Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 22:43)
Aš per atsakymą pasižiūriu, kas būna parašyta. Bet jau to viruso piktumas šį kartą... Gerai, kad supermama yra, kažkaip galima atsirinkti, ką duoti prie sirgimų... O žmonės masiškai serga aplinkui, bent mūsų rate tai tiesiog tragiškai šeimom iškritę vos ne iki ligoninių....

Ačiū homeopatijai ir mūsų forumui ,kad lengviau persergam. MB jau kaip ir gerai viskas, nors vakar paslikas gulėjo su 39, šiandien rytą radikulitas prikibo, jau nebėr. Liko tik sloga ir herpes.Temperatūra normali. Sloga ką tik atsirado, o herpeso kažkaip negydėm labai. Viduriai irgi sustreikavo.
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2011 01 04, 22:43)
Aš per atsakymą pasižiūriu, kas būna parašyta. Bet jau to viruso piktumas šį kartą... Gerai, kad supermama yra, kažkaip galima atsirinkti, ką duoti prie sirgimų... O žmonės masiškai serga aplinkui, bent mūsų rate tai tiesiog tragiškai šeimom iškritę vos ne iki ligoninių....

pas mus irgi....
darzelio grupeje ir pries sventes ir po - du vaikai (viens is ju -mano), aukletojos sirgo pakaitom su sheimininkute doh.gif
Atsakyti
Čia kuriuose miestuose tas bjaurusis virusas siaučia?

Bijau aš tų ligų kaip velnias kryžiaus, bo abu vaikai pagaliau pasveiko, tyliai džiūgauju, kad pagaliau niekam nereikia žirniukų tirpinti biggrin.gif

Gal kas patartumėt ką duoti metinukui, kad geriau miegotų g.gif dieną geras vaikas būna, ateina naktis, prasideda verkimai, zyzimai, kėlimaisi kas pusvalandį doh.gif chamomilla neveikia (maniau, kad čia dantys kalti...)
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2011 01 05, 00:00)
Čia kuriuose miestuose tas bjaurusis virusas siaučia?

Bijau aš tų ligų kaip velnias kryžiaus, bo abu vaikai pagaliau pasveiko, tyliai džiūgauju, kad pagaliau niekam nereikia žirniukų tirpinti  biggrin.gif
Gal kas patartumėt ką duoti metinukui, kad geriau miegotų g.gif dieną geras vaikas būna, ateina naktis, prasideda verkimai, zyzimai, kėlimaisi kas pusvalandį doh.gif chamomilla neveikia (maniau, kad čia dantys kalti...)

Užlašinkite ant pagalvės levandų eterinio aliejaus arba džiovintų puokštelę šalia lovos. Miega visi labai gerai biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai kai pareinam namo, uždegu eterinių aliejų žvakidę ir įlašinu į ją 5 lašus kokio arbatmedžio, čiobrelių ar kitokio aliejaus ir per vakarą deginu ją. Praeitais metais padėjo apsisaugoti nuo virusų. Žiūrėsiu kaip šiemet.

Beje, vakar pasiskaičiau knygą tokią "Ajurveda vaikam", tai ten parašyta, kad prieš miegą labai gerai yra šiltas (gerokai šiltas, jokiu būdu ne drungnas ir ne šaltas, geriau užkaitintas iki virimo ir atvėsintas kažkiek) pienas su medum, lydytu sviestu ar kt. Bet ne visa stiklinė, o pusė stiklinės, ne daugiau. Pats pienas didina gleivingumą, tačiau tarkim toks medus neutralizuoja tą savybę. O šiltas reikalingas tam, kad sušildytų kūną ir apsaugotų nuo peršalimų. Taip pat jis gerina miegą. Ir aišku nedaug, kad ryte dar nebūtų likučių to pieno organizme. Ir apskritai, reikia duoti maistą tokį, kuris šildo žiemą organizmą - ten yra išvardinti visi produktai.
Taip pat permesdama akimis radau tokį sakinį, gal kam bus aktualu ir pabandys pasinaudoti - kiaulpienė valo kraują, todėl sergantiems alergija reikia gerti kiaulpienės arbatas - tai gali būti lapų, šaknų arbatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 05 sausio 2011 - 09:33
As vel su klausimu: jeigu skiria viena Kali bichromium ne komplekse, kokios potencijos skiria?
Atsakyti
Laba diena,
Mes irgi pradejom gydytis homeopatiskai, nupirkom suneliui zirniuku nuo dantu digimo bet nesinori vargint gydytojos po kiek ju gerti?complex calcium turim , dar kelis idomu ka kiti naudojo nuo dantu digimo?
Dar turim echinaceja complex kiek ju gert imunitetui?1 metai vaikui ir 3 metai?
Atsakyti
Sveikos,

vis paskaitinėju šią temukę ir nutariau prisiungti smile.gif
Pirmas sezonas kai bandom draugauti su homeopatija rolleyes.gif Kol kas sudėtinga ir sunkoka, bet kaip sakoma niekas negimė mokėdamas smile.gif
Turiu klausimuką: mano mažiukui labai išbėrė tarpvietę, toks sauskelninis bėrimas- vienas didelis raudonas plėmas su mažais ale spuogeliais. Gal kažką patartumėt?? g.gif Teplioju dabar sudocream'u, bet jokio efekto..

QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 05, 09:48)
As vel su klausimu: jeigu skiria viena Kali bichromium ne komplekse, kokios potencijos skiria?

Mums visada skiria 6 potenciją 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 05 sausio 2011 - 11:35
QUOTE(Dudute @ 2011 01 05, 12:32)
Sveikos,

vis paskaitinėju šią temukę ir nutariau prisiungti smile.gif
Pirmas sezonas kai bandom draugauti su homeopatija rolleyes.gif  Kol kas sudėtinga ir sunkoka, bet kaip sakoma niekas negimė mokėdamas smile.gif
Turiu klausimuką: mano mažiukui labai išbėrė tarpvietę, toks sauskelninis bėrimas- vienas didelis raudonas plėmas su mažais ale spuogeliais. Gal kažką patartumėt?? g.gif  Teplioju dabar sudocream'u, bet jokio efekto..
Mums visada skiria 6 potenciją 4u.gif

Mes irgi mokomes drinks_cheers.gif
Musu homeopatas labai pries visokius sudocreamus, bepanthenus ir t.t. Mums vasara toks dalykas buvo, gydemes medetku arbatos apsiplovimais, gerem zirniukus: kompleksa nuo alergijos ir gal sutapimas, gal is tikruju kai pridejom bioptrono lempa, susitvarke visas tas reikalas, dar pakeitem ir sauskelnes, dabar tik moltex ir tinka, kaitalioju su kitom, bet jeigu alergizuojanti maista suvalgom, tada tik moltexai.

O 6 potencija C ar D?
Atsakyti
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 05, 11:48)
Mes irgi mokomes  drinks_cheers.gif
Musu homeopatas labai pries visokius sudocreamus, bepanthenus ir t.t. Mums vasara toks dalykas buvo, gydemes medetku arbatos apsiplovimais, gerem zirniukus: kompleksa nuo alergijos ir gal sutapimas, gal is tikruju kai pridejom bioptrono lempa, susitvarke visas tas reikalas, dar pakeitem ir sauskelnes, dabar tik moltex ir tinka, kaitalioju su kitom, bet  jeigu alergizuojanti maista suvalgom, tada tik moltexai.
O 6 potencija C ar D?

Dėl raidės tai nzn... Tiesiog sako 6 potencija ir rotušės vaistinėj tokią ir perkam. Kalium Bichromicum 6...
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2011 01 04, 08:52)
Ice, jie amerikiečiams pavadinimus pastaraisiais metais supaprastino  cool.gif Jeigu ir yra LT, jis vadinas kokios nors medžiagos kompleksu.
Tokį užsakyt tikrai galima Parapharm.

Tai vat kad aš nerandu tokio komplekso Heel firmos Lietuvoje unsure.gif Mūsų gyd. homeopatė irgi labai nustebo, kad USA yra kitokių Heel kompleksų.

Other Ingredients: Each 300 mg tablet contains as active ingredients: Dioscorea villosa 4X, Nux vomica 8X, Natrum muriaticum 200X 100 mg each in a lactose base.
Each 300 mg tablet contains as an inactive ingredient: Magnesium stearate.

Ir kodėl čia rašomi X o ne D? Ar yra koks skirtumas? g.gif

Atsiprašau už tokius klausimus, aš dar labai žalia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 05 sausio 2011 - 12:12
QUOTE(vakare.lt @ 2011 01 05, 10:48)

gydytoja būtų skyrus 30, bet kadangi tuo metu namuose turėjau tik 200, o 30 būtų reikėję laukt keletą dienų, kol iš Kauno atvežtų, tai likom su 200,duodu kartą per dieną, o kai būklė gerėja, kas antrą dieną
Atsakyti