Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Casual @ 2010 12 31, 00:05)
Obuoliausia, kaip nusimanantis zmogus, tu man pasakyk Sulfur ir Hepar Sulfuris tai du skirtingi vaistai????  itariu kad sunui duodu kazka ne ta  g.gif  blush2.gif

QUOTE(nikofija @ 2010 12 31, 00:23)
Nors aš ne obuoliausia, bet galiu pasakyti, kad tai du skirtingi vaistai. Hepar sulfuris yra kepėsiai, o Sulphur yra siera.  ax.gif

aga ax.gif Homeopathyandmore.com yra aiškiai paveiksliukai šalia kiekvieno aprašymo sudėti, su apibūdinimu materialios medžiagos. Čia tokiem gabiem kaip aš lotuliukas.gif , nes labai lengva paskui asociacijas mintyse sudarinėt pagal paveikslus.
Atsakyti
O gydytojas nepaaiškino? Ar pati mėginat atitaikyt? Kokio amžiaus žmogus? Lėtinis negalavimas ar ūmus?

Bendra taisyklė: žirniukų kiek metų, max. 10 ar 9 (suaugusiajam). Ūminiu atveju dažniausiai galima kas 15 min., lėtiniu geriau pasitarti su homeopatu (jeigu nėra galimybių, teks pačiai atidžiai stebėt). Aš įprastai ne ūmiu atveju duodu įvairiai (2/3/5 žirnius) kartą per dieną.
Laikyti atokiai nuo el. šaltinių.
Kūdikiams geriau tirpinti vandenyje, maišant plastikiniu šaukšteliu prieš kiekvieną gėrimą.

Chamomilla tikriausiai kūdikiui. ax.gif Jeigu kalasi dantys, patarčiau ištirpinti keliuose gurkšniuose vandens ir girdyti plastikiniu šaukšteliu, kai vėl darosi nerimastingas. Chamomilla taip pat turi reguliuoti ir vidurius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 31 gruodžio 2010 - 00:57
gal kas galit priminti, temoje neseniai buvo minimas receptukas praeitų metų kiaulių gripui pagal M. Perskaičiau visą temą, bet neberadau
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 31, 00:56)
Patariu kreiptis į Helenee (lankosi katininkų forume). Iš jos savo laiku aš gavau daug informacijos homeopatijos tema ir esu laabai už tai dėkinga  ax.gif  Ji tikrai buvo kažką minėjus, tik nerandu konkrečios temos.

Ačiū, bandysiu ieškoti, nors nuo neuro irgi atrodo ramesnė.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 12 31, 10:36)
gal kas galit priminti, temoje neseniai buvo minimas receptukas praeitų metų kiaulių gripui pagal M. Perskaičiau visą temą, bet neberadau

Gelsemium pernai labai padėdavo( tik netinka kartu su Belladonna),Rhus tox.( mažina virulentiškumą), Bryonia, kadangi pandeminis gripas ėjo su kosuliais, Ferrum Phosphoricum( palengvina organų aprūpinimą deguonimi, tame tarpe ir smegenų ir padeda pasveikti),oscilo. Daugiau pagal simptomus.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 12 31, 10:05)
Gelsemium pernai labai padėdavo( tik netinka kartu su Belladonna),Rhus tox.( mažina virulentiškumą), Bryonia, kadangi pandeminis gripas ėjo su kosuliais, Ferrum Phosphoricum( palengvina organų aprūpinimą deguonimi, tame tarpe ir smegenų ir padeda pasveikti),oscilo. Daugiau pagal simptomus.

Dėkui, šitų ir ieškojau
Atsakyti
Aciu merginos uz atsakyma. verysad.gif patvirtinot mano abejones. visa savaite ne tuos zirniukus sunui daviau unsure.gif ...........

o maziui irgi kazkas prikibo.... Temperaturos nera, gerklyte vos vos, nosiuke nebega, net kostelna tik 2-3 kartus. Bet uzkimes (tas uzkimimas toks skardus lyg koks vamzdis garsiakalbinis butu i kvepavimo takus istatytas), kazkur giliai girdisi gargaliuojantys snargliai, nesugeba atkoseti, visa nakti praūžė (net nemoku ivardinti - toks garsas buna jei puti ora i tuschia buteli- toks kaip su aidu uzimas....)
neisivaizduoju ka suduoti , net nesugalvoju pagal kokius simptomus ieshkotis, kaip ivardinti tai kas yra....
visas nubales, antra diena nieko nevalgo, irzlus ir ishtisai nori man ant keliu sedet.... keturmetis....

kas tiktu atsikosejimui? gal kazkas ka panashaus turejot ir patartumet?? ax.gif
Atsakyti
Merginos, reikia pagalbos!

Vaikas susirgo pirmad, vakar jau kaip ir apysveikis buvo, siandien tempa vel 37.7, kosti, sloga, gulineja, visas neliksmas, rausvos akys, pabales, kartais vis skundziasi pilvo skausmais. M antrad. liepe duot Pyrogran+Merc.jod.fl+Kalium Bichromicum. Bet, matyt, nepadeda. Siandien bandziau skambintis vel, bet M pats susirges.
Kas ka patartumete? Kazkaip man nesa, kad artejam prie bakterines komplikacijos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristinukas: 31 gruodžio 2010 - 10:57
QUOTE(Kristinukas @ 2010 12 31, 11:56)
bet M pats susirges.

unsure.gif na va, uz tai ir as neprisiskambinau....
tai kai p[rimarmalinsiu ko nors "savo nuoziura" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 12 30, 18:49)
Reikėtų pasiskaityti kas labiausiai tinka. Man tai gydytoja sakė, kad tirpinant nėra labai svarbu kokia potencija, nes tirpinti veikia švelniau.  200( kai neturiu mažesnės) paprastai prie ūmių susirgimų duodu pora kartų pirmą dieną ir dar 1-2 kart kitą dieną. Daugiau kažkaip  schmoll.gif . O 30 tai manau, galima dažniau. Be to sakė dar, kad tirpinant galima pradžioje gerti kai dar neištirpę pilnai, po to, kai ištirpę( žodžiu nesistengti iki galo iš karto ištirpinti), nes taip gausis skirtinga kažkiek potencija.

kuo daugiau skaitau, tuo labiau suprantu, kad man reikia į 1-ąją homeopatijos mokyklos klasę hihihi.gif
Maniau, kad didelės potencijos skiriamos lėtiniams, įsisenėjusioms ligoms gydyti, o mažų potencijų - ūminėms. Ar aš ne taip supratau nikofijos parašymą g.gif
Atsakyti
Panos, baikit su tom bakterijom gastindis ir viena kita gasdint. Sergant yra normalu kosėt iki 5 savaičių. Kadangi mes su BA ne vieną pulmonologą esam aplankę, tai čia jų tokios nuomonės. Sudirgsta gleivinės, ir kol atsistato jos dirglios ir jautrios būna, todėl galimi ir kosuliai.
O turint alwrgijas taigi įsijungia tuoj pat ir alerginiai procesai,kas vėlgi praiilgina sirgimą.
Nežinau maniškės jei nemerdėja, nesvarbu kiek sirgtų niekad nepuolu gasdintis tom komplikacijom. Jei nesidaro nesamones, savaite sigrt yra visai normalu. Gi net elemantariausia sloga savaite tesias.
O pilvo skausmai ar pykinimai panašu, kad šiųmetinio gripo požymis. Mes su vyru po vaikų apsirgom, tai vienokie ar kitokie virškinimo sutrikimai yra. Tempos iš keturių namiškių 2, sloga iš 4 - trims, virškinimo sutrikimai visiems reiškiasi, nors nelabai ūmiai, galvos skausmai taip pat visiems. Pradėjau galvot gal Gelsemiumas su Oscilo čia teisingiausias vaistas. Nors vaikai jau pasveiko su Lycopodiumu, hepar sulfuriu ir Beladona.
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2010 12 31, 12:47)
kuo daugiau skaitau, tuo labiau suprantu, kad man reikia į 1-ąją homeopatijos mokyklos klasę hihihi.gif
Maniau, kad didelės potencijos skiriamos lėtiniams, įsisenėjusioms ligoms gydyti, o mažų potencijų - ūminėms. Ar aš ne taip supratau nikofijos parašymą g.gif

Taip ir yra, aukštos potencijos lėtiniams susirgimamas, betgi pas jus čia forume ir prisiskaičiau, kad gydytojai aukštas skiria prie ūmių susirgimų. Ir pati taip pradėjau daryti,kai padėtis sunki, gripas pavyzdžiui. Dar kažkuri rašė, kad kartais aukšta, kartais žema geriau suveikia, reikia individualiai žiūrėt. Be to kirkė sakė, kad tik aukštas turi. Kiek žinau, aukštas vartojant dažniau, geriau tirpinti.
Atsakyti