Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato svajonių namus **

Mikrobanges funkcijos orkaiteje atsisakyciau... kazkaip itartinai ziuriu i tuos kombi reikalus blush2.gif man atrodo kazkas tikrai nukencia tokiu atveju g.gif daug patogiau turet atskira mikrobange su daugiau funkciju ir atskira orkaite - na cia tik mano nuomone 4u.gif

mano reikalavimai orkaitei paprasti: paprasta orkaite su ventiliatoriumi, grilius i visks. tiesa dar pirolizes noretusi, bet jei jau yra pirolize tai iskart dar milijonas funkciju visokiu doh.gif na dar labai norejau kad butu 'revolution handle'... bet cia jau irgi gausis aukstesne klase vien del to doh.gif dar laiko atidejimas man patiktu...
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 11:28)
x pirolizė
x kaista virsus ir apacia
x grilis
x ventiliatorius
x atitirpinimo funkcija
x orkaitė ir mikrobangė kartu
x teleskopiniai bėgeliai
x mėsos termometras

Žengiame į 9 klasę  biggrin.gif

aga, nori tobulos orkaites bigsmile.gif biggrin.gif

man mesos termometro gal nereikia,mikrobangines ir ne,atskirai desim ,grilio ..na turejau bet nenaudojau -tad nereikia,atitirpimo funkcija irgi nebutina

na ka belieka begeliai biggrin.gif

dar kaip rode orkaites ,tai visai nieko buvo kur i sona atsidaro dureles ax.gif bet kaina ju irgi didesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osera: 09 gruodžio 2010 - 12:21
QUOTE(Osera @ 2010 12 09, 14:20)
aga, nori tobulos orkaites  bigsmile.gif  biggrin.gif

man  mesos termometro gal nereikia,mikrobangines ir ne,atskirai desim ,grilio  ..na turejau bet nenaudojau -tad nereikia,atitirpimo funkcija irgi nebutina

na ka belieka  begeliai  biggrin.gif

atitirpinimo f-ja mikrobangeje reikalinga 4u.gif mes naudojam pastoviai,nzn kaip verstis reiktu
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 09, 13:22)
atitirpinimo f-ja mikrobangeje reikalinga 4u.gif mes naudojam pastoviai,nzn kaip verstis reiktu

isimi is vakaro ir palieki per nakti kambario temperaturoje biggrin.gif

pas mane irgi ji mikruskeje yra, ale bet vel "alektros" gaila. na, as kai tas suvalkietis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pojo @ 2010 12 09, 12:22)

mikrobangineje ir pas mane yra ta funkcija ,bet as kaip sake janna ,dazniausiai is vakaro issiimu
Atsakyti
geriau maistą atšildyti natūraliai, nepraranda savybių.
Papildyta:
Kas yra likutinės šilumos indikatorius kaitlentėje?
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 14:04)
geriau maistą atšildyti natūraliai, nepraranda savybių.
Papildyta:
Kas yra likutinės šilumos indikatorius kaitlentėje?

stai ka radau: "Dar vienas privalumas – likutinės šilumos indikatorius, kuris parodo, kuri iš kaitviečių dar karšta ir ant kurios galima maistą išlaikyti šiltą."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 09 gruodžio 2010 - 13:23
Janna, kas liečia buitinę techniką, tau nėra klausimų, tik atsakymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2010 12 09, 14:25)
Janna, kas liečia buitinę techniką, tau nėra klausimų, tik atsakymai 4u.gif

nu jauuu...

va cia straipsnis apibendrinantis ivairius variantus su pliusais ir minusais:

http://www.neriba.lt...37a7e5.22615894

reik eti man dirbti kokiu konsultantu i buitines technikos parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Vis dažniau matau tokius prietaisus. Kas per daiktas šone su dangčiu? Prietaisas išlaityti maistą šiltą?
user posted image
user posted image
arba šitas irgi dešiniame šone
user posted image
O čia per vidurį garintuvas?
user posted image

Va čia visa komplektacija, apart kaitlentės nieko nepažįstu
user posted image
Atsakyti
tas istraukiamas pansus i gartrauki. o tie sonuose man primena valgyklas. ten gi pagamintas maistas taip pat laikomas, kad neatsaltu. pasibaigia vienas katiliukas, istato i ji kita.
berots tas pats ir dabar, tarkim kokiam Delano tinkle.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 12 09, 11:44)

pirolize tai ne savaiminis issivalymas. valyti reiks paciai. tiesiog orkaites vidus ikaista iki 500 laipsniu temperaturos. riebalai patirpsta, o visa kitka virsta pelenais. tiesiog lengviau isvalyti.
bet nelabai isivaizduoju ka reiktu kepti, kad ji butu reikalinga  g.gif
as po kiekvieno kepimo truputi atvesus orkaitei pravalau ja su dregna sluoste ar

Kaledine zasi iskepi ir prireikia pirolizes mirksiukas.gif biggrin.gif

Laba
Atsakyti