gal kas gerete zirniukus SULFUR, taip ir nesupratau nuo ko konkreciai jie, skundziausi del slogos, gerkles, kosuliu...
Renna, prie virusinio konjunktyvito, musu gyd. skyre - Oculoheel tabletes (1/2 tab - 4xd) + Oculoheel lasiukai (tableciu ir lasiuku sudetis visiskai skiriasi) + Pulsatila (mes gereme Coryzalia, nes neturejom pulsatilos, o ten sudety buvo), veliau dadejo Engystol (1/2 tab 1kart vakare)- akytes praejo, liko uzsitesus sloga, pakeite gydyma i Pulsatila+Kalium bichromicum+Silicea
dabar labai siaucia tas akiu virusas

Sveikutės mergaitės
Man šiandien jau normali temperatūra ir pūlių bei apnašų labai stipriai sumažėjo. Gydžiausi su Merc. jodatum flavus+oscilo+beladona bei merkuriusheel. Aišku dar antibiotikus gėriau.
Bet mano vaikas ir pasigavo virusą. Vakar pajutau kad turi temperatūros, pamatavus buvo 37.4. Sudavus oscilo nukrito. Kaip suprantu čia jis pasidarbavo. Gal ištrauks jis kad jau reaguoja organizmas į jį.
Ačiū merginoms už supratimą ir pagalbą

Bet mano vaikas ir pasigavo virusą. Vakar pajutau kad turi temperatūros, pamatavus buvo 37.4. Sudavus oscilo nukrito. Kaip suprantu čia jis pasidarbavo. Gal ištrauks jis kad jau reaguoja organizmas į jį.
Ačiū merginoms už supratimą ir pagalbą

QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 13, 15:39)
O be Alium Cepos nieko daugiau neturi nuo slogos?
Beje, iš kur žinai, kad jie antidotai?
Man irgi labai reikėtų apie antidotus paskaityt....
Pulsatillos, jei gerai pamenu, neturi? Beje, mums M dažnai prie slogos Silicea prirašydavo. Nors Silicea daugiau prie gelsvos, žalsvos ar užsitęsusios slogos.
Beje, iš kur žinai, kad jie antidotai?

Pulsatillos, jei gerai pamenu, neturi? Beje, mums M dažnai prie slogos Silicea prirašydavo. Nors Silicea daugiau prie gelsvos, žalsvos ar užsitęsusios slogos.
Paskaičiau knygoj (rus. Homeopatija vaikams) kad jie vienas kitam antidotai.
Nuo uzsitesusios slogos man M buvo skyres:
Mercurius+Kalium bichromicum+Hepar sulfuris
Gal kam prireiks

Pulsatila turiu (jau greit visą vaistinę namie turėsiu)
Kristinuk, tu viską žinai

Iš pradžių kai pakosėdavo retkarčiai - daviau pora dienų stodalio, vėliau kosulys įsismarkavo - nepadėjo nei Bryonia, nei Ipecacuanha, ir dabar kokteiuliuką Lotynės pasiūlytą Tartephedreel+Droserra Homacord sudaviau kas 15 min (jau penkis kartus), bet poveikis labai mažas - nebežinau ar toliau tuo pačiu kokteiliu girdyt su didesniais tarpais

Šiandien per pietus nebeiškenčiau, daviau netgi Ventolino - nesuveikė

Prieš porą mėn. M telefonu buvo skyręs Sulfur nuo sauso varginančio kosulio, bet man labai nepatiko, kad per vieną dieną visa infekcija nukeliavo į bronchus - ilgai vėliau valėm karkalus

QUOTE(nelli @ 2010 12 13, 17:35)
Renna, prie virusinio konjunktyvito, musu gyd. skyre - Oculoheel tabletes (1/2 tab - 4xd) + Oculoheel lasiukai (tableciu ir lasiuku sudetis visiskai skiriasi) + Pulsatila (mes gereme Coryzalia, nes neturejom pulsatilos, o ten sudety buvo), veliau dadejo Engystol (1/2 tab 1kart vakare)- akytes praejo, liko uzsitesus sloga, pakeite gydyma i Pulsatila+Kalium bichromicum+Silicea

Ačiū Nelli, didžiajam lašiukai + belladonna puikiai suveikė, šiandien akytės sveikos, dabar gydom nežmonišką sausą kosulį

Užsikėrė šiandien mažasis (nors saugojau, patalynę, rankšluoščius keičiau, rankas plovėm visi kokį tūkstantį kartų

Bet kaip Obuoliausia patarė - lašinom tikrai dažniau nei 3 kart per dieną

Renna,
tikrai nežinau aš visko, kur jau ten... kaip žinia, mums Drosera Hommacord labai gerai veikia. Gal per anksti tikiesi rezultato? (kaip ir aš, beje
) Dar gerai Husteel lašai suveikia prie sauso kosulio.
Pavarčiau savo užrašus - kai buvo sausas kosulys (bet iš bronchų), sloga ir temperatūra, tai gavom Mercurius Solubilis+Oscilo+Belladonna - visko po 7 žirnelius. Paskui gydymo tęsimui, kai kosulys truputį sušlapo, bet nedaug, (nes mano vaikui niekada nesušlampa taip, kaip kitiems) gavom Kalium bichromicum+Bronchograna po 7 žirnelius 5 kart dienoj. Aš manyčiau, bandyk rytoj tarp 9.30 ir 10.00 pasiskambint M. Būk atkakli, tikrai turėtų pakelt
O jūs inhaliacijų nedarote? Gal inhaliatorių turit? Žinai, prie tokių ale astminių kosulių tai tikrai labai geras dalykas... Vaikai mažiukai dar, tikrai pravers tas daiktas. Mes turime, tai ir kaimynai skolinasi
tikrai nežinau aš visko, kur jau ten... kaip žinia, mums Drosera Hommacord labai gerai veikia. Gal per anksti tikiesi rezultato? (kaip ir aš, beje

Pavarčiau savo užrašus - kai buvo sausas kosulys (bet iš bronchų), sloga ir temperatūra, tai gavom Mercurius Solubilis+Oscilo+Belladonna - visko po 7 žirnelius. Paskui gydymo tęsimui, kai kosulys truputį sušlapo, bet nedaug, (nes mano vaikui niekada nesušlampa taip, kaip kitiems) gavom Kalium bichromicum+Bronchograna po 7 žirnelius 5 kart dienoj. Aš manyčiau, bandyk rytoj tarp 9.30 ir 10.00 pasiskambint M. Būk atkakli, tikrai turėtų pakelt

O jūs inhaliacijų nedarote? Gal inhaliatorių turit? Žinai, prie tokių ale astminių kosulių tai tikrai labai geras dalykas... Vaikai mažiukai dar, tikrai pravers tas daiktas. Mes turime, tai ir kaimynai skolinasi

dukra prie tracheinio kosulio gavo Phosphorą. buvo paskirtas telefonu, bet folio metodu patvirtino, kad jis tinka. bet čia gal jai, asmeniškai?

Phosphor dar būdingas spaudimas ties adomo obuoliu
Renna, Sticta, Spongia, Luffa pamėgink pasiskaityt. Čia sausiem (kiek supratau, toks šiuo metu yra).

Renna, Sticta, Spongia, Luffa pamėgink pasiskaityt. Čia sausiem (kiek supratau, toks šiuo metu yra).
Ar lankotės kas nors čia? http://www.homeopat....odas/sudzok.htm
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 13, 23:05)
Renna,
) Dar gerai Husteel lašai suveikia prie sauso kosulio.

Kristinuk, ačiū

žinok, ale tikrai gal tos kantrybės nėra

O inhaliatorių turim jau seniai, jo dėka daug kartų antibų išvengėm, dar kai homeopatiniais vaistai nesigydėm

Reikia man dar apie tuos Bronchogranus ir Astmogranus pasiskaityt

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 13, 23:54)
Stictos ir Luffos neturiu, bet Spongia man suveikia visuomet puikiai, bandau duot vaikams - neveikia

Aš truputį anksčiau domėjaus Su -Džok, slogą įveikėme lengvai, bet yra niuansas - mano mažoji pipirus nulupinėja, sūnus irgi dar nelabai pripažįsta, nors ir nakčiai
Mes darydavome Strielnikovos mankštą nuo ilgalaikių kosulių (buvom gavę kompaktą iš Besijuokiančios). Dabar jau aptingę esam, nebedarom arba darom tik tada, kai kosėti pradeda vaikas.
Renna, džiugu girdėt
Tą Drosera-hommacord arčiau pasidėk, mūsų vaikučiai panašiai serga, aš kol kas juom džiaugiuos. Dar ir kokteiliuką užsirašysiu. O šiaip tai labai jau greitai jums suveikė, man tai po kokių 2 jų parų suveikia. Astmograną aš šiaip sūnui duodu, profilaktiškai, kai neserga, nes jis nei iš šio, nei iš to kosėti gali pradėti.
Pas pulmonologą tai diagnozės patvirtinimui. O gydymas visiems vienodas prie astmos - Singulaire kramtomosios tabletės kas vakarą, Ventolin ir Flixotide. Flixotide tikrai nepatarčiau, jis hormoninis. Tiesa, dar gausite tarpinę vaistams sukvėpuoti, vat čia tai irgi labai geras daiktas. Beje, aš pas tą pulmonologę, kur rašiau, ėjau su kosėjančiu vaiku, taip ir sakiau jai, kad pas mus nebūna kitaip. Tai dar ir geriau, nes jinai paklausė jo plaučių, apžiūrėjo.

Mes darydavome Strielnikovos mankštą nuo ilgalaikių kosulių (buvom gavę kompaktą iš Besijuokiančios). Dabar jau aptingę esam, nebedarom arba darom tik tada, kai kosėti pradeda vaikas.
Renna, džiugu girdėt

Pas pulmonologą tai diagnozės patvirtinimui. O gydymas visiems vienodas prie astmos - Singulaire kramtomosios tabletės kas vakarą, Ventolin ir Flixotide. Flixotide tikrai nepatarčiau, jis hormoninis. Tiesa, dar gausite tarpinę vaistams sukvėpuoti, vat čia tai irgi labai geras daiktas. Beje, aš pas tą pulmonologę, kur rašiau, ėjau su kosėjančiu vaiku, taip ir sakiau jai, kad pas mus nebūna kitaip. Tai dar ir geriau, nes jinai paklausė jo plaučių, apžiūrėjo.
Mano mažiukas nuo vakar vakaro, nuo įsismarkavusio kosuliuko su spazmais gauna Phosphor. Panašu, kad šiandien tikrai geriau. Turėjom dar atsargai pasilikę Spongia variantą...