Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

QUOTE(Beržė @ 2010 12 09, 15:03)
Kaledine zasi iskepi ir prireikia pirolizes mirksiukas.gif  biggrin.gif

as Zoomu papurskiu ir jokios man pirolizes nereikia. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 09, 15:06)
as Zoomu papurskiu ir jokios man pirolizes nereikia.  tongue.gif

thumbup.gif Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
tai zinoma smile.gif

as tik sprendziu pagal save, kad as nei tiek nekepu nei taip daznai kad man jos prireiktu. zveriena ir visa kitka kepu rankovese. kaledine zasi -viena karta metuose. na dar velykine anti - irgi karta metuose ir tai ne kiekvienais.
tai man pakanka ir sluoste pavalyti.

o kitas gal tik kepa, kepa ir kepa....

as va be pirolizes gyventi galiu, bet be greitpuodzio - katastrofa. o kitam jis simta metu nereikalingas.

Atsakyti
nu jus baikit cia ..zasis antis kepat.. bigsmile.gif
tada as nieko nekepu iseina ...pyragus tik biggrin.gif

kaip sniegucio uzveze rolleyes.gif cia nukasi ji ,ir vel pilnas kiemas doh.gif tikra ziema uzklupo
kaip janna pas tave ta gatve ,pravaziuojama? lyg kita savaite jau pradesiu maziu vesti i darza ,tai galvoju ar teks aplink ji vesti jau
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 09, 14:20)
aga, nori tobulos orkaites  bigsmile.gif  biggrin.gif

man  mesos termometro gal nereikia,mikrobangines ir ne,atskirai desim ,grilio  ..na turejau bet nenaudojau -tad nereikia,atitirpimo funkcija irgi nebutina

na ka belieka  begeliai  biggrin.gif
dar kaip rode orkaites ,tai  visai nieko buvo kur i sona atsidaro dureles  ax.gif bet kaina ju irgi didesne

Mes su begeliais prikom, bet dar nepasijungem. As kepu daug, tai man jie labai reikalingi, nes ir man ne karta iskritusios bliekutes buvo.
Atsakyti
QUOTE(Osera @ 2010 12 09, 15:30)
nu jus baikit cia ..zasis antis  kepat..  bigsmile.gif
tada as  nieko nekepu  iseina ...pyragus tik  biggrin.gif

kaip sniegucio uzveze  rolleyes.gif  cia nukasi  ji ,ir vel  pilnas kiemas  doh.gif tikra ziema uzklupo
kaip janna pas tave ta gatve ,pravaziuojama? lyg kita savaite jau pradesiu maziu vesti i darza  ,tai galvoju ar teks aplink  ji vesti jau

mano gatve tai akligatvis. o ana palei gydymo istaiga zuja masinos. bent jau isryto as isvaziavau. o dabar nzn. nes ne mieste esu.
sedziu ir galvoju, kai man cia namolei sugrizt. nes ryte faina buvo vaziuot. adrenalino keliems metams i prieki. daugiau kaip 60 neisdrisau vaziuot.
sakiau reiks pasiskolinti buldozerio "lopeta", kad galeciau pargrizt.
Atsakyti
na jo ,masinoje bent siupeliuka turek ,maza prireiks kur unsure.gif nes bent musu gatve tai sunkiai pravaziuojama doh.gif pravaziuoti gali i masina ,o kit turi i pusnynus trauktis ,o paskui jei pavyks isvaziuoti is ten doh.gif

na zodziu ,prasideda ziemos ipatumai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 12:45)
man užteks ir pirmos  lotuliukas.gif Nebent teleskopinės grotelės nepamaišytų  lotuliukas.gif

Musu sitas modeliukas Kitos nenoreciau, bet kitam patarciau ziuret i paprastesne smile.gif Nereikia tiek. Su receptais vos kelis kartus kepiau. O daugiau visos funkcijos daugiau maziau panaudotos. Atitirpinimo, pasildymo, tai nenaudoju. Teleskopiniai begeliai, labai gerai, nereikia sukti galvos,kur padeti bleka,kai nori kokio vandens ar priedus sudeti.
Papildyta:
QUOTE(Pojo @ 2010 12 09, 13:19)
  'revolution handle'...  bet cia jau irgi gausis aukstesne klase vien del to doh.gif dar laiko atidejimas man patiktu...

kas tai yra? Laiko atidejimas manau yra jau daugumoje g.gif Man tai vienas is pliusu.
Papildyta:
cry.gif cry.gif As is namu pajudet negaliu. Reikia i miesta varyt, tai vyras sake nebandyk judet, iklimsi, negrisiu gelbet doh.gif smile.gif Musu traktoristo traktorius sugedes, tai liudnuma. Gaus seima gyvent mieste biggrin.gif O as cia su mazaja liksiu uzpustyta doh.gif Dar tegul elektra kokia dinsta, tai isvis pravalas.
Atveze baldus, bet dziaugsmo jokio. Dviviecio vienos sedimosios dalies oda kaip perlenkta buvus verysad.gif Vyrui tel paaiskinau, tai jam normaliai pasirode, o man kaip visada ne dzin. Kazkaip nesakas paskutiniu metu.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 09, 16:16)
Atveze baldus, bet dziaugsmo jokio. Dviviecio vienos sedimosios dalies oda kaip perlenkta buvus verysad.gif

Ogo, brokelis. Prieš tai buvote apžiūrėję (salone)?
Atsakyti
http://www_ventara_l...G-B5941-5M.html
Mano galva jau ir ta orkaite pakankamai pribumbasu turi.
Papildyta:
Aulina, mes ji kaip modeli ziurejom, o ka jie mums is sandelio atveze, tai tik siandien pamaciau. Vyrui dzin sad.gif
Atsakyti
Divis, ar baldai labai patogūs, kaip ir informavo? Kaip spalva? Derinasi?
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2010 12 09, 15:20)
http://www_ventara_l...G-B5941-5M.html
Mano galva jau ir ta orkaite pakankamai pribumbasu turi.
Papildyta:
Aulina, mes ji kaip modeli ziurejom, o ka jie mums is sandelio atveze, tai tik siandien pamaciau. Vyrui dzin sad.gif

na gal dings tas sulenkimas ,jug oda cia ,turetu isitiesti.
o siiaip ar garzu ,ar patinka kaip namie stovi ?

o ta orkaite kur imetei mano nuziureta ,tik as noriu juodo stiklo ,tai neaisku ar tures verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 09 gruodžio 2010 - 15:42