Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

Mergaitės tvarkau knygas ir kam nors gal reikia Sinelnikovo Homeopatija ne visiems? Galiu parduoti pygiai (tikiuosi moderatoriai nesupyks). Kreipkitės į AŽ.
Atsakyti
argus, knyga gal Popovo ? ar ir Sinelnikovo tokiu pavadinimu yra?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 08, 14:19)
Aš tik žinau, kad Sulfur ir Lycopodium yra vienas kitam antidotai.
Sveikit  4u.gif

Dėkoju, pasirašiau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(krika @ 2010 12 08, 14:30)
temparatūra nebekyla. dieną tai dieną, bet naktim nuo 24 iki 3 nakties kosėjimas  blink.gif  unsure.gif kartais galvoju ar neteks sulaukti apsivėmimo. kosėja šlapiai, bet kažkas trukdo pilnai atkosėti.

skambinau gyd. tai sakė išgerti antibiotikus ir atvažiuoti apžiūrai. o taip, kaip jūs siūlėt, prei antibų duoti homeopatinių - ji atsisakė.
aš pasakiau, kad pediatrė užsiminė, kad jei šie nepadės, duos antrą kursą. tai gydytoja  unsure.gif sakė duos ir antrą ir trečią todėl kad realiai be pasėlio paėmimo buvo duodami antibai. tad jei vieni neveiks, duos kitus, kurie vėl neveiks, duos trečius.
bet savaitės pabaigoj baigiam antibus ir važiuosiu folio metodu pasitikrinti  unsure.gif

krika, priduoti pasėlį su mūsų pediatrais praktiškai bergždias reikalas. Pasėlį gali mokamai priduoti tik Lornoj, atsakymą gausi po keletos dienų, kai to atsakymo ir nebereikės. doh.gif Mes pernai irgi vargom, norėjom pasėlį priduot, be šansų. Kosėdavo naktim tarp 2 ir 4, tai mums netgi termose kakavą LOR siūlė laikyti ir duoti tuo metu, nu niekas nepadėjo. Tada jau ėjom pas pulmonologą...
Laikykitės ir sveikit kaip nors 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau biggrin.gif turbūt angina mane šitaip veikia. Popovo ji.
Atsakyti
tema pastoviai paskaitau. gal kam bus aktualu. mes uzpernai vyriausiam sunui plauciu uzdegima gydant darem pozicini bronchu masaza ir shiuos mankstos pratimus. ketinom vaziuot i kelione -reikejo skubiai pasveikti. Aishku tuo paciu gerem antibijotikus, bet darant shiuos pratimus tai karkalus kibirais spjaude. labai greitai pavyko ishsivalyti abejus plaucius. gydytoja sake net sunku patiket kad per 4 dienas plauciai svarus liko.
cia aishku vyresniems vaikams ir suaugusiems, bet gal prireiks:

http://www.sveikaszm...r...&subtema=52
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 12 08, 09:22)
Matai, mano homeopatas gydo vaiką. Pati nedrįstu. Iš tikrųjų tai geriu ir Angelheel ir Merkurius heel. Dar išskaičiau kad esant pūlingai anginai ir balso užkimimui tinka Petroleum. Iš tikrųjų tai čia pasekmė to, kad laiku normaliai negydžiau (vaikas, MB sirgo) - kada išeidavo išgerdavau vaistus (gal porą kartų per dieną) ir dar pašaltos kojos (žiemą turiu tokią problemą - šala kojos, bet atrodo (tfu tfu tfu...) jau pagaliau nusipirkau šiltus batus).

kai paskutini kart buvom pas M, kaip tik po "pūlingų anginų", sakė kad eina virusas kai tonzilės atrodo lyg pūlingos, apsinešusios pūlinukais, tačiau tai ne pūlinga angina, nes ligą sukelia būtent virusas. sakė prie šio viruso tik mercurius jodatus flavus
beje liga prasideda pakimimu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ainule28: 08 gruodžio 2010 - 15:11
Ačiū, sakysiu kad nupirktų. Pabandysiu, nes mano gerklė ir taip uždegiminė, tad gali būti kad pūlinga. Nors, ką aš žinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 08 gruodžio 2010 - 15:13
Argus, parašiau skaipu, bet gal neįmačiau skaipo vardo vakar? Atsiprašau už įkyrumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 08, 13:08)
O aš dabar galvoju, kur pasiskaityt apie tai, kurių homeopatinių žirnių /lašų negalima maišyt? Sūnus serga nuo užvakar vakaro, karščiuoja. Tai duodu Aconitum+Belladonna. Vakar vos vos pakimo, norėjo pradėt kosčiot. Kadangi žinau, jog nuo virusų jam paūmėja astma, duodu Drosera Hommacord į tarpus. Kosėt nustojo, jaučias puikiai, temperatūra dabar 37,2. Kyla į vakarą. Daugiau jokių simptomų. Kaip ir viskas neblogai atrodo, bet kur pasiskaityt apie tai, ko negalima maišyt?

O aš vakar pediatrei paskambinau dėl pažymos, tai pati pasakė, duokit Influcidą, ko anksčiau nebūdavo  lotuliukas.gif

Šitie visi yra suderinami (bent Sinelnikovo knygoj neparašyta šalia nieko).

Bandau įtart, kad šitas derinys veikia tinkamai. Jeigu į vakarą prasčiau jaustųsi ar kiltų stipriau temperatūra - gali reikėti šiek tiek intensyviau kartoti dozes, t.y. ryte prireikia rečiau, vakare - dažniau.

Vaistą keisti tik tada, kai nėra gerėjimo arba būklė pradeda prastėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 08 gruodžio 2010 - 16:15
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 08, 17:15)
Šitie visi yra suderinami (bent Sinelnikovo knygoj neparašyta šalia nieko).

Bandau įtart, kad šitas derinys veikia tinkamai. Jeigu į vakarą prasčiau jaustųsi ar kiltų stipriau temperatūra - gali reikėti šiek tiek intensyviau kartoti dozes, t.y. ryte prireikia rečiau, vakare - dažniau.

Vaistą keisti tik tada, kai nėra gerėjimo arba būklė pradeda prastėti.

Dėkoju Obouliausia 4u.gif

Dėl visa ko lekiu nusipirkt ir aš Merc.jod.fl. Neaišku, kas čia išlįst dar gali.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 08, 13:30)
temparatūra nebekyla. dieną tai dieną, bet naktim nuo 24 iki 3 nakties kosėjimas  blink.gif  unsure.gif kartais galvoju ar neteks sulaukti apsivėmimo. kosėja šlapiai, bet kažkas trukdo pilnai atkosėti.

skambinau gyd. tai sakė išgerti antibiotikus ir atvažiuoti apžiūrai. o taip, kaip jūs siūlėt, prei antibų duoti homeopatinių - ji atsisakė.
aš pasakiau, kad pediatrė užsiminė, kad jei šie nepadės, duos antrą kursą. tai gydytoja  unsure.gif sakė duos ir antrą ir trečią todėl kad realiai be pasėlio paėmimo buvo duodami antibai. tad jei vieni neveiks, duos kitus, kurie vėl neveiks, duos trečius.
bet savaitės pabaigoj baigiam antibus ir važiuosiu folio metodu pasitikrinti  unsure.gif

Kosulys 1-3 val nakties - Arsenicumas.
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 07, 16:54)
dažniausiai tenka po 2-3 kartus, bet kartais po 1 x d.

aciu wub.gif man tikrai vertinga info smile.gif

o dar norejau visu paklausti, ar nera reikalavimu tarai (laikyti homeopatiniams vaistams), ir kas kokioje dezuteje laikote? ax.gif
Atsakyti