Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2010 12 07, 17:59)
Padėkit merginos, atrodo rimtai įklimpau. Ne tik kosčiu (bet jau lengviau, tiesa sausas jis, bet retesnis), bet ir gerklė baisi užkilusi, ir sloga, kuri teka užpakaline sienele. Su gerkle viskas aišku man, bet ką su sloga daryti? Išpūsti nieko neišpučiu, bet tenka dažnai spjaudytis, nervina. Kas padeda esant tokiai slogai?

Ačiū labai. Labai nenoriu tų antibiotikų, nes nusipirkau, bet dar negeriu, laukiu gal su homeopatija pagerės.

Prie tokios slogos Cinnabaris (jis yra Cinnabsin sudėty), bet asmeniškai man Cinnabsin nepadeda. Ir dar galima bandyti Alium Sativum (čia berods Obuoliausia rašė apie pastarąjį).

argus, o kėnis nepadėjo? blink.gif Ar moki ajurvedinį nosies plovimą? Kai pro vieną pusę vandenį pili, o pro kitą šnervę turi išbėgt? Nemalonu pačioj pradžioj, bet bent jau man efektyvu.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 07, 20:06)
Prie tokios slogos Cinnabaris (jis yra Cinnabsin sudėty), bet asmeniškai man Cinnabsin nepadeda. Ir dar galima bandyti Alium Sativum (čia berods Obuoliausia rašė apie pastarąjį).

argus, o kėnis nepadėjo? blink.gif Ar moki ajurvedinį nosies plovimą? Kai pro vieną pusę vandenį pili, o pro kitą šnervę turi išbėgt? Nemalonu pačioj pradžioj, bet bent jau man efektyvu.

Kėnį lašinau savo vaikui, bet jau lašinsiu ir sau.
O tas nosies praplovimas - nemoku, bet kažkaip ir nenoriu išmokti. Nes tie visi praplovimai man kažkokie žiaurūs.

Išlindo vakare pūliniai gerklėj verysad.gif

Ačiū už patarimus.
Atsakyti
aš tai galima sakyt pasisakiau pediatrei, kad gydau homeopatiniais.Įvardinu labai bendrai-vaistinėse parduodamais (atitinkamai influcid, homeovox,...). Kaip ir tiesa-jų sudėtyse yra beveik visi vaistai, kuriuos naudoju kaip vienkomponenčius... smile.gif Ir kadangi sėkmingai išsisveiksta vaikas, tai gydytoja pakauso, apžiūri, konstatuoja kas yra, duoda keletą nurodymų ir laisvę man. Aišku, jei kokie bronchitai ar ka rimčiau būtų, tai jau nežinau kaip sukčiaus...
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 12 07, 16:59)
Padėkit merginos, atrodo rimtai įklimpau. Ne tik kosčiu (bet jau lengviau, tiesa sausas jis, bet retesnis), bet ir gerklė baisi užkilusi, ir sloga, kuri teka užpakaline sienele. Su gerkle viskas aišku man, bet ką su sloga daryti? Išpūsti nieko neišpučiu, bet tenka dažnai spjaudytis, nervina. Kas padeda esant tokiai slogai?

Ačiū labai. Labai nenoriu tų antibiotikų, nes nusipirkau, bet dar negeriu, laukiu gal su homeopatija pagerės.

Argus, pamačiau dar naujesnę žinutę. Pirma mintis buvo pažiūrėt Bryonia, bet jeigu kyla gerklė kokį kompleksą (kad ir mercurius heel), kur nuo pūlingų tinka.

QUOTE(čikibari @ 2010 12 07, 17:09)
tikriausiai buvo daug kart kalbėta  blush2.gif ką gerti nuo ausies skausmo. skauda gerklė geriu angin heel, suduria periodiškai į ausį, kol dar laikas reikia griebti jautį už ragų. kokius vaistukus nuo ausies? g.gif

Pasiskaitykit dar Phytolacca (jinai dešininė), jeigu procesas labai staigus - Belladonna (dažniausiai dešininė). Dešininė reiškia, arba smarkiau paveikta dešinė, arba prasidėjo nuo dešinės.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 07, 23:08)
Argus, pamačiau dar naujesnę žinutę. Pirma mintis buvo pažiūrėt Bryonia, bet jeigu kyla gerklė kokį kompleksą (kad ir mercurius heel), kur nuo pūlingų tinka.
Pasiskaitykit dar Phytolacca (jinai dešininė), jeigu procesas labai staigus - Belladonna (dažniausiai dešininė). Dešininė reiškia, arba smarkiau paveikta dešinė, arba prasidėjo nuo dešinės.

Keista, bet vienam šaltinyje skaičiau, kad Phytolacca dešininė, kitam, kad kairinė. g.gif
Atsakyti
Mano vaiką paskutinį kart su pūlinukais gerklėj gydė Beladona + barium carbonicum (arba merc. jod. flav. - aš šito neturėjau, todėl buvo skirtas pirmas).
Krika, Argus, o ko jūs nesiskambinat savo hom.?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 08, 09:01)
Mano vaiką paskutinį kart su pūlinukais gerklėj gydė Beladona + barium carbonicum (arba merc. jod. flav. - aš šito neturėjau, todėl buvo skirtas pirmas).
Krika, Argus, o ko jūs nesiskambinat savo hom.?

Matai, mano homeopatas gydo vaiką. Pati nedrįstu. Iš tikrųjų tai geriu ir Angelheel ir Merkurius heel. Dar išskaičiau kad esant pūlingai anginai ir balso užkimimui tinka Petroleum. Iš tikrųjų tai čia pasekmė to, kad laiku normaliai negydžiau (vaikas, MB sirgo) - kada išeidavo išgerdavau vaistus (gal porą kartų per dieną) ir dar pašaltos kojos (žiemą turiu tokią problemą - šala kojos, bet atrodo (tfu tfu tfu...) jau pagaliau nusipirkau šiltus batus).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 08 gruodžio 2010 - 08:31
QUOTE(argus @ 2010 12 08, 09:22)
Matai, mano homeopatas gydo vaiką. Pati nedrįstu. Iš tikrųjų tai geriu ir Angelheel ir Merkurius heel. Dar išskaičiau kad esant pūlingai anginai ir balso užkimimui tinka Petroleum. Iš tikrųjų tai čia pasekmė to, kad laiku normaliai negydžiau (vaikas, MB sirgo) - kada išeidavo išgerdavau vaistus (gal porą kartų per dieną) ir dar pašaltos kojos (žiemą turiu tokią problemą - šala kojos, bet atrodo (tfu tfu tfu...) jau pagaliau nusipirkau šiltus batus).

Blogai, kad nedrįsti, aš visada "prie to pačio" pasiklausiu, ką man sugert prie tam tikrų požymių ax.gif Ir visada M pasako, nei karto nebuvo, kad nepasakytų mirksiukas.gif

Merginos, ar nežinot, M jau pasveiko?

Krika, ar antibiotikai suveikė?

Renna, be reikalo nenori reabilitacinių masažų, efektas būna jau po dviejų kartų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 08 gruodžio 2010 - 12:25
QUOTE(argus @ 2010 12 08, 09:22)
Matai, mano homeopatas gydo vaiką. Pati nedrįstu.

Nedrįsdavau ir aš doh.gif kol gavau velnių nuo gyd. M, kad nesakau biggrin.gif

QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 08, 13:16)
Merginos, ar nežinot, M jau pasveiko?

Šiandien jau buvom pas M, sveikas, tik spėkit kiek žmonių doh.gif

Pasisakiau kaip vaiką gydžiau, galvojau, kad bars (kaip padiatrė pastoviai kritikuoja doh.gif ) ale nei puse žodžio nepasakė biggrin.gif Na ką čia iš tikrųjų ir sakyti, vaikas vis tiek nepasveiko lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš dabar galvoju, kur pasiskaityt apie tai, kurių homeopatinių žirnių /lašų negalima maišyt? Sūnus serga nuo užvakar vakaro, karščiuoja. Tai duodu Aconitum+Belladonna. Vakar vos vos pakimo, norėjo pradėt kosčiot. Kadangi žinau, jog nuo virusų jam paūmėja astma, duodu Drosera Hommacord į tarpus. Kosėt nustojo, jaučias puikiai, temperatūra dabar 37,2. Kyla į vakarą. Daugiau jokių simptomų. Kaip ir viskas neblogai atrodo, bet kur pasiskaityt apie tai, ko negalima maišyt?

O aš vakar pediatrei paskambinau dėl pažymos, tai pati pasakė, duokit Influcidą, ko anksčiau nebūdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 08 gruodžio 2010 - 13:10
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 08, 14:08)
O aš dabar galvoju, kur pasiskaityt apie tai, kurių homeopatinių žirnių /lašų negalima maišyt? Sūnus serga nuo užvakar vakaro, karščiuoja. Tai duodu Aconitum+Belladonna. Vakar vos vos pakimo, norėjo pradėt kosčiot. Kadangi žinau, jog nuo virusų jam paūmėja astma, duodu Drosera Hommacord į tarpus. Kosėt nustojo, jaučias puikiai, temperatūra dabar 37,2. Kyla į vakarą. Daugiau jokių simptomų. Kaip ir viskas neblogai atrodo, bet kur pasiskaityt apie tai, ko negalima maišyt?

O aš vakar pediatrei paskambinau dėl pažymos, tai pati pasakė, duokit Influcidą, ko anksčiau nebūdavo  lotuliukas.gif

Aš tik žinau, kad Sulfur ir Lycopodium yra vienas kitam antidotai.

Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 08, 12:16)
Krika, ar antibiotikai suveikė?

temparatūra nebekyla. dieną tai dieną, bet naktim nuo 24 iki 3 nakties kosėjimas blink.gif unsure.gif kartais galvoju ar neteks sulaukti apsivėmimo. kosėja šlapiai, bet kažkas trukdo pilnai atkosėti.

skambinau gyd. tai sakė išgerti antibiotikus ir atvažiuoti apžiūrai. o taip, kaip jūs siūlėt, prei antibų duoti homeopatinių - ji atsisakė.
aš pasakiau, kad pediatrė užsiminė, kad jei šie nepadės, duos antrą kursą. tai gydytoja unsure.gif sakė duos ir antrą ir trečią todėl kad realiai be pasėlio paėmimo buvo duodami antibai. tad jei vieni neveiks, duos kitus, kurie vėl neveiks, duos trečius.
bet savaitės pabaigoj baigiam antibus ir važiuosiu folio metodu pasitikrinti unsure.gif
Atsakyti