Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 01, 23:17)
Su chronisku sinusitu - apie Silicea paziurek,
su 39 tempa ir pilvo skausmais - bus siumetinis virusas (mano vaikui irgi tas pats, ka daviau, jau matei, kitos mamos gyde kitaip, cia per pora puslapiu pasiskaityk)
trecias vaikas - pasiziurek apie Drosera Hommacord, Sticta, Spongia, Homeovoxa (per mazai simptomu - sunku pasakyt, maniskis kai astmininkas, jam daznai tokie simptomai buna)
Prie gerkles as pati geriau Mercurius jodatus flavus+Belladonna+ Oscilo. Man irgi prasidejo nuo skausmo, suveike
Del herpeso tai sitiek prirasyta buvo, keista, kad nieks neiveikia... O kurioj vietoj prie akies? Jei ne per daug arti, gal spirituku patepk, man kai ant skruosto issoksta, tai padeda, sustabdo plitima.

Kristinukai- aciu uz pagalba - kapstomes. Su tuo sinusitu jau nuo vasaros kovojam (su M konsultacijom)- turiu vilti anksciau ar veliau iveikt - ishmeginta jau ohoho kiek visko , iskaitant ir Silicea ax.gif
su tuo 39+pilvas taip irgi manau kad virusinis, skaiciau temoje ka duodat, pati pagal simptomus testavau , sudaviau Nux vomica+berberi+ occilocco.., ir dar pradzioj pirma antigripino kompleksa. nuo vakar zenklaus gerejimo nebuvo, prisiprashe paracetamolio tabletes- krito temperatura zaibishkai (kaip zaibishkai buvo ir pakilus), kol kas nekyla - sriubciojam homeopatinius toliau.... tikiuosi chemijos nebeprireiks...
Kimuliui daviau homeovox- is duslaus kimimo (labiau virshuj) perejo i toki atvira skardu aidinti kimima su tokiu jausmu kad platus vamzdis kvepavimo takuose iki padu butu(visa nakti "prakrioke" kvepuodamas). perejom prie Tartephedreel ir Phosphorus +garinimai ir Rezorbano tepalas- grizom i pirmine bukle, bet lyg kiek atsikosejimo girdisi... g.gif

herpesas varo i pasiutima su tuo nesibaigimu, tik pradeda vienoj vietoj nykt- is karto kalasi kitoj g.gif (virshutinis akies vokas- zando vidus, liezuvis, dantenos, apatinis akies vokas, vel apatinis vokas kitoj pusej) Akies vokas kencia baisiai -bijau kad liks melyni randai.... spirito toj vietoj nelabai uzdesi.... bandau Sulphur ir tinima nuimineju su Traumelio tepalu - nes visas paakys sutines net . Galvoju gal kas kokia ideja duotu atsizvelgiant i tai, kad viskas (visi herpesai) DESHINEJ puseje g.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 01, 22:50)
Klausimas dar - atrodo nebepykina. Bet skrandį labai degina - turbūt sukilęs rūgštingumas. Kas padėtų?

Savo konspektuose radau parašyta,kad Veratrum homaccord kartais padeda nuo padidėjusio rūgštingumo.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2011 01 01, 21:50)
Klausimas dar - atrodo nebepykina. Bet skrandį labai degina - turbūt sukilęs rūgštingumas. Kas padėtų?

Natrium phosphoricum tikriausiai neturi... Mėgink pašildyti pieno ir įpilt sodos ph34r.gif Pramuša neblogai, tik skonis nefantastika.

Casual, randu, kad "dešininis" herpes yra Mercurius solubilis

http://health.hpathy...atment-cure.asp

Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 01, 23:17)
Papildyta:
na, argus, cia viskas per ta sveika gyvenimo buda...  Dabar grybu nebegali valgyt...  biggrin.gif  Juokauju, aisku... As pati valgau pagrinde troskinta maista, tai man kokia svente ne nemie yra kryzius - arba skrandzio skausmai ir meteorizmas paskui, arba bunu alkana  blush2.gif Cipsa jei suvalgydavau anksciau, tai ryte jausdavau skoni burnoj ir pykinima, o stai mano vyras kepsnius i abu zandus gali valgyt (namie nevalgo - as negaminu taip), bet cipsu prisiperka sau, alum uzgeria, ir jam nieko, gyvenime skrandis nera skaudejes. Vat taip stai...

Valgysiu grybus, bet kai pasveiksiu galutinai. Iš tikrųjų aš jau dabar šaldytuvą patuštinčiau biggrin.gif. Visos bėdos per degtinę. Šiaip alkoholio nevartoju, bet būna kartą per metus ar du kad kablys įsminga smile.gif. Iš tikrųjų man daug ir nereikia - savo bačką jau išgėriau. Dabar ilgai negersiu - vėl kokius 1,5 metus.

Neturiu, bet įtariu teks nusipirkti. O pieno namuose pas mus retai labai būna - negeriam mes jo, aš tik jogurtą pasidarau. Ačiū Obuoliausia smile.gif

Vat ir šventės. Šiaip nesigiriant, bet sveikuoliškas maistas turbūt duoda savo - jau kelintą kartą pastebiu, kad tiek virusams žarnyno siaučiant, tiek va apsinuodijus aš greičiau atsistatau (mano vaikas ir tas greit gana atsistato) (tfu tfu tfu...) nors turim problemų su žarnynu nei MB (o jis megėjas šlamšto ir kt. pavalgyti kas nelabai pavalgyti, tik namie valgo kas paruošta).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 01 sausio 2011 - 23:08
Kadangi iš homeopatijos nieko neturėjau, tai Smectos daviau - padėjo. Skrandžio nebedegino ir rūgštis sumažėjo.
Atsakyti
Sveikos,

Gal patarsite kaip dozuoti (po kiek zirniuku) Oscilo 3 metu vaikui ligos atveju?
Atsakyti
QUOTE(Aleksa77 @ 2011 01 02, 13:31)
Sveikos,

Gal patarsite kaip dozuoti (po kiek zirniuku) Oscilo 3 metu vaikui ligos atveju?

Tikslinga pradėti per pirmas 2 paras, kai simptomai panašūs į gripo.
Galimi du būdai: ištirpinti tą tūbelę geroj stiklinėj vandens ir girdyti dažnai (mažiausias intervalas 15 min.) per dieną.
Arba po 2-3 žirniukus, dažnumas irgi toks pat.
Jeigu veikia, postūmis turi būti per 2-3 val.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 01, 21:07)
antras- 39 temperatura ir pilvo skausmai

pas mus ir pries naujuosiu vaikui 39 temp ir vaikas rodo i pilvuka sakydamas skauda. Pirsciojo labai smirdanciai ax.gif velai vakare pasitustino minkstai. Sekancia diena nebesitustino, o vaikas rode jau i burna sakydamas kad skauda. Patikrinus burnyte joje daug plemuku taskuotu buvo, ir visa kuneli ismete taskiukais. Bet vaikui nei kosulio nei slogos nebuvo. Siandien jau atsirado kosuliukas.
Panasiai esam toki dalyka tureje, tai man buvo paaiskinta kad tai enterovirusas, ir kad Herpine angina vaikui, o kune atsirade taskeliai tai sutrike kapiliarai.
Ka jus duodat nuo burnos zaizdeliu vaikui? g.gif Ir nuo tu vadinamu berimu kune?

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Gal kam jau taip buvo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 02 sausio 2011 - 18:07
QUOTE(asaraa @ 2011 01 02, 19:07)
pas mus ir pries naujuosiu vaikui 39 temp ir vaikas rodo i pilvuka sakydamas skauda.
        rode jau i burna sakydamas kad skauda. Ir nuo tu vadinamu berimu kune?

mums , bijau dar sakyt, bet lyg jau geriau.
daviau gelsemium+berberis+nux vomica ir dar oscilocosinum.
kapstemes para laiko , tada tablete paracetamolio ir visi simptomai dingo su visam. kol kas dar vis vartojam tuos pacius homeopatinius....

bunant temperaturai atrode visas kunas ishbertas, bet kazkaip maniau kad nuo temperaturos, po to praejo. gerkle svari.

na uz tai su kitais vaikais kapstaus ant vietos doh.gif
jei nuimu uzkimima -atsiranda svilpimas, nuimu svilpima- atsiranda uzkimimas
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 02, 18:41)
mums , bijau dar sakyt, bet lyg jau geriau.
daviau gelsemium+berberis+nux vomica ir dar oscilocosinum.
kapstemes para laiko , tada tablete paracetamolio ir visi simptomai dingo su visam. kol kas dar vis vartojam tuos pacius homeopatinius....

bunant temperaturai atrode visas kunas ishbertas, bet kazkaip maniau kad nuo temperaturos, po to praejo.  gerkle svari.
na uz tai su kitais vaikais kapstaus ant vietos  doh.gif
jei nuimu uzkimima -atsiranda svilpimas, nuimu svilpima- atsiranda uzkimimas

Turiu: Gelsemium 30 ir Nux vomica 30, ar jie tinka? O berberis ka daro? Ir ka daro tie kiti zirniukai? Idomu po kiek duoti 2,7m vaikuciui? g.gif Ar uzteks tu dvieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 01 02, 19:47)
Turiu: Gelsemium 30 ir Nux vomica 30, ar jie tinka? O berberis ka daro? Ir ka daro tie kiti zirniukai? Idomu po kiek duoti 2,7m vaikuciui?  g.gif Ar uzteks tu dvieju  g.gif

pas mane nera labai daug patirties - gal prisijungs kas nors is labiau nusimananciu...

pas mane Gelsemium lashais (tai ten i sudeti ivairi potencija gelsemium ieina, ir ivairi Rhus tox potencija irgi, o Rhus tox duodamas kaip viens pagrindiniu prie visokiu herpesu)

siaip as keturmeciui jei zirniukais po 3-4 zirniukus duodu, tai jusishkiui daugiau nei 3 nereikia. (o 30potencijos tai gal ir 2 zirniuku gana) o Nux vomica prie visokiu pilvo reikalu.

as tirpinu viska i 'kokteili" - i vandenuka ir po gurksneli gerti.
duociau po 2- 3 zirniukus i vandenuka. ir jei jau herpes tai Rhus tox (jei turit) irgi prideciau.

oscillo yra irgi priesvirusinis, bet kurioj vaistinej yra, galima puse dozes i bendra kokteili. o galima atskirai po kelis zirniukus duot ciulpt.

P.s. cia mano tokia labai neprofesionali nuomone. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 02 sausio 2011 - 18:58
QUOTE(Casual @ 2011 01 02, 18:58)

aciu uz pasisakymus. 4u.gif
Atsakyti