Norejau pasidometi, gal kas dejo tarp gegniu putplasti, o ne vata?

QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 08:58)
Ką patartumėte dėl orkaitės? Kokie parametrai svarbūs?
na, cia labai paprasta

kiek pasiruosusi moketi, kaip daznai naudosi ir ar gaminsi kulinarinius sedevrus.
kiekvienas "pribumbasas" yra ikainuotas, bet ne kiekvienu zmogus naudojasi.
tai as sioje vietoje uz tai, kad pirkti daikta toki, kuris bent 70-80 proc. butu isnaudojamas atsizvelgiant i jo galimybes.
pas mane 5 klases AEG-as, man per akis. buvau issirinkusi 4 klases, bet kainu skirtumas tarp ju buvo nedidilei, vos simta Lt, tai Mb priciupo aukstesne.
maniskeje pirolizes nera. as jos ir nepasigendu. bet ir kepu joje nedaug.
kas kart su Zoomu pravalau ir viskas liuks.
pyragus kepa, biskvitus taip pat. mesa kepa, darzoves irgi. kaista virsus ir apacia sykium arba atskirai, kaip pasirinksi. gali su ventiliatoriuku gali be jo. yra grilis. ikaista greitai. yra dar atitirpinimo f-ja, bet as ja nesinaudoju (elektros gaila

janna ,o kaip su begiukais ..kazkaip vieni lengvai vaziuojantis ,o kiti paprasti
kurie pas tave ....kiek mokejai?
nes ta kur vakar buvau imetusi tai uz koki 1400 atiduotu ,na blogiausiu atveju uz 1450

nes ta kur vakar buvau imetusi tai uz koki 1400 atiduotu ,na blogiausiu atveju uz 1450

QUOTE(Osera @ 2010 12 09, 11:19)
janna ,o kaip su begiukais ..kazkaip vieni lengvai vaziuojantis ,o kiti paprasti

aha, yra ten vienos su teleskopiniais begeliais, kitos be. pas mane be begeliu. kadangi kepu retai, tai sios funkcijos nepasigendu. nors, patogumo atzvilgiu, pliusas ir nemenkas.
QUOTE(janna @ 2010 12 09, 11:16)
na, cia labai paprasta
kiek pasiruosusi moketi, kaip daznai naudosi ir ar gaminsi kulinarinius sedevrus.
tai as sioje vietoje uz tai, kad pirkti daikta toki, kuris bent 70-80 proc. butu isnaudojamas atsizvelgiant i jo galimybes.
pas mane 5 klases AEG-as, man per akis. buvau issirinkusi 4 klases, bet kainu skirtumas tarp ju buvo nedidilei, vos simta Lt, tai Mb priciupo aukstesne.
pyragus kepa, biskvitus taip pat. mesa kepa, darzoves irgi. kaista virsus ir apacia sykium arba atskirai, kaip pasirinksi. gali su ventiliatoriuku gali be jo. yra grilis. ikaista greitai. yra dar atitirpinimo f-ja, bet as ja nesinaudoju (elektros gaila
)

apibendrinant galėčiau parašyti šias funkcijas:
x pirolizė (savaiminis išsivalymas)
x kaista virsus ir apacia
x grilis
x ventiliatorius
x atitirpinimo funkcija
x orkaitė ir mikrobangė kartu
x teleskopiniai bėgeliai
Kas dar? Kokią funkcija atlieka ventiliatorius, ką gero duoda? Kaip pasireiškia grilis (ar grotelės)? Kada gerai, kai kaista viršus arba apačia?
Susidarė įspūdis, kad man pakaks pirmos klasės

QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 11:28)
apibendrinant galėčiau parašyti šias funkcijas:
x grilis
x ventiliatorius
x atitirpinimo funkcija
x teleskopiniai bėgeliai
Kas dar? Kokią funkcija atlieka ventiliatorius, ką gero duoda? Kaip pasireiškia grilis (ar grotelės)? Kada gerai, kai kaista viršus arba apačia?
x grilis
x ventiliatorius
x atitirpinimo funkcija
x teleskopiniai bėgeliai

pagal tavo aprasyma 1 klase nepatemps

pirolize tai ne savaiminis issivalymas. valyti reiks paciai. tiesiog orkaites vidus ikaista iki 500 laipsniu temperaturos. riebalai patirpsta, o visa kitka virsta pelenais. tiesiog lengviau isvalyti.
bet nelabai isivaizduoju ka reiktu kepti, kad ji butu reikalinga

as po kiekvieno kepimo truputi atvesus orkaitei pravalau ja su dregna sluoste ar papurskiu universalaus valiklio ir orkaite svari.
ventiliatorius karsta ora makaluoja po orkaite, biskvitas geriau iskepa na ir kiti dalykai. tarkim ijungi tik apatini kaitinima su ventiliatoriuku ir visus miltinius sedevrus ramiai sau kepi (pyragai, tortai, sausainiai kokie kapotos teslos, mieliniai kepiniai)
grilis mesai, kad apskrustu. su plutele. paprastai naudojama ivairiems mesos kepiniams kai kepi dideliu gabalu.
apie visa kitka jau rasyta.
tavo aprasymui patrauks kokia 7-8klase.

tu geriau uzklausk kulinariu-konditeriu, tai jos tau paaiskins ir isaiskins. kadangi as pati nesu tokia, tai man ir paprastutes pakanka.

o sudejus visa buitine i kruva jau pinigai bus nemazi.
reziume, kiekvinam pagal isgales.
MB pasakytu gera seimininke ir ant lauzo torta iskeps, o prasta ir paskutinio modelio orkaiteje sugadins sausainius.
Gal kas nors turi nuorodų arba nuotraukų savo archyvuose kaip įrengti darbo kambarį, kai viena siena yra su nuolydžiu? Mąstau po nolaidžia siena sustatyti lentynas arba spinteles, nesugalvoju kaip geriau.
Aš kepu daug. Galiu pasakyti, kad pagrinde naudoju vieną programą - viršus-apačia. Na, dar kartais pavartoju programą su garais. Jei dažnai kepat mėsos šmotą, tai praverstų mėsos termometras - pastebėjau, kad kepant su juo mėsą kepu gerokai trumpiau, nei kepčiau iš akies. Bėgelių pas mane nėra, bet labai norėčiau, nes ne kartą yra skarda išvažiavusi, kai ištraukiu kokį kepsnį palaistyti sultimis. Dėl pirolizės nieko negaliu pasakyti, nes šitos funkcijos pas mane nėra, bet mano orkaitė tai prisitaško visokių riebalų, sunku juos išvalyti.
Tiesa, normalios orkaitės mikrobangės funkcijos neturi. Yra kombinuotos, bet ją patarčiau nebent jei mikrobangės funkciją naudosit žymiai dažniau nei orkaitės.
Tiesa, normalios orkaitės mikrobangės funkcijos neturi. Yra kombinuotos, bet ją patarčiau nebent jei mikrobangės funkciją naudosit žymiai dažniau nei orkaitės.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 12 09, 12:24)
praverstų mėsos termometras
x pirolizė
x grilis
x ventiliatorius
x atitirpinimo funkcija
x teleskopiniai bėgeliai
x mėsos termometras
Žengiame į 9 klasę

QUOTE(laimingas @ 2010 12 09, 10:47)