Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

lauke mažoji įkritusi į pusnį murgdėsi, kol išsigando ir pradėjo bliauti. šiandien užkimimas doh.gif unsure.gif kas tinka tokiu atveju? pediatrė nematė nieko ypatingo gerklėj.
phytolaca?
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 12 13, 20:29)
Sveikutės mergaitės smile.gif Man šiandien jau normali temperatūra ir pūlių bei apnašų labai stipriai sumažėjo. Gydžiausi su Merc. jodatum flavus+oscilo+beladona bei merkuriusheel. Aišku dar antibiotikus gėriau.

Bet mano vaikas ir pasigavo virusą. Vakar pajutau kad turi temperatūros, pamatavus buvo 37.4. Sudavus oscilo nukrito. Kaip suprantu čia jis pasidarbavo. Gal ištrauks jis kad jau reaguoja organizmas į jį.

Ačiū merginoms už supratimą ir pagalbą smile.gif

Ačiū Besijuokianti už rūpinimąsi, bet jau rašiau smile.gif Tik va vaikas neramina - šiandien vis dar iki 37,0 pakilo. Niekuo nesiskundžia, na gal pakosčioja kelis kartus per dieną. Net ir ta sloga baigėsi. Tik temperatūra. Girdau oscilo. Na bet šiandien trečia diena, tad gal... Būt uždegimas, nenukristų jam iki 35,8 o laikytųs vos ne visą laiką tie 37.0. Tad manau kad tai virusas. Ryt jie bus, vesiu pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 14, 17:43)
lauke mažoji įkritusi į pusnį murgdėsi, kol išsigando ir pradėjo bliauti. šiandien užkimimas  doh.gif  unsure.gif kas tinka tokiu atveju? pediatrė nematė nieko ypatingo gerklėj.
phytolaca?

Pažiūrėk, gal Aconitum (buvo išgąstis ir šaltis). Jis kartais nebūna staigiai šaunantis su temperatūra. Nosis bėga? Arba tiesiog Homeovox.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 14, 20:34)
Pažiūrėk, gal Aconitum (buvo išgąstis ir šaltis). Jis kartais nebūna staigiai šaunantis su temperatūra. Nosis bėga? Arba tiesiog Homeovox.

jokios temperatūros, jokios slogos, jokios gerklės paraudimo. bet jaučiu pakimimą.

ačiū, Obuoliausia 4u.gif
Atsakyti
Lotynei ačiū už droseros ir tartephedreel kokteiliuko receptą lotuliukas.gif puikiai mano didžkį ištraukė 4u.gif

bet va mažasis kai davė, tai davė doh.gif tempa 39, paracetamolis numuša vos kelias dalis, akys užpuliavusios, gerklė raudona, kosulys baisulinis.... palūžau, gavo pirmą doze antibų doh.gif bandžiau tris savaites tempri su homeopatiniais ir homeopato pagalba - šeštadienį buvo sveikut sveikutėlis, nei karkalų nei kosulio, o kai atkrito su triguba jėga doh.gif

Bandžiau homeopatui skambint, tel.išjungtas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 15, 10:04)
jokios temperatūros, jokios slogos, jokios gerklės paraudimo. bet jaučiu pakimimą.

ačiū, Obuoliausia  4u.gif

Maniškiam gerai būdavo Arum triphyllum nuo užkimimų, kai lauke prisišūkaudavo
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 15, 10:25)
bet va mažasis kai davė, tai davė  doh.gif  tempa 39, paracetamolis numuša vos kelias dalis, akys užpuliavusios, gerklė raudona, kosulys baisulinis.... palūžau, gavo pirmą doze antibų doh.gif bandžiau tris savaites tempri su homeopatiniais ir homeopato pagalba - šeštadienį buvo sveikut sveikutėlis, nei karkalų nei kosulio, o kai atkrito su triguba jėga  doh.gif

Panašiausia, kad perėjo į bakterinę fazę. Aišku geriausiai parodytų kraujas, bet pagal aprašymą panašu, kad bakterinis uždegimas...
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 15, 11:25)
Lotynei ačiū už droseros ir tartephedreel kokteiliuko receptą  lotuliukas.gif  puikiai mano didžkį ištraukė  4u.gif

bet va mažasis kai davė, tai davė  doh.gif  tempa 39, paracetamolis numuša vos kelias dalis, akys užpuliavusios, gerklė raudona, kosulys baisulinis.... palūžau, gavo pirmą doze antibų doh.gif bandžiau tris savaites tempri su homeopatiniais ir homeopato pagalba - šeštadienį buvo sveikut sveikutėlis, nei karkalų nei kosulio, o kai atkrito su triguba jėga  doh.gif

Bandžiau homeopatui skambint, tel.išjungtas  doh.gif

Man irgi į bakterinę panašu, tuo labiau, kad tik persirgęs. Nepergyvenk, viską padarei teisingai. Aš manau, irgi būčiau palūžus, tuo labiau, kad vaikas dar mažiukas, pernelyg eksperimentuot negali. Viskas susitvarkys, o be to, jei bakterinės kilmės infekcija, tai antibai labai greitai viską sutvarkys. Tik paskui būtinai imuninę sistemą reikia pastiprinti, be gerųjų bakterijų gal kokių spanguolių paduoti su medučiu, jei nealergiškas, gal žiedadulkių... Kad negalima duoti žuvų taukų, kol serga, turbūt žinai?

Mamytės, kaip mažiesiems stiprinate imuninę sistemą? Gal kokių stebuklingų homeopatinių preparatų žinote?
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 12 15, 11:25)
Lotynei ačiū už droseros ir tartephedreel kokteiliuko receptą  lotuliukas.gif  puikiai mano didžkį ištraukė  4u.gif

Bandžiau homeopatui skambint, tel.išjungtas  doh.gif

Nepergyvenk, be antibiotikų čia niekaip, čia bakterinis, tad reikalas labai rimtas.
Atsakyti
QUOTE(Lotynė @ 2010 12 15, 12:36)
Panašiausia, kad perėjo į bakterinę fazę. Aišku geriausiai parodytų kraujas, bet pagal aprašymą panašu, kad bakterinis uždegimas...

padarėm kraujo tyrimą, bet atsakymas tik rytoj doh.gif
antibus jau sudaviau....

QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 15, 12:47)
Man irgi į bakterinę panašu, tuo labiau, kad tik persirgęs. Nepergyvenk, viską padarei teisingai. Aš manau, irgi būčiau palūžus, tuo labiau, kad vaikas dar mažiukas, pernelyg eksperimentuot negali. Viskas susitvarkys, o be to, jei bakterinės kilmės infekcija, tai antibai labai greitai viską sutvarkys. Tik paskui būtinai imuninę sistemą reikia pastiprinti, be gerųjų bakterijų gal kokių spanguolių paduoti su medučiu, jei nealergiškas, gal žiedadulkių... Kad negalima duoti žuvų taukų, kol serga, turbūt žinai?

Mamytės, kaip mažiesiems stiprinate imuninę sistemą? Gal kokių stebuklingų homeopatinių preparatų žinote?

gyd. M atsiliepė... jau buvau sudavus antibus, bet būklė vaiko labai bloga, tai duosiu dar ką jis paskyrė - Mercurius iodatus fl.+Belladonna+ Kalium bich

Mano vaikas baisus alergiukas, medaus duoti nerizikuosiu, žuvies taukams alergiškas doh.gif
Imunitetui stiprinti turim tuos lašiukus kur M paskira, bet mes jų nespėjam dorai pagerti, nes pastoviai sergam, tai poveikio negaliu pasakyti...

QUOTE(argus @ 2010 12 15, 13:01)
Nepergyvenk, be antibiotikų čia niekaip, čia bakterinis, tad reikalas labai rimtas.

Ačiū 4u.gif manau, kad teisingai pasielgiau, negaliu daugiau kankinti vaiko; Tik kraupu, kai vaikas neturėdamas dar metukų geria trečius antibus doh.gif
Atsakyti
Nepamiršk tik, kad jei kraujas paimtas po antibiotikų sudavimo, atsakymas nebebus labai tikslus.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 12 15, 10:47)
Maniškiam gerai būdavo Arum triphyllum nuo užkimimų, kai lauke prisišūkaudavo

šits visai negirdėtas.

na ką, su tais antibais kaip būna. mažoji sugėrė dozę antibijotikų - kosulys liko. pediatrė pasidžiaugė, kad kažkas yra, bet karkalų nebesigirdi. galvoju džiaukis džiaukis, aš juk sekančią dieną po antibijotikų homeopatiją duoti pradėjau (norėjau parašyti "kišti" bet kažkaip prei tokių vaistų nesirašo lotuliukas.gif ). o vyresnioji su tracheitu - išgėrė antibus. pediatrės akys stačios blink.gif kaip čia taip ji dar kosti, juk po 2 tablečių viską nuimti turėjo.

va jums ir antibijotikai unsure.gif
Atsakyti