Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 14:37)
pazistama situacija doh.gif

nu ka pas mus pirmam aukste 13, antram apie 16.

Pojo, vis tiek kvieskis meistrus, tegu ieško priežasčių specilaistai.
O kokia pažystama situacija? Apie ką jūs? Kad pas mus forume viskas gerai, arba ko nežinau?
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 14:37)

pazistama situacija doh.gif

nu ka pas mus pirmam aukste 13, antram apie 16. cia gal todel kad atsilo g.gif  aisku elektros abieju tarifu po 600 doh.gif  verysad.gif  verysad.gif

O tai pati tipo nieko neseki tongue.gif
Uzsikamsys visos skyles, manau bus gerai. O tai 600, per kiek cia laiko? Per para? Kas per pinigine israiska gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 13:41)

O kokia pažystama situacija? Apie ką jūs? Kad pas mus forume viskas gerai, arba ko nežinau?

aga ir man idomu .....nelabai suprantu kas cia ka kur aptarineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 08, 15:01)
Ar nebijo miegoti vieni? Kaip tada su vakariniais ritualais? Na, pasakų skaitymais, pabuvimais prieš miegą?

Kol kas nieko negaliu pasakyti siuo klausimu, nes dar neisikelem i namuka. Kai gyvenom bute, tai vakare ass prie vieno pabudavau, o vyras prie kito arba susitardavome, kad paziures viena /du filmukus, bet vieni ir tada miegos.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 08, 14:44)
aga ir man idomu .....nelabai suprantu kas cia ka kur aptarineja g.gif

Tikriausiai ne viska skaitot mirksiukas.gif Cia buvo aptarinejama apie Troles patirti pasisakant per daug atvirai SM
Atsakyti
QUOTE(Tuzinas @ 2010 12 08, 14:54)
Tikriausiai ne viska skaitot  mirksiukas.gif Cia buvo aptarinejama apie Troles patirti pasisakant per daug atvirai SM

tiesą pasakius nelabai supratau ir trolę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 08, 15:44)
Uzsikamsys visos skyles, manau bus gerai. O tai 600, per kiek cia laiko? Per para? Kas per pinigine israiska gaunasi?

600 dieninio ir 600 naktinio, cia per pusantros savaites + dar buvo pries tai savaicike silpnas radiatoriukas ijungtas. pinigais gaunas 600lt beveik mirksiukas.gif

Aulina, viskas labai paprasta : isivaizduok kad koks nors pazistamas tavo skaito ka tu rasai ir viskas biggrin.gif daugiau nebekalbam ta tema 4u.gif pamirsau pagirt tavo kaitlente thumbup.gif man labai patinka netradicinis isdestymas kaitvieciu thumbup.gif mano irgi kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pojo: 08 gruodžio 2010 - 14:16
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 15:15)
Aulina, viskas labai paprasta : isivaizduok kad koks nors pazistamas tavo skaito ka tu rasai ir viskas biggrin.gif

Tai va dėl ko pavadinimą pakeitei biggrin.gif Aš tikiuosi manęs niekas nepažįsta, juk apie save visiškai nieko nerašau apart interjero thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 12 08, 15:15)
mano irgi kitaip biggrin.gif

nesuprantu, taigi tu dujų neturėsi, belieka elektrinė arba indukcinė g.gif
Atsakyti
o man kazkaip visikai dzin kad kazkas atpazysta smile.gif nieko nerasau tokio ko negali zinoti kiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 08, 16:21)
Tai va dėl ko pavadinimą pakeitei  biggrin.gif Aš tikiuosi manęs niekas nepažįsta, juk apie save visiškai nieko nerašau apart interjero  thumbup.gif
Papildyta:
nesuprantu, taigi tu dujų neturėsi, belieka elektrinė arba indukcinė g.gif

mano indukcine, turejau omeny kad kaitvietes irgi isdestytos netradiciskai. pas mane jos 5.
Atsakyti
pojo ,o del elektros na manau tikrai nemazai cia tau prisuko doh.gif
manau reikia ziuretis ar viskas gerai ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 08, 15:21)
o man kazkaip visikai dzin kad kazkas atpazysta  smile.gif nieko nerasau tokio ko negali zinoti kiti  ax.gif

Ir as lygiai taip manau drinks_cheers.gif
Atsakyti