QUOTE(Lotynė @ 2010 12 15, 12:36)
Panašiausia, kad perėjo į bakterinę fazę. Aišku geriausiai parodytų kraujas, bet pagal aprašymą panašu, kad bakterinis uždegimas...
padarėm kraujo tyrimą, bet atsakymas tik rytoj
antibus jau sudaviau....
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 15, 12:47)
Man irgi į bakterinę panašu, tuo labiau, kad tik persirgęs. Nepergyvenk, viską padarei teisingai. Aš manau, irgi būčiau palūžus, tuo labiau, kad vaikas dar mažiukas, pernelyg eksperimentuot negali. Viskas susitvarkys, o be to, jei bakterinės kilmės infekcija, tai antibai labai greitai viską sutvarkys. Tik paskui būtinai imuninę sistemą reikia pastiprinti, be gerųjų bakterijų gal kokių spanguolių paduoti su medučiu, jei nealergiškas, gal žiedadulkių... Kad negalima duoti žuvų taukų, kol serga, turbūt žinai?
Mamytės, kaip mažiesiems stiprinate imuninę sistemą? Gal kokių stebuklingų homeopatinių preparatų žinote?
gyd. M atsiliepė... jau buvau sudavus antibus, bet būklė vaiko labai bloga, tai duosiu dar ką jis paskyrė - Mercurius iodatus fl.+Belladonna+ Kalium bich
Mano vaikas baisus alergiukas, medaus duoti nerizikuosiu, žuvies taukams alergiškas
Imunitetui stiprinti turim tuos lašiukus kur M paskira, bet mes jų nespėjam dorai pagerti, nes pastoviai sergam, tai poveikio negaliu pasakyti...
QUOTE(argus @ 2010 12 15, 13:01)
Nepergyvenk, be antibiotikų čia niekaip, čia bakterinis, tad reikalas labai rimtas.
Ačiū

manau, kad teisingai pasielgiau, negaliu daugiau kankinti vaiko; Tik kraupu, kai vaikas neturėdamas dar metukų geria trečius antibus