QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 01, 23:17)
Su chronisku sinusitu - apie Silicea paziurek,
su 39 tempa ir pilvo skausmais - bus siumetinis virusas (mano vaikui irgi tas pats, ka daviau, jau matei, kitos mamos gyde kitaip, cia per pora puslapiu pasiskaityk)
trecias vaikas - pasiziurek apie Drosera Hommacord, Sticta, Spongia, Homeovoxa (per mazai simptomu - sunku pasakyt, maniskis kai astmininkas, jam daznai tokie simptomai buna)
Prie gerkles as pati geriau Mercurius jodatus flavus+Belladonna+ Oscilo. Man irgi prasidejo nuo skausmo, suveike
Del herpeso tai sitiek prirasyta buvo, keista, kad nieks neiveikia... O kurioj vietoj prie akies? Jei ne per daug arti, gal spirituku patepk, man kai ant skruosto issoksta, tai padeda, sustabdo plitima.
su 39 tempa ir pilvo skausmais - bus siumetinis virusas (mano vaikui irgi tas pats, ka daviau, jau matei, kitos mamos gyde kitaip, cia per pora puslapiu pasiskaityk)
trecias vaikas - pasiziurek apie Drosera Hommacord, Sticta, Spongia, Homeovoxa (per mazai simptomu - sunku pasakyt, maniskis kai astmininkas, jam daznai tokie simptomai buna)
Prie gerkles as pati geriau Mercurius jodatus flavus+Belladonna+ Oscilo. Man irgi prasidejo nuo skausmo, suveike
Del herpeso tai sitiek prirasyta buvo, keista, kad nieks neiveikia... O kurioj vietoj prie akies? Jei ne per daug arti, gal spirituku patepk, man kai ant skruosto issoksta, tai padeda, sustabdo plitima.
Kristinukai- aciu uz pagalba - kapstomes. Su tuo sinusitu jau nuo vasaros kovojam (su M konsultacijom)- turiu vilti anksciau ar veliau iveikt - ishmeginta jau ohoho kiek visko , iskaitant ir Silicea

su tuo 39+pilvas taip irgi manau kad virusinis, skaiciau temoje ka duodat, pati pagal simptomus testavau , sudaviau Nux vomica+berberi+ occilocco.., ir dar pradzioj pirma antigripino kompleksa. nuo vakar zenklaus gerejimo nebuvo, prisiprashe paracetamolio tabletes- krito temperatura zaibishkai (kaip zaibishkai buvo ir pakilus), kol kas nekyla - sriubciojam homeopatinius toliau.... tikiuosi chemijos nebeprireiks...
Kimuliui daviau homeovox- is duslaus kimimo (labiau virshuj) perejo i toki atvira skardu aidinti kimima su tokiu jausmu kad platus vamzdis kvepavimo takuose iki padu butu(visa nakti "prakrioke" kvepuodamas). perejom prie Tartephedreel ir Phosphorus +garinimai ir Rezorbano tepalas- grizom i pirmine bukle, bet lyg kiek atsikosejimo girdisi...

herpesas varo i pasiutima su tuo nesibaigimu, tik pradeda vienoj vietoj nykt- is karto kalasi kitoj