif arba Daiva, kadangi abi esam befantazines butybes, idealu butu, kad tu gautum mano dovana, o as tavo biggrin.gif Niekam nereiktu apsimetinet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 12 08, 08:23)
thumbup.gif arba Daiva, kadangi abi  esam befantazines butybes, idealu butu, kad tu gautum mano dovana, o as tavo biggrin.gif Niekam nereiktu apsimetinet biggrin.gif

oro_buckis.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tai kaip ir susitarem ax.gif
Tik akytem reiks susimirkseti mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 gruodžio 2010 - 07:28
QUOTE(Daiva41 @ 2010 12 08, 07:26)
oro_buckis.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif
Tai kaip ir susitarem  ax.gif
Tik akytem reiks susimirkseti  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aha bus psssssss.....psssss.... Daiva.......ta po kaire raudonam maiseli topsecret.gif
Atsakyti
Sveikos... 4u.gif 4u.gif Sian esu soke.. MB ryte atsiunte nuoroda..'Brangioji cia tau'
http://www.youtube.c...h?v=FHUkUenKyy8
Negaliu patiket.. uzplauke diedui kazkas lotuliukas.gif

Sita.. kas del meeto.. priminkit kuri viska blush2.gif o kiek musu bus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 12 08, 11:34)
Sveikos... 4u.gif   4u.gif Sian esu soke.. MB ryte atsiunte nuoroda..'Brangioji cia tau'
http://www.youtube.c...h?v=FHUkUenKyy8
Negaliu patiket.. uzplauke diedui kazkas  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Reikia maniski pas taviski apmokymo kursams ("Kaip nustebint mylimaja") siusti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 12 08, 11:34)
Sita.. kas del meeto.. priminkit kuri viska blush2.gif  o kiek musu bus? bigsmile.gif

Saraso nedareme...
Galime pradeti planuojanciu dalyvauti meet'e sarasiuka:
1. Prancuzyte
2. Daiva41
3...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 08 gruodžio 2010 - 11:13