Įkraunama...
Įkraunama...

Portugalija

QUOTE(Runciuke @ 2007 01 10, 14:57)
Kadangi Portugalija - mano svajonių šalis, į kurią labiausiai noriu nuvykti, tai užduosiu jums tokių klausimų :
Ar realu ten nuvykti su visa šeima (5 žmogai) ? Ar labai brangi būtų kelionė ?
Kokie variantai būtų optimaliausi ?
Žinau, kad reikia mokėti pasigauti pigius skrydžius, bet aš nemoku...labiausiai mėgstam keliauti automobiliu, tačiau Portugalija labai toli......o nuomotis automobilį Ispanijoj girdėjau ne visiems pavyksta.....
Tai gal realu važiuoti tik dviese su vyru ? Ar keliavot kas su šeima į šią šalį ?

na labai placiai paklausei tongue.gif cia priklauso kokia kaina jums atrodo "pigu" mirksiukas.gif siaip kelione manau pigiausia visgi skrendant su pigiu skrydziu kompanijom. be to priklauso i kuria portigalijos dali konkreciai ruosiates keliaut. pvz i portugalijos pietus galima labai pigiu bilietu rast is anglijos oro uostu (bo ten britai skraido). tik dar iki anglijos priskrist reikia. o masina iki portugalijos man rodos kiek per toli.. ax.gif

su visa seima keliaujant irgi neturetu kilt problemu.juo labiau kad portugalijoj masina galima tikrai be problemu issinuomot ir pakeliaut mirksiukas.gif

siaip galiu pasakyt kad mes su MB jau turim bilietus is uk i portugalijos pietus, kurie, kartu su automobilio nuoma savaitei, tekainavo apie tukstanti litu mirksiukas.gif man rodos kad net labai pigu smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat galvojam vykti į šią šalį. Buvau skaičiusi, kad automobilį galima išsinuomoti tik turint kreditinę kortelę,o VISA elektron ar kt. netinka. Gal žinote tiksliai kokia kortelė tinka? Kiek maždaug kainuoja išsinuomoti auto Portugalijoj su pilnu draudimu parai (apytiksliai)? Ar yra mašinyčių pasirinkimas? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2007 01 10, 20:30)
Mes taip pat galvojam vykti į šią šalį. Buvau skaičiusi, kad automobilį galima išsinuomoti tik turint kreditinę kortelę,o VISA elektron ar kt. netinka. Gal žinote tiksliai kokia kortelė tinka? Kiek maždaug kainuoja išsinuomoti auto Portugalijoj su pilnu draudimu parai (apytiksliai)? Ar yra mašinyčių pasirinkimas? schmoll.gif

tai kad ne tik portugalijoj o visur net ir lietuvoj kreditines reikia norint automobili issinuomot g.gif nebent galit susitarti ir palikti uzstata g.gif

o pasirinkimas tikrai didelis. kaina priklauso nuo masinos metu ir kitu savybiu. netingek pagooglint mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes Portugalijoje nuomavomes Nissan Micra. Keturiom parom mokėjome 132 eurus su pilnu draudimu. Tačiau čia kaina su nuolaida, nes mes buvome ne sezono metu (spalį). Mano vyro sesuo buvo liepą, tai mokėjo brangiau. Mašinų pasirinkimas didelis, tačiau kuo ji didesnė, gersnė, tuo jos kaina didesnė. Pigiausios mažos mašinytės su 1 l. ar 1.2 varikliu. Jos ekonomiškos ir benzo mažiau ryja. O Portugalijoje benzinas brangesnis nei Lietuvoje. Jo kaina nuo 1.18 iki 1.30 euro. Priklauso nuo degalinės.
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti koks ten oras vasario pradzioj? Turbut nieko gero? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naktele @ 2007 01 11, 18:01)
Mes Portugalijoje nuomavomes Nissan Micra. Keturiom parom mokėjome 132 eurus su pilnu draudimu. Tačiau čia kaina su nuolaida, nes mes buvome ne sezono metu (spalį). Mano vyro sesuo buvo liepą, tai mokėjo brangiau. Mašinų pasirinkimas didelis, tačiau kuo ji didesnė, gersnė, tuo jos kaina didesnė. Pigiausios mažos mašinytės su 1 l. ar 1.2 varikliu. Jos ekonomiškos ir benzo mažiau ryja. O Portugalijoje benzinas brangesnis nei Lietuvoje. Jo kaina nuo 1.18 iki 1.30 euro. Priklauso nuo degalinės.

Ačiū už atsakymą. Kainos, matau, labai panašios kaip Kretoj. Tik Kretoj nieks neprašė kreditinių kortelių, na bet kur tu iš ten ir pabėgsi? rolleyes.gif
Naktele, ar savarankiškai nuvykote, ar per agentūrą? Ir kokia maždaug oro temperatūra buvo spalį?
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 11, 20:38)
Gal kas gali pasakyti koks ten oras vasario pradzioj? Turbut nieko gero? unsure.gif

Lietūs dažniausiai.
Papildyta:
QUOTE(alvara @ 2007 01 11, 23:44)
Ačiū už atsakymą. Kainos, matau,  labai panašios kaip Kretoj. Tik Kretoj nieks neprašė kreditinių kortelių, na bet kur tu iš ten ir pabėgsi? rolleyes.gif 
Naktele, ar savarankiškai nuvykote, ar per agentūrą? Ir  kokia maždaug oro temperatūra buvo spalį?

Aš jau prieš tai rašiau, kad vykome savarankiškai su Ryanair linijomis, kad būtų pigiau. Aš nusipirkau bilietus per Frankfurtą į Porto. Kelionė pirmyn ir atgal dviem žmonėm kainavo 1000 litų. tai yra su persedimai, draudimais, bagažais ir t.t. siūlyčiau per Ryanairą bilietus pirkti prieš mėnesį, kada kainos būna po 1 centą.
Pas mus oras buvo labai permainingas. Ir karštas, ir šiltas, ir lietingas. Aš maudžiausi pietinėje šalies dalyje (Algarveje), vanduo tikrai nešaltas, bet girdėjau , kad visada būna keliais laipsniais aukštesnis.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 01 11, 19:38)

zinoma kad silciau nei lietuvoj, bet didele tikimybe kad lis. nors gali ir nelyt tongue.gif
Atsakyti
dar keletas grozybiu is portugalijos..

user posted image

user posted image

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Nuostabuuuu thumbup.gif Ach, jau pradedu svaigti, kaip noriuuuuuuuuuuuuuu ten keliauti
Atsakyti
dar.. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
Gal galite kas pasakyti ar ten yra kokie atrakcionų,vandens parkai,mes keliausim po Porugalija kove,tai norėtusi ,kad vaikams taip pat būtų kur gerai laiką praleisti.Okeanariumą Lisabonoje aplankysime,o kas dar?Visokios pilys ir vienuolynai tai čia savaime aišku,bet niekaip nerandu jokių vandens parkų,gal ten ir nėra?
Atsakyti